Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שדרוג ל4.2.1 הוא זולל סוללה כמו מטורף. פעם הסוללה הייתה מספיקה לכמה ימים. עכשיו כל יומיים אני מטעין.

בנוסף יש לו קליטה חלשה של רשת אלחוטית, הרבה יותר גרוע מלפטופ.

אי אפשר לגלגל טקסט ארוך שאני כותב בפורום למשל, הוא מנסה להחליף מילים שאני כותב במילים אחרות לא קשורות.

סוף סוף הוא תומך בעברית, זה כבר טוב. אבל השימוש בו זה פשוט מלחמה.

למישהו יש הצעות כיצד לשפר אורך חיי סוללה (אני סוגר תוכנות) ואיך לבטל איך זה שהוא מחליף לי מילים בעצמו?

גם כשהוא מכובה, הוא אוכל סוללה. פעם במצב סטנד ביי זה לא היה משמעותי. עכשיו בלילה הוא זולל במקום אחוזים בודדים איזה 15 אחוז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה קרה לי בזמנו עם האייפון.

כאשר צריבה מחדש של התוכנה פתרה את זה.

אני לא בטוח שזה צריבה פשוט תגבה הכל עם האייטונס ותעשה סוג של פורמט וצריבה מחדש של התוכנה.

אני לא זוכר מה השם של זה כי אני שנה עם נוקיה.

פורסם

גם אני נתקלתי בתופעה הזאת, לפני העדכון הייתי יכול להשתמש בו כמה ימים בלי להטעין,

היום הוא טוחן את הסוללה לגמרי.

תעדכן בבקשה אם יש לך פתרון לבעיה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא מעלים גרסה לפני שיש ג'אילברייק לא קשור.

האמת גם ב3.2 הקליטה שלו על הפנים.

גלקסי טאב שלי הרבה יותר חזק ממנו מבחינה זו.

פורסם

עם כל הכבוד לגלקסי טאב, במקרה שלי ה-IPAD עלה לי פחות (בחינם למעשה - המעסיק שלי נדיב). לכן פחות חשובה לי ההשוואה לאומת טבלטים אחרים, אלא איך אני יכול לנצל אותו בצורה הכי טובה.

אשמח לפתרון בעיית הסוללה. חוץ מזה מערכת 4.2.1 הרבה יותר טובה מ-3.2.1, יש עברית רשמית ועוד.

יש כמה דברים מעצבנים, אבל לסוס שקיבלו במתנה לא מסתכלים בשיניים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שאלה קטנה לבעלי האייפאד: האם הוא יכול להיות תחליף לNOTEBOOK ביתי (כלומר רק גלישה באינטרנט)?

אני חושב לקנות אחד מתנה לאחותי, היא ממש לא מישהי שאפילו קצת יודעת להתעסק במחשבים, האם יהיה לה שימוש בו גם אם היא לא תקנה אלפקציות, לא תעדכן אותו ולא תפרוץ אותו?

אגב, יש בו רמקול? (כדי לדבר בסקייפ).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
עם כל הכבוד לגלקסי טאב, במקרה שלי ה-IPAD עלה לי פחות (בחינם למעשה - המעסיק שלי נדיב). לכן פחות חשובה לי ההשוואה לאומת טבלטים אחרים, אלא איך אני יכול לנצל אותו בצורה הכי טובה.

אשמח לפתרון בעיית הסוללה. חוץ מזה מערכת 4.2.1 הרבה יותר טובה מ-3.2.1, יש עברית רשמית ועוד.

יש כמה דברים מעצבנים, אבל לסוס שקיבלו במתנה לא מסתכלים בשיניים.

מה קשר של שיני הסוס לצורת האוכף עליו? האם זה אמריקאי, אירופאי או חלילה מונגולי?

עם 4.2 יותר טובה לך - תסתגל. זוהי דרכם של חובבי אפל. לחכות שסטיב ג'ובס יפתור להם את הבעיות. כי לבד אי אפשר.

אני נשארתי ב3.2 כל עוד אין פריצה וסידיה נורמלית.

פורסם

אגב, יש בו רמקול? (כדי לדבר בסקייפ).

כן, יש רמקול ומיקרופון.

הוא לא ממש תחליף ל-NETBOOK, מכיוון שיכולות שלו לערוך טקסטים, חוסר תמיכה בפלאש ושאר בעיות הופכות אותו למכשיר לבדוק מיילים ולגלוש קצת באינטרנט בלבד. בנוסף יש כל מיני אפליקציות, אבל זה רחוק מאוד ממחשב. היתרון היחיד והגדולה של ה-IPAD (מלבד שזה ח%א של מכשיר) זה הקומפקטיות ואורך חיי סוללה (זה כבר לא יתרון יותר מאז 4.2.1).

• תוכן חדש...