Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, מה נשמע?

יש מישהי בבסיס שלי שאני דלוק עליה.(מכירים כחודש בערך)

יש לנו קשר מעולה אך לא של ידיד (אני מקווה)

אנחנו מדברים המון בטלפון ונמצאים המון ביחד בבסיס.

כבר יצא לנו לשבת על שוקולדים שקניתי ממקס ברנר,וקפה..

כבר הגענו למצב שאנשים שואלים אותה עם אנחנו חברים.

אני משוכנע שיש לי סיכוי טוב איתה ולכן אני רוצה להזמין אותה לצאת ולעשות משהו מיוחד.

מדובר בבחורה פצצת אנרגיה וזורמת רצח(לא במובן שאתם חושבים:wink:)

מה אתם ממליצים לדייט ראשון?

תמיר.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כלום.

מטרת הדייט הראשון היא הצהרת כוונות. אם יתפתחו הדברים כמצופה- אז תתחיל להשקיע ולהפתיע.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה אתם ממליצים לדייט ראשון?

בדרך כלל לא לדייט ראשון, אבל בהתחשב בתיאור - מין אנאלי.

סתם...

תלוי מה אתה/אתם אוהבים לעשות. אני הייתי מתחיל במקום שאפשר לדבר (עם אוכל טוב, לא מזיק, אבל לא כבד), ועובר למקום רומנטי עם הופעה טובה לאווירה + אפשרות לטיול רגלי אחרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אישית? אני ממש אוהב אוכל טוב, זה מקום נייטרלי יחסית. אם אתה חייל עם תקציב, גם סרט זה טוב, עדיף לא משהו עם זיקה רומנטית כלשהי. קומדיה טובה עושה את העבודה ומשאירה משהו לדבר עליו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
בהתחשב בתיאור - מין אנאלי.

אתה הרבה יותר עדין ממה שאני חשבתי

חשבתי להציע לבחור משהו כמו "תביא איתך סטראפ-און ותגיד לה שתמיד רצית שמישהי תעשה אותך מאחורה..."

זה מיוחד !

זה עוד לא עשו ! (במבטא צרפתי כבד בבקשה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אוקיי...

ואחרי ששמעת את כל הרעיונות הכי דפוקים שיש בוא ניתן לך עצה כמו שצריך:

קח אותה לשתות משהו בפאב...בירה, יין...מה שעושה לה טוב.

תעשה איתה הליכה באזור נחמד בערב (אם היה קיץ הייתי מציע לך ים).

הרעיון הוא שהבילוי יהיה זורם וכיפי, קצת חברי וקצת מעורב עם משיכה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כבר יצא לנו לשבת על שוקולדים שקניתי ממקס ברנר,וקפה..

לכן אני רוצה להזמין אותה לצאת ולעשות משהו מיוחד.

לפי איך שזה נשמע, כבר עשית איתה משהו מיוחד, ואני כבר לא יודע מה המובן שאני חושב עליו אחרי שישבתם על שוקולד וקפה. הייתם יושבים על בירה, הבקבוק אמור להיות יותר מספק.

אם היא זורמת כמו שאתה אומר, קח אותה לדייט למועדון, או סרט, או לנס-הרים, או מה שזה לא יהיה שאתם הצעירים עושים בימינו-ותראה איך היא מגיבה, ואם היא אוהבת את זה. אם כן, תוכל להיות יותר מפתיע ומיוחם אה...מיוחד...:lol: בדייט הבא.

יודע מה?-קח אותה לקארטינג.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שווה להתייעץ פה , ההתייעצות האחרונה שלי פה לגבי דייט נגמרה בקשר עם הבחורה שנמשך עד היום :wink:

בכל מקרה לדעתי לדייט ראשון קח אותה לבית קפה או מסעדה ואחרי זה טיול על החוף או כל מקום עם נוף יפה .

פורסם

משהו פה אבד בין כל העצות -

בחורה לא יוצאת איתך לסרט כדי לראות סרט, בחורה לא יוצאת איתך למסעדה כדי לאכול, בחורה לא יוצאת איתך לפאב כדי לשתות - היא יוצאת איתך כדי להיות איתך, עצם העובדה שהיא יוצאת איתך אומרת שאתה כבר מספיק מיוחד עבורה - וכל מקום שאליו תצאו יהיה מיוחד בשבילה כי אתה שם. מצד אחד אתה יכול להשקיע בסרט, מסעדה, פאב ואז לסגור במסיבה מצד שני אתה יכול לשבת איתה על ספספל בפארק עם בקבוק שוקו - מבחינתה זה יהיה אותו הדבר.

לא חייב שיהיה אפשר לדבר, אתם מדברים בטלפון, אתם מדברים בבסיס, כמה אפשר לדבר??? אתה יכול להזמין אותה למסיבה, אם אתה אוהב לרקוד, אתה יכול להזמין אותה לסלסה, אם אתה אוהב סלסה.

אגב עכשיו כל בילוי שהוא בחוץ לא מומלץ בגלל הקור.

אני במקומך הייתי מזמין אותה אליי הביתה לראות סרט - לפי דעתי אתם מכירים מספיק טוב ומספיק זמן כדי שזה יהיה בסדר.

פורסם

למה שהיא תרצה לבוא אליו לבית ? ואם היא לא מעוניינת ? היא תגיד ישר לא וחבל לקחת סיכון.

זה שהם מכירים בתור ידידים זה לא אותו דבר כמו לצאת לדייט .

פורסם

זה לא דייט ראשון ממה שאתה אומר אתם כבר מדברים/מתראים תקופה.

אתה פשוט צריך להכניס להילוך שני ולתקוף את הסיבוב (בחורה)

להראות לה שאתה מעוניין במשהו רציני.

התנשקתם כבר? אם לא נשיקה היא דבר נכון לעשות זה מסמל התקדמות המערכת היחסים והיא תפתח לך דלתות.

אם כן הגיע הזמן לבדוק איתה במה היא מעוניינת תנסה דרכים עקיפות ולא שאלה ישירה זה עדיף.

פורסם

אתה מתאמץ יותר מדי.

ראש השנה האזרחי אוטוטו כאן. אם אתה מצליח לקבוע איתה לסילבסטר, לאיזו מסיבה - לא משנה, אם במסעדה, או מועדון, או סתם אצל חברים על הגג, אתה רק צריך למשוך עד חצות. אז כבר תדע בדיוק מה מצבך...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

וואי חברה, איזה כיף רק סיימתי לראות הבורר ואני רואה מלא תגובות:-D

קודם כל, תודה רבה. באמת:arrow:

אני רוצה לקחת אותה לפאב בת"א לגילאי 19+

מה אתם ממליצים?

תמיר.

פורסם
בדרך כלל לא לדייט ראשון, אבל בהתחשב בתיאור - מין אנאלי.

סתם...

תלוי מה אתה/אתם אוהבים לעשות. אני הייתי מתחיל במקום שאפשר לדבר (עם אוכל טוב, לא מזיק, אבל לא כבד), ועובר למקום רומנטי עם הופעה טובה לאווירה + אפשרות לטיול רגלי אחרי.

רק קח בחשבון שאם עוברים ממין אנאלי למין רגיל ...הילדים יוצאים מחורבנים :roll:

לפי מה שהבנתי אתם רק מדברים אולי היא בכלל רואה אותך כידיד וזהו , שלא תאכל פדיחה והיא בכלל לא תרצה בכלל ללכת לפגישה ...

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...