Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנכ"ל הוט: "השירות קודם לכל דבר אחר; אני עולה על YES בכל פרמטר"

אני הייתי בהוט שנים, עברתי עכשיו לייס. הוט חייבים לי כסף ואני מחכה לראות מתי הוא יגיע. נדרשו שיחות לא מעטות כדי להגיע איתם להסכמה על כמה בדיוק הם חייבים לי.

המנכ"ל אומר בכתבה למעלה שהיום בשירות ממתינים לא יותר מ- 2-3 דקות. האיש חולם!!! ממוצע של 10 דקות, זה המצב האמיתי באמצע היום.

60,000 שיחות ביום נכנסות למוקד הטלפוני של הוט מידי יום וכעת ניתן לראות שאין אף לקוח שממתין יותר משתיים או שלוש דקות."

אדוני המנכ"ל: אתה כנראה חי בסוג של אשליה. ייס עולה עלייך בתוכן. אני הייתי נותן לייס 7/8 מתוך 10 על התוכן. להוט אני נותן 5.

ובשירות: מעבירים אותך מנציג לנציג. דברים נרשמים במחשב ולמרות זאת לא קורה כלום. כל שיחה צריך להסביר מחדש לנציג את הסיפור.

אולי גם ייס זבל. אולי. אבל המצב בהוט בטח לא כמו שאתה מתאר.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, אבל בלעדיי!.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

עדכון:

כרגע התקשר תומר מהוט, ואמר שהנושא הגיע לשולחנו של מנהל מח' גביה פרטית, והוא נשאר בעמדת החברה לפיה אין אישור לגבייה בהו"ק ואין אישור לויתור על דמי החזר ההטבה.

מעבר לעצתו של WIL, אני מנסה להבין מהי עמדת החוק בנושא. האם אכן זכותה של חברה לנהוג כך?

והאם לדעתכם יש טעם לחכות ולראות האם עמדתם תשתנה לאור הגופים שעירבתי בתמונה?

צביקי

פורסם
כשאתה אומר ייעול, אתה מתכוון לקיצוצים בתקציב ופיטורי כח אדם?

"לא בדיוק. אתן לך דוגמא, אני רואה ירידה של 30% ביציאת טכנאים לשטח. משמעות הדבר שאני צריך פחות טכנאים. לא פיטרתי אף אחד, אך בענף שכזה קיימת נשירת כוח אדם טבעית, ואני מצדי לא גייסתי כנגד אלו שעזבו. כך בעצם הבאתי לצמצום כוח אדם, לחסכון ולייעול. הקטנו את מצבת הטכנאים במאות.

נו, זה יכול להסביר כמה דברים :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עד כמה שאני זוכר כל עסק חייב לאפשר תשלום במזומן, ובעל עסק שמסרב לקבל מזומן מסתכן בשלושה חודשי מאסר. (סעיף 489 לחוק העונשין).

פנה למועצה לשידורי כבלים ולווין במשרד התקשורת.

אם בא לך, פנה לתוכנית הרדיו של גבי גזית ודומיו. הם אוהבים מאוד מקרים כאלה של גופים חזקים שמתעללים באזרח הקטן.

מנסיוני מספיק אימייל מהם לחברה כדי שהחברה תתקפל.

אתה טועה. חברות התקשורת פועלות לפי החוק מ2008 , אשר מתיר להן לדרוש תשלום בכ"א או בהו"ק בבנק. החברות עושות כך כי יש לקוחות שלא משלמים בזמן ומקבלים ניתוקים ורמות סיכון גבוהות ולכן ההניחה היא הו"ק.

יתרה מכך. לחברה יש את הזכות לא לקבל לקוח אם אין לו הוראת קבע (חוץ מאישור מיוחד מאוד , תלוי בנציג וכמה הוא מתאמץ.)

יותר מזה - בבזק , (גילוי נאות -עובד בזק לשעבר) יש הנחיה מפורשת לקוחות בעלי רמת סיכון גבוהה ללא הוראת קבע - אין להעביר לשיחת אחראי בנושא הו"ק. אין לחבר את הקו ללא הו"ק , אין להעביר לשימור לקוחות ללא הו"ק , אם הלקוח רוצה להתנתק הוא מועבר לפיננסים שם גובים את התשלום האחרון ומנתקים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עדכון -

קיבלתי לידי תדפיס חשבון בנק מ1/9 עד היום.

מעבר לשתי הו"ק על טלפון ואינטרנט שיורדות כסידרן, ישנה הו"ק של טלויזיה.

