Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב המדובר הוא אסקורט RS2000 שנת 94'.

מי שמכיר את דגמי האסקורט, במיוחד הספורטיביים, יודע שהרכב סובל מבעיה רצינית של בוקסות במשולשים שהולכות כל כמה חודשים.

הבעיה בנושא היא שברגע שהן נקרעות אתה מחוייב להחליף אותן אחרת אתה תגמור בתאונה, הרכב פשוט בפניה זורק אותך, בהאצה עם מעט נטייה בהגה האוטו עף לנתיב השני.

בקיצור מרוב הלחץ אתה יוצא עם פרקינגסון מהאוטו, עם המנוע העוצמתי הזה והמאפיינים הטובים של הרכב מבחינת הורדת הכוח לכביש, ושליטה על הרכב - כלום לא שווה כאשר המשולשים הולכים.

הרכב לא מצליח להתמודד עם הכוח, לחיצה על הדוושה ישר מביאה תגובה של ריקוד בהגה.

חשבתי על כיוון של בושינגים מחוזקים, אני מכיר בשוק בושינגים של Powerflex ושל superpro.

את ה powerfelx אני יודע שפיט סטופ מייבאים, ואתה הסופרפרו אני יודע שכתום מייבאים.

ההבדלים במחיר הם יותר טובים לסופרפרו, הפרשים של בערך 100-200 ש"ח.

האם קיים הבדל מבחינת איכות הבושינג? האם לכל משולש אפשרי להוציא את הבוקסה שיש עליו שנקרעה ולהכניס את החדשה?

מה האורך חיים של דבר כזה? נניח ומשולש באסקורט מחזיק בערך 3-4 חודשים, כמה יחזיק המחוזק?

האספקט כרגע הוא לא ישיר לשיפורי אחיזה למרות שהבנתי שיש לו אחלה שיפור על ההיגוי, יציבות , רכינה וכו' אבל נושא מאוד חשוב זה בטיחות בנוגע להיגוי ברכב.

אגב ראיתי שיש לי אפשרות להזמין עצמאי את הפאוורפלקס אבל אין לי מושג איזה בושינגים אני צריך, שמתי לב שיש איזה 2/3 לכל משולש?

אשמח לשמוע מחירים, הצעות ואם יש מישהו בארץ שמוכר אותם כ"מלאי" ולא בהזמנה מחו"ל שרק עצם ה sheeping יעלה לי כמה ג'ובות.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...