Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

לפני כשבועיים קניתי אוטו ראשון, פג'ו 206 קטנה ונחמדה.

לצערי הייתה לי תאונת חניה קטנה ברוורס, והאוטו קיבל מכה מקדימה, והפלסטיק קצת יוצא החוצה עכשיו,

רציתי לדעת האם כדאי להפעיל ביטוח בעניין(כמו שהמוסכניק המליץ לי) או שאין טעם

ואם אני כן מפעיל ביטוח, האם לומר שאני זה שגרם לפגיעה או לומר שזה קרה לאוטו בזמן שלא הייתי לידו(כן אני יודע שזה לשקר, עדיין תנו את דעתכם האובייקטיבית ;) )

דבר שני, באיזה מוסך הייתם ממליצים לי לקחת את האוטו לטיפול? (היום שמתי אותו במוסך מורשה של פג'ו ליד היכל נוקיה)

תודה רבה על העזרה והמידע שכל הפורום הזה נתן לי במהלך החודשים האחרונים!!

פורסם

קודם כל לשקר זה לא טוב בכלל, לא חסר חוקרי ביטוח שישגעו אותך בבירור האמת.. דבר שני , תברר מחיר תיקון של התאונה, מה ההשתתפות העצמית שלך, ואז תראה מה שווה לך יותר.בהצלחה.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם
ובקשר למוסך?

אגב שאלה נוספת שרציתי לשאול, קיבלתי עם האוטו טלפון לרכב http://uploads.homeless.co.il/yad2/201009/T_File1458040.jpg

איך מכוונים אותו למספר של הנייד שלי?

בכל מקרה אתה מפעיל את הביטוח שלך ומשלם השתתפות עצמית מה זה משנה מי גרם?

בקשר לטלפון תפנה לחברת הטלפון שלך ותבקש עוד סים לרכב. קח בחשבון שיש תשלום חודשי קבוע לסים נוסף כזה.

פורסם

הייתה לי תאונת חניה קטנה ברוורס, והאוטו קיבל מכה מקדימה

הכיצד?

כפי שכבר יעצו לך,

קבל הערכה לעלות התיקון. מה ההשתתפות העצמית שלך?

עשה חשבון האם כדאי להפעיל את הביטוח במקרה זה.

זכור שתביעה משפיעה על עלות הביטוח בשנה הבאה.

לגבי טיפול, מוסך(לא מורשה) עליו ממליצים רבים בפורום הוא מוסך שאפט.

• תוכן חדש...