Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה הרכבתי ברכב שלי (גולף דור 4 מנוע 2.0) אגזוז סברינג 2 יציאות (משומש).

מטרת התוספת הייתה בעיקר ההשפעה על ההתנהגות ולא על הרעש.

אבל האמת שציפתי שהוא ירעיש מעט, והוא ממש שקט יחסית.

בעמידה על ניוטרל בכלל לא שומעים אותו, בהילוכים הראשונים הוא מרעיש קצת ובנסיעה מהירה מעל 3 אלף טור שומעים צליל באס עדין ויפה (לטעמי).

-אולי חשוב לציין, ברכב מותקן פילטר פתוח מחופה שמשמיע צליל מדהים מעל 3 אלף טור-

אני מרוצה מהשקט הזה, השאלה שלי אם זה הגיוני ואם למרות השקט יהיה הבדל בנסיעה?

(לפי מה שנראה לי בנסיעה של כ20 דק' בכביש מהיר ובעירוני יש הבדל אבל אולי אני מדמיין?)

שבוע טוב.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

דיברו רבות בפורום על האפקט הפסיכולוגי שעושים אגזוזים רועשים לנהג.

קרוב לוודאי שאתה מדמיין :-)

פורסם

נו אם האגזוז שקט אז זה מצוין, למה צריך רעש של tmax בנסיעה?:-D

גם לי היה ביחד עם צנרת סיליקון ופילטר פתוח ברכב, כל מה שאני יכול להגיד שזה שטות אחת גדולה ובאמת שאין שום הבדל ולו הכי קטן בין המקורי ליעני משופר.

לדעתי כל עוד הרכב שלך לא גודש אין טעם בפילטר פתוח, וגם בגודשים מקוריים מסוימים אין צורך בפתוח, אבל זאת דעתי בלבד ואם אתה מרוצה מהתוספת ששמת אז מה יותר טוב מזה.

לדעתי אבל בגלל שהזכרת סאונד בפורום הזה הולך לנחות פה yael

תהנה.:wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא כול אחד יכול או רוצה להחזיק גודשת.

אני אישית אוהב מאוד את התחום, אבל כמו שאני אוהב כלבים גדולים בגינות של אחרים ולא על הספה שלי.

אז אני מאושר ומסופק (כרגע) עם ה2.0 הידני שלי, ורציתי קצת לשדרג אותה אז החלפתי פילטר, טמבונים, פנסים,אגזוז ועוד כמה דברים שיפים בעייני.

אולי עבור מי שרגיל לגודשות אין הבדל כלל במצב הנ"ל.

אבל לדעתי יש שינוי, אולי קטן אבל יש.

ערב טוב.

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון, לא אמרתי לרגע שלא תשים. רק שתבין שאין ממש שינוי חוץ מפסיכלוגי, כמובן אתה יכול לקחת מדדים של לפני ואחרי השינוי ולראות אם יש הבדלים בטמפרטורת היניקה. וכמובן זה מאוד חשוב המיקום של הפילטר עצמו כדי שלא יוריד מהביצועים ובסוף תתקבל תוצאה הפוכה ממש שרצית.

וכמו שאמרתי, הכי חשוב שאהבת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
היום בשעה טובה הרכבתי ברכב שלי (גולף דור 4 מנוע 2.0) אגזוז סברינג 2 יציאות (משומש).

מטרת התוספת הייתה בעיקר ההשפעה על ההתנהגות ולא על הרעש.

התנהגות?

פעם ראשונה שאני שומע שאגזוז משפיע על ההתנהגות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

בחייכם,

תפסיקו לתפוס את האיש בקטנות.

הוא התכוון להתנהגות המנוע כמובן.

ולפי מחקרים בתנאי מעבדה וחוות דעת של מאות נהגים דוד אחורי לא אמור להשפיע ברמה שבאמת תרגיש.

אם אתה באמת מרגיש שיפור, זכית. :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תודה שפירשת את מה שרציתי להגיד איתמר.

יש או אין שיפור, לא יודע מה אומרים הרופאים.

אני אישית מרוצה מאוד ממה שעשיתי ברכב שלי, ולדעתי זה הכי חשוב (שבסופו של עניין אני מרוצה).

פורסם
אז אני מאושר ומסופק (כרגע) עם ה2.0 הידני שלי, ורציתי קצת לשדרג אותה אז החלפתי פילטר, טמבונים, פנסים,אגזוז ועוד כמה דברים שיפים בעייני.

אולי עבור מי שרגיל לגודשות אין הבדל כלל במצב הנ"ל.

אבל לדעתי יש שינוי, אולי קטן אבל יש.

ערב טוב.

ערב טוב,

באותה מידה יכולת לצבוע את הרכב בורוד, לשים כדור מראות על הגג, בובות על המגש האחורי וכיסוי הגה פרוותי.

הפילטר הפתוח יחד עם האגזוז יתנו לך הבדל שאינו