Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכרוני הדהוי:

לאחר שתחבר אותה-

העבר את הטלפון למצב שבלחיצה הבאה הוא נכנס ל"חיפוש התקנים"

לחיצה ארוכה על סמל הבלוטוס עד שנשמע צפצוף.

הפעל "חיפוש התקנים" (יש לך כדקה עד שהדיבורית תצא מ"מצב גלוי").

ישמע עוד צפצוף- יש לך "פיירינג" בין הטלפון לדיבורית.

יש לי הוראות כתובות מדוייקות לדגם הזה במקרה, אבל הן בבית.

אם במקרה לא עבד מה שאמרתי- תגיד ואסתכל בספרים.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

(ההוראות מתייחסות לדגם נוקיה מערכת הפעלה סימביאן S60, זה מה שיש לי פשוט...) וככה זה צריך לעבוד.

לחץ על הסמל של הבלוטות' של הדיבורית לחיצה ארוכה עד שתשמע צפצוף

במקביל הפעל את הבלוטות' במכשיר ואת האפשרות: "התקנים מותאמים --->אפשרויות---->התקן מותאם חדש והוא יחפש לך את הדיבורית. ברגע שהוא ימצא הוא יבקש ממך קוד התחברות, תלחץ 1234 או 12345 (נראה לי שזה 1234) ואז שהוא יתחבר תן לו אישור שיתחבר אוטומטי כל פעם שאתה נכנס לרכב ומניע אותו.

תעדכן בתוצאות.

יום טוב.

פורסם

פשוט ביותר,

לאחר ההתקנה,

1. בצע חיפוש התקנים ע"י הטלפון הנייד.

2. לאחר מציאת התקן הרכב תתבקש להתחבר.

3. תצטרך קוד שהוא 1234

4. לאחר מכן תראה חיבור אוטומטי.

במידה ויצאת מהרכב כאשר הדיבורית מופעל למרחק של מעל 10 מטר לערך, יתבצע ניתוק של החיבור. לכן, לחץ על סימון הבלוטוס ולאחר מספר שניות יתרחש חיבור מחודש.

• תוכן חדש...