Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלבחור מנוע לסיאט, 1.4 או 1.8?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחר אני ניגש כדי לקנות סיאט ליאון חדשה מהסוכנות (במבצע הקיים) ואני מתלבט בין שני המנועים 1.4 ו 1.8 TSI, שניהם ידניים.

האם יש בעיות שאני צריך לדעת באחד מהמנועים האלה? ועד כמה קיים הבדל בצריכת דלק בין המנועים? וסה"כ איזה מנוע כדאי לקחת?

תודה מראש.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה1.8 הוא מנוע ותיק יותר ויותר חזק, ה1.4 יותר חיסכוני, אני הייתי הולך על ה1.8 כי ההבדל הוא ב 5K שקל.

אני גם הייתי מוסיף סאנרוף לחבילה, בהצלחה.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
ה1.8 הוא מנוע ותיק יותר ויותר חזק, ה1.4 יותר חיסכוני, אני הייתי הולך על ה1.8 כי ההבדל הוא ב 5K שקל.

אני גם הייתי מוסיף סאנרוף לחבילה, בהצלחה.

כמה עולה סאנרוף?

פורסם
אתה קונה מחר רכב ורק עכשיו מחליט איזה מנוע לקחת וגם לא מודע למחירים של תוספות ואביזרים?

לגבי מנוע, אני נסעתי גם על 1.4TSI וגם על 1.8TSI ואהבתי את הנסיעה על שניהם.

אני פשוט לא יודע אם יש בעיות רציניות במנוע ה 1.8, כמו למשל קראתי שיש שריפת שמן במנוע ה 1.8 ורציתי לדעת אם יש עוד בעיות נוספות.

לגבי תוספות, אני מודע לכל המחירים של כל התוספות רק שכחתי לשאול לגבי סאנרוף.

פורסם

הסאנרוף בא בחבילת אבזור אקסלנס ואתה מקבל חיישנים בתוספת 6K - אגב אין את כל הצבעים במלאי עם גג .

עדיף שתבדוק בסוכנות מה המלאים .

קח בחשבון תוספת צבע 2K ומחיר לא כולל אגרה ו מיגון שזה עוד 2.5K

auto emocion

פורסם

ה1.8T הוא מנוע מטורף, חזק בצורה מרגשת עם מומנט אדיר, אבל בשביל להנות מזה צריך להתכונן להוצאות דלק לא קטנות כי ב"מצב קרב" הוא שותה כמו גדול..

ה1.4T גם חזק מאוד, יש לו מומנט מדהים יחסית לנפח שלו, הרבה יותר חסכוני בהוצאות דלק והסיכוי שהרשיון שלך ישאר בכיס איתו יותר גדול, כי מנסיון ה1.8T מפתה אותך ללחוץ עוד ככל שאתה לוחץ יותר:twisted:.

חבילת אקסלנס (סאנרוף וחישני רוורס מקורים) עולה 7000 ש"ח ואם אתה לא מקבל את זה במתנה לא הייתי עושה את זה בחיים, מחיר הזוי ביחס לתמורה לדעתי.

פורסם

תודה לכולם.

אני כנראה אלך על ה 1.4T כי ללחוץ אני לא לוחץ, ושיפור מהפוקוס הנוכחית זה יהיה לבטח.

לגבי החבילת אקסלנס נבדוק את זה מחר בסוכנות, יש למישה מושג מאיזה שעה פתוחה הסוכנות בראשל"צ?

תודה.

פורסם
מנוע ה-1.8T הוותיק ומנוע ה-1.8TSI החדש זה אותו מנוע???

אני חושב שלא... תקנו אותי אם אני טועה... :?

אני באמת לא יודע בכל אופן התכוונתי לTSI, לא כזה קריטי.

לגבי הסוכנות בראשל"צ, אני לא הייתי סוגר אצל הבונקרים האלה..

פורסם
אני באמת לא יודע בכל אופן התכוונתי לTSI, לא כזה קריטי.

לגבי הסוכנות בראשל"צ, אני לא הייתי סוגר אצל הבונקרים האלה..

אז איזו סוכנות אתה ממליץ לבקר? איפה אפשר להוציא הכי הרבה? הרצליה או תל אביב?

פורסם
מנוע ה-1.8T הוותיק ומנוע ה-1.8TSI החדש זה אותו מנוע???

אני חושב שלא... תקנו אותי אם אני טועה... :?

אנשים פה טועים ומטעים. ה1.8TSI שונה לגמרי מ20VT.

רק הבלוק מנוע נשאר אותו דבר אם צריך בכלל לציין את זה

פורסם

עם מחירי הדלק שרק הולכים ועולים, אני הייתי הולך על האופציה החסכונית יותר שהיא ה-1.4. במיוחד כשמדובר על מכונית שהיא לא עגלה בכלל.

פורסם
אז איזו סוכנות אתה ממליץ לבקר? איפה אפשר להוציא הכי הרבה? הרצליה או תל אביב?

אני אגיד לך את האמת, אחרי כל המבצעים שהם הוציאו קצת קשה לסחוט להם את המיץ כי האגו שלהם תפס טרמפ עם חללית:wink:.

אבל החווית רכישה בהרצליה הרבה יותר טובה מבראשון לציון לדעתי.

בכל אופן שלא יעבדו עלייך, המערכת מולטימדיה עדיין במלאי ואותה אתה יכול להוציא בלי כסף, אל תוותר עליה.

• תוכן חדש...