Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

כידוע לחלקכם, אני עו"ס המטפל בקשישים ונכים בבית שאן.

בטיפולי זוג נכים עולים חדשים מארגנטינה. מחוברים לחברת הוט בכבלים, טלפון ואינטרנט.

הוראת הקבע של הטלפון והאינטרנט - פועלת כסדרה.

להוראת הקבע של הטלביזיה - היתה בעיה טכנית כלשהיא, שבגללה היא חזרה פעם אחר פעם. (לא ברורה הסיבה, בכל מקרה לא של אין כיסוי).

כעת הוט ניתקו את הטלויזיה, ואומרים לזוג שעליהם להמציא כרטיס אשראי על מנת להמשיך את השירות. הבעיה היא שאין להם כרטיס אשראי, ואינם יכולים להוציא כזה.

באה החברה ואומרת להם - התנתקתם, עליכם לשלם דמי ניתוק, החזר הטבה בסך של 1200 ש"ח (מחצית מקצבת הנכות).

כל נסיונותי לדבר עם הוט ולהסביר ש:

א. הוראת הקבע חזרה בשל טעות טכנית, והראיה שהוראת הקבע של האינטרנט והטלפון יורדת כסידרה.

ב. שהם מעוניינים להמשיך ולשלם, ולא להתנתק, רק שעליהם לעשות זאת בהוראת קבע ולא באשראי

ג. לחילופין, שיאפשרו להם להתנתק רק משירותי הטלביזיה ללא "החזר הטבה"

עלו בתוהו.

אני מרגיש שאני מתמודד מול מערכת אטומה לחלוטין, בזבזתי היום מעל 6 שעות עבודה על הסיפור הזה, אני רואה שהחברה עומדת להעביר את חוב "החזר ההטבה" להליכים משפטיים - מה ניתן לעשות?

אשמח לכל רעיון.

תודה,

צביקי

פורסם

הייתי שומר טוב טוב את ההוכחות שהוראות קבע אחרות יורדות כסדרן ומנסה להוציא מסמך מהבנק שאומר שאין כל בעיה לחיוב ושהבעיה טמונה בספק השירותים.

פורסם

עד כמה שאני זוכר כל עסק חייב לאפשר תשלום במזומן, ובעל עסק שמסרב לקבל מזומן מסתכן בשלושה חודשי מאסר. (סעיף 489 לחוק העונשין).

פנה למועצה לשידורי כבלים ולווין במשרד התקשורת.

אם בא לך, פנה לתוכנית הרדיו של גבי גזית ודומיו. הם אוהבים מאוד מקרים כאלה של גופים חזקים שמתעללים באזרח הקטן.

מנסיוני מספיק אימייל מהם לחברה כדי שהחברה תתקפל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תכתוב את הסיפור שלך בהקדם בפורום צרכנות של YNET ואולי עורכת הדין שמטפלת בפורום תעשה מזה כתבה

תברר בהקדם בבנק למה נדחתה הוראת התשלום של הוט.

על פי החוק לצערך החברה רשאית לקבוע אם הוראת הקבע תהיה לחשבון הבנק או בכרטיס אשראי. רק מי שבשירות האנלוגי הישן יכול לשלם במזומן.

וכן הם יכולים לנתק אותך בגלל שלא שילמת להם אבל זאת בתנאי חשוב מאוד:

"...ניתוק השירת....ייעשה רק לאחר שהחברה נתנה ללקוח הודעה מוקדמת בכתב של 10 ימים לפחות, תוך מתן הזדמנות לתקן את המעשה או המחדל שבגינו נותק השירות"

מתוך אתר משרד התקשורת.

הבעיה היא שעל החוב הם רשאים לגבות ריבית, הצמדה, הוצאות גבייה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אין לי בעיה שינתקו אותם, אבל האם זכותם לגבות על ניתוק כזה "החזר הטבה"?

פניתי היום ל: משרד התקשורת, אמון הציבור, תלונה, המועצה לצרכנות, דני שדה וחברת הוט עצמה.

אז זה כנראה אוברקיל, אבל חוסר הצדק ממש הדליק אותי.

אפנה גם לגופים שתיארתם.

תודה, צביקי

פורסם

חברת הוט מתעקשת על העניין של "החזר הטבה" מכיוון שרכשת עסקת חבילה שבה אתה מקבל 3 שירותים במחיר מוזל מכיוון שהתחברת לשלושת השירותים ביחד. כאשר אתה מוריד את אחד השירותים העיסקה פחות כדאית להם ולכן הם דורשים קנס על ביטול העיסקה.