בחודש 9 - כובדה

בחודש 10 - כובדה

בחודש 11 - חזרה עקב אי כיסוי, חמישה ימים אח"כ הוגשה שוב וחזרה שוב מאותה סיבה. באותו חודש נשלח שובר ושולם בבנק.

בחודש 12 כבר לא הוגשה לבנק, ואינה מופיעה בתדפיס.

לעומת זאת, הוט טוענים כי הו"ק חזרה 4 פעמים.

לא ברור לי האם היו התראות וכמה, חשוב להבין שהתקשורת מול המשפחה קשה מאוד עקב קשיי השפה.

שוב, השאלה כאן היא עקרונית. האם לחברה יש זכות לעשות זאת? אני מצרף את תקנון המבצע שלהם, בו לא מופיע דבר בנושא.

לגבי הקשר מולם, כפי שעדכנתי, הם אינם מוכנים להתפשר.

אשמח לייעוץ, צביקי.

טריפל_HOT_MORE_לשלוש_שנים_0810.pdf

פורסם

צביקי

מלבד מה שצירפת יש הסכם .

קרא אותו שם אולי תמצא את מה שאותו אתה מקווה לא למצוא.

דף הבנק מ 1.9 ממתי התחילה החתונה עימם?

אם רק עכשיו אז תכתוב להם כי מתוך 4 חודשים שניים שולמו אחד כוסה על ידי שובר והרביעי לא הגיע לבנק.

מחדל שלהם כנראה!!

ובלי דיבורים. הכל במכתבים רשומים עם אישור מסירה. שיהיה תיעוד !!

תרצה תעלה את ההסכם נקרא ונחפש מוצא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הם יכולים לנתק אותך בגלל שלא שילמת להם אבל זאת בתנאי חשוב מאוד:

"...ניתוק השירות....ייעשה רק לאחר שהחברה נתנה ללקוח הודעה מוקדמת בכתב של 10 ימים לפחות, תוך מתן הזדמנות לתקן את המעשה או המחדל שבגינו נותק השירות"

מתוך אתר משרד התקשורת.

האם זה בוצע על ידי החברה ? מה החברה עשתה כדי לגבות את החוב ?

גם אם זה יגיע למשפט לא בטוח ששופט יפסוק לטובת חברה משהו מעבר לתשלום החוב וזהו, אם השופט ישתכנע שהחברה לא פעלה בתום לב.

האם דיברת עם נציגת הוט שיצרה איתך קשר דרך YNET. איתה ולא עם המוקד הכללי ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

והנה סוף הסיפור:

עקב פניית ynet – הוט הוסיפה חמלה לטריפל

זוג עולים שנקלע לקשיים כלכליים ביקש להתנתק מחבילת הטריפל לפני תום העסקה. בחברת הכבלים דרשו מהם לשלם את שווי ההטבה שקיבלו עד אז – 1,200 שקל. כסף קטן? לא עבור מי שמתקיים מביטוח לאומי. כשצדק ואנושיות מתנגשים

פורסם
. בדיוק כמו שאנשים שחזרו להם צ'קים מתקשים לקבל מהבנק הלוואות (ולא משנה אם הצ'ק חזר עקב טעות כתיב או כיסוי).

טעות בידך.

יש הבדל בין מתן שיק ללא כיסוי, לבין שיקים שחוזרים בגלל חוסר היסב, או טעויות כתיב.

שיקים ללא כיסוי, יובילו אותך להגבלת החשבון.

under construction..

פורסם

כמעט נכון.

צ'ק שחזר בשל סיבה טכנית אומנם לא נמנה למושל"ך (מושכי שקים ללא כיסוי), אולם אם חוץ מהסיבה הטכנית (תאריך לא נכון, היסב חסר, העברה לצד ג' בצ'ק למוטב בלבד וכו') הצ'ק הוא גם אכ"מ (אין כיסוי מספיק), הוא יימנה כמושל"ך על כל המשתמע מכך.

האפשרות היחידה שצ'ק יהיה אכ"מ אך לא יימנה למושל"ך היא רק אם הוא הוצג טרם זמנו או שהוא פג תוקף (חלפו יותר מששה חודשים מהתאריך המצוין עליו).

חשבון מותרה = 5 צ'קים שחזרו אכ"מ

חשבון מוגבל = 10 צ'קים שחזרו אכ"מ

חשבון מוגבל חמור = חשבון שתוך שנתיים (נדמה לי) מיום סיום הגבלתו שב להיות מוגבל פעם נוספת, או חשבון ששייך לאדם שברשותו יותר מחשבון אחד שהוגבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...