Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע נולדה בתי הצעירה ואני מחפש רכב שיתאים למשפחה המורחבת ולעגלה.

המיקרווואנים הם ללא תא מטען ולכן אני פוסל מראש את מאזדה 5 ודומיה.

התקציב שלי הוא 135 אלף ש"ח והכוונה להחזיק ברכב לפחות 3 שנים.

חשוב לי תצרוכת הדלק והאמינות, לאור העובדה שאני נוהג כ- 33 אלף ק"מ בשנה.

פורסם

נסה את ההונדה FRV.

לא ידוע לי על תקלות מיוחדות והמנוע שמשרת גם את הסיויק ידוע כחסכוני יחסית.

הרכב נמכר בארץ עד שנת המודל 2008 לכן תיאלץ להסתפק ברכב משומש.

אם תבחר בגירסה הבסיסית תישאר עם עודף, הגירסה המאובזרת כבר תתקרב למסגרת התקציב.

ההונדה מציע 2 שורות של 3 מושבים. כשאר המושב הקדמי-אמצעי לא בשימוש ניתן לקפל אותו והוא משמש כמשענת יד.

הסידור הזה לא פוגע בתא המטען גם כשהרכב בתפוסה מלאה.

בהצלחה ומזל טוב.

פורסם

וואו וחשבתי שאני היחיד על כדוה"א שלא מאמין ברעיון המיני-ואן למשפחה של 6. Welcome to the lonely club

הייתי מציע לך אמריקאית כמו האימפלה הבעיה זה השנתון המקסימלי וצריכת דלק (אולי מוסבת לגז לא עלינו?), אני הרשיתי לעצמי כי בתקציב מצחיק של עד 50K ונסועה של 10K בשנה פחות או יותר, זה יוצא לא רע בכלל...

לדעתי בנסועה גבוהה כמו שלך יהיה לך שווה אולי לחפש פיאט מולטיפלה דיזל, כמובן שהיא לא איכותית כמו ה FRV אבל הדיזל ייתן לך בטח חיסכון משמעותי בהוצאות על דלק.

מזל טוב דרך אגב!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

+1 ל-FRV.

מכונית מצויינת עם 6 מושבים אמיתיים בסידור קומפקטי שמשאיר תא מטען מכובד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ערב טוב,

לדעתי,ל FRV יש שני חסרונות הקשורים ביניהם :

1. תמיד אחד הילדים יצטרך לשבת מקדימה (כמו כן במולטיפלה).

2. כבר ראיתי שכמה אנשים רשמו, שאין אפשרות לנתק כרית אויר של הנוסע מקדימה (כי הכרית מתשותפת לשני המושבים). לגבי כריות אויר במולטיפלה אני לא יודע.

בקשר למאזדה 5 אני מסכים איתך, כי המושב האמצעי לא מספיק רחב ל 3 נוסעים\כיסאות בטיחות , והבגאז' לא קיים כאשר כל המושבים תפוסים.

בסיטרואן C4 פיקאסו המצב קצת שונה - השורה השניה מצויינת ל 3 כיסאות בטיחות, וכאשר רק מושב אחד בשורה השלישית תפוס, יש מקום לעגלה.

בנסיעה כמו שלכם מומלץ רכב דיזל, יש C4 פיקאסו אוטומטית עם מנוע טורבו דיזל חיסכוני.

אפשרויות נוספות - שני פורדים, S.MAX וGALAXY , יש גרסאות דיזל.

מיניוואן יותר גדול עם מנוע דיזל -

יונדאי טרג'ט משומש,

קיה קרניבל מהדגם החדש (2008 +) - סידור המושבים מאוד פרקטי , אפשר להזיז אותם לפי הצורך, מרחב פנים מצויין.

ולסיום - אני בדיוק במצבך מבחינת כמות הילדים, ונוסע בדיוק את אותה כמות הקילומטרים בשנה.

גם אני לא הסתפקתי במיניוואנים, בעיקר בגלל גודל העגלה (משולבת אמבטיה).

אתה רואה בתמונה שלי, על מה אני נוסע? סיטרואן ג'מפי ידנית ומרוצה מכל רגע . 6 אנשים + עגלת תינוק + 3 אופניים, הכל נכנס בקלות.

צריכת סלר משולבת אצלי 1:13 ק"מ לליטר, יותר טובה מרוב משפחתיות קומפקטיות.

לא רשמת, האם גיר ידני מקובל מבחינתך, אבל אם כן, ג'מפי המודל החדש יכול להכנס לתקציב, אבל רק המנוע 2000 סמ"ק מומלץ, 1600 חלש מדי.

נ.ב.

גם המולטיפלה דיזל שהוזכרה כאן מקודם ידנית בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אופציה נוספת שלא ציינו פה זה המיצובישי גרנדיס. כאשר שורת המושבים השלישית פתוחה נשאר עוד קצת תא מטען. הרכב אומנם מיושן אבל הנהיגה בו מרגישה כמו רכב משפחתי ולא מיניוואנית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בפיאט אפשר לבטל את כרית האוויר מלפנים, לגבי הקרניבל כך בחשבון שהדגם החדש לא חסכוני בכלל בנזין (מאוד חזק ונוח) תצליח לגרד (מחוץ לעיר) 1/8.5 וגם הדיזל לא חסכוני בהרבה.

פורסם
אופציה נוספת שלא ציינו פה זה המיצובישי גרנדיס. כאשר שורת המושבים השלישית פתוחה נשאר עוד קצת תא מטען. הרכב אומנם מיושן אבל הנהיגה בו מרגישה כמו רכב משפחתי ולא מיניוואנית.

לא הזכרתי את גרנדיס (וגם את קרניבל בנזין), כי בנסיעה של 33 אלף ק"מ בשנה הוצאת דלק חודשית תעבור את 2000 ש"ח.

רכב חיסכוני ומרווח נוסף שיכול להיות מעניין, זה פולקסוואגן CADDY MAXY ארוך עם מנוע דיזל וגיר DSG.

Volkswagen_Caddy_Maxi_QT_Ma.jpg?OpenElement

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...