Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו: מבחן ארוך טווח לפלואנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיוני- שיפור עצום ביחס לדגמים קודמים, אבל עדין לא אמינות מוחלטת.

התחושה שאני מקבל מרכבים של חברים היא שבמאזדה או סוזוקי לא היו בעיות מוזרות כמו הבעיה שהיתה אצלי בפלואנס.

אגב, העניין עם הגיר קרה מיד לאחר סופת הגשמים שבוע שעבר, כך שיכול להיות שיש קשר. אחרי שיחברו סורק תקלות בטיפול אני אעדכן.

"ai motoare capul doare"

פורסם
ומה תגיד לכל בעלי ה DSG אשר סובלים מבעיות עם הגיר הנ"ל אשר מגיע בחלק לא קטן מהרכבים להחלפת מוח ולעיתים גם תיבה ?

יופי, עוד אחד בא למרוח... מה זה הרמיזות האלה "חלק לא קטן", "כל בעלי DSG אשר סובלים"? איזה חלק זה? כמה בעלי DSG כאלה יש?

אם יש לך סטטיסטיקה - בוא, תראה אותה, נצחק ביחד. אם אין לך - חאלס לבלבל במוח!

הגה עור רגיש מאוד מעצם היותו מוצר אורגני

ועוד פעם בלבולי מוח! הכל תלוי באיכות המוצר, איך צבעו אותו, באיזה עור השתמשו, וכ"ו. יש מוצרי עור שהם זבל סיני זול שמתקלפים מהר, ולא משנה אם זה מעילים או הגאים. ויש מוצרי איכות, כמו ההגאים בב.מ.וו שגם אחרי 20 שנה נראים סבבה, ולא התקלפו ולא בטיח.

למה בכלל לשים הגה עור אם הוא באיכות מעפנה? מה זה מוסיף? פוזה? בחיאת, פוזה בפלואנס?

פורסם

כתבה נחמדה מאוד ולגבי הרכב אני לא יודע...עדיין אפל מה שקורה עם הרכב הזה ומעטים יצא לי לראות שרכשו כפרטי ולא ליסיג חברות

אולי יש סיבה לכך..ואולי לא בכל אופן הנתוני הספק קצת עייפים גם לגרסת ה1.6 וגם לגירסת ה 2.0 ל'

ובקיצור...שיהיה להם בהצלחה עם זה

מתחת לסככה יושבת ה CL65 Kleemann ורק מחכה שאני אנצל שוב את ה 730 כ"ס..מממממ

• תוכן חדש...