לגבי החיוב, תנסה להגיע למנהל בכיר כדי שיאשר ניסיון נוסף של חיוב בהוראת קבע. לצערי ברוב החברות הגדולות ברגע שיש בעיות בגביה הם מחייבות כרטיס אשראי כבטחון. בדיוק כמו שאנשים שחזרו להם צ'קים מתקשים לקבל מהבנק הלוואות (ולא משנה אם הצ'ק חזר עקב טעות כתיב או כיסוי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נסה להגיע ישירות למנכ"ל הוט, את פרטי הלשכה שלו ניתן למצוא כאן:

http://cafe.themarker.com/topic/942942/

ולרשימה של הגופים שפנית אליכם, אולי כדאי לצרף את גיא מרוז ואורלי וילנאי, הם ידעו לעשות מזה מטעמים.

ובנימה אישית, אני כבר שמעתי (ממקור ראשון) על מקרים יותר גרועים של ניתוק מהוט - כולל מקרה שבו הצגת תעודת פטירה של לקוחה לא הספיקה בשביל לסיים את ההתקשרות איתם.

פורסם

אפילו אחרי שהוא חזר לעבר וביטל שם את המנוי מלכתחילה, הם לא הסכימו לנתק אותו כשהוא חזר לעתיד ! :-D

...יש לך שם משתמש גאוני, זה באמת אדיר !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

באה החברה ואומרת להם - התנתקתם, עליכם לשלם דמי ניתוק, החזר הטבה בסך של 1200 ש"ח (מחצית מקצבת הנכות).

כל נסיונותי לדבר עם הוט ולהסביר ש:

א. הוראת הקבע חזרה בשל טעות טכנית, והראיה שהוראת הקבע של האינטרנט והטלפון יורדת כסידרה.

ב. שהם מעוניינים להמשיך ולשלם, ולא להתנתק, רק שעליהם לעשות זאת בהוראת קבע ולא באשראי

ג. לחילופין, שיאפשרו להם להתנתק רק משירותי הטלביזיה ללא "החזר הטבה"

עלו בתוהו.

אני מרגיש שאני מתמודד מול מערכת אטומה לחלוטין, בזבזתי היום מעל 6 שעות עבודה על הסיפור הזה, אני רואה שהחברה עומדת להעביר את חוב "החזר ההטבה" להליכים משפטיים - מה ניתן לעשות?

אשמח לכל רעיון.

תודה,

צביקי

לא הלקוח מבקש להתנתק, אלא החברה דורשת ממנו משהו חדש שאין בידי הלקוח לספק ואז הוט היא המנתקת ולכן לא מגיע לה. אלא אם בהסכם כתוב משהו אחר.

לאן שפנית יופי.

מקסימום ואם לא כתוב בהסכם כלום בעיניין אז...

תן להם לתבוע. השופט יעשה להם בושות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הנה התגובה של נציגה בפורום צרכנות בYNET. פניתי אליה שוב, רק חבל שלא התייחסו לפנייתי הראשונה.

ברצוננו לבדוק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. לשם כך, נא פנה אלינו לכתובת [email protected] בציון שם מלא,

מספר פניה (7433886), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.

פורסם

גועל נפש. חברה אטומה ומגעילה. אין דבר שיותר מעלה לי את העצבים מאנשים וחברות שלא מכבדים קשישים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אפשר גם לקנות בבנק הדואר כרטיס אשראי נטען פרי-פייד, בלי צורך בחשבון בנק אפילו.

אבל יש על זה עמלות של כמה שקלים.

מה שכן - בכלל לא בטוח ש"הוט" יקבלו כרטיסים מהסוג הזה.

אני הייתי מתחיל בלברר בבנק (ולקבל מסמך כתוב) למה הוראות הקבע נכשלו.

בנוסף לשלוח בדואר רשום להוט (מחלקה משפטית? או מי שלא הודיע לכם על העניין של גבייה) את ההסבר לכשלון הוראות הקבע, להודיע להם שאין ללקוח כרטיס אשראי, ושאתם לא מבקשים להתנתק ולכן אין בסיס לדרישת "החזר הטבה".

תודיעו להוט שאתם מוכנים לשלם בהו"ק או עם שוברים לתשלום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...