Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל אני אתחיל בתודה כי אנחנו 4 אחים בבית שכולם משתמשים בפורום על מנת לקבל חוות דעת ועזרה בבחירת רכב ואפילו אבא שלי נעזר בכם למרות שאין לו יוזר (:

אני לפני רכישת פולו 2010 מנוע 1.4 אוטומט מהחברה

אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שנהגו על הרכב (והכי טוב מבעלי רכב כזה) לגבי כמה דברים,

לפני שאני הולך לעשות נסיעת מבחן.

דלק: כמה בערך היא עושה אצלכם? איך מדדתם ? ולציין אם זה בעירוני/בינעירוני וכמובן האם האוטו אחרי הרצה

מנוע: האם המנוע הזה מרגיש ממש עצל? איך הפתיחה שלו, האם הוא מרגיש כבד?

נוחות והתנהגות: האם האוטו נוח מבחינת ישיבה והוא יציב על הכביש?

אבזור: אני יודע שהאבזור לא בשמיים , האם המערכת סבירה ויפה?

אני לא מחפש פה עזרה בבחירת רכב אז לא להציע רכבים אחרים,תודה (:

שבת שלום ותודה מראש!

סובארו לאגסי 93' נפח 1600

יונדאי אקסנט 2001' נפח 1500

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

שבת שלום.

אין פולו אוט' אתה מתכוון ל DSG.

אין לי מידע לענות לך על השאלות. אבל ממליץ בלי קשר לתשובות של האנשים ללכת לעשות נסיעת מבחן על אותה מכונית - חובה.

במיוחד שאתה לא רוצה המלצות על מכוניות אחרות באותו תקציב. איך שהאוטו מרגיש\"פתיחה? :?" \ מערכת סבירה ויפה וכו' הם עניינים אינדיווידואלים בין אנשים. מבחינת חיסכון בדלק, מנוע 1.4 עם DSG צריך להיות חסכוני מאוד לדעתי ולטעמי האוטו יקר למה שהוא נותן.

פורסם

אני יכול *במעט* לעזור בנושא צריכת הדלק.

ברשותי איביזה 2010, עם אותו מנוע 1.4, רק שאצלי הרכב ידני.

אציין שכבר עברתי 11,000 ק"מ וצריכת הדלק, עפ"י מחשב הדרך היא 1:9-10 בתוך העיר, 1:13-14 כאשר אני עושה נסיעה מחוץ אחת מחוץ לעיר של 200ק"מ, ואת שאר ה300 הנותרים בערך אני גומע בעיר, ובינעירוני בלבד - 1:19

לגבי תנאי הדרך - צריכה עירונית היא נסיעה בירושלים בלבד, נסיעות קצרות יחסית בסגנון 7ק"מ בבוקר + 5ק"מ בערב + 3 ק"מ בלילה, כפי שניתן להבין - נסיעה שלא בדיוק תורמת לצריכת דלק מיטבית..ולא נשכח שתנאי הדרך קשים - עליות בלי הרף ורמזורים. אני יכול להגיד שברוב הק"מ שאני גומע אני נוסע רגוע, לא לוחץ סתם, לא מושך מעבר ל 2.5-3 ומשתדל להתחמק כמה שיותר מההילוכים ה1 ו 2 שהכי בזבזניים בדלק.

גם הנתון שלי לגבי נסיעה משולבת כולל בתוכו מלבד הנסיעה העירונית שכבר תיארתי, נסיעה בינעירונית אמנם, אבל שמאופיינת ע"י נסיעה בדרך ירושלים ת"א ובחזרה, מה שמאופיין בהרבה עליות.

נסיעה בינעירונית בלבד - תענוג. המחשב דרך מציג נתון של 5-5.3ליטר ל100ק"מ, שזה באיזור ה1-19. בפועל, ממש במדידה מול תחנת דלק, לא הזדמן לי שכן עד כה לא היה לי מיכל דלק שהוא כולו בינעירוני..ואני אמנם אוהב לעקוב אחרי הצריכה, אבל אני לא אכנס לתחנת דלק פעמיים ביום רק כדי למדוד.

• תוכן חדש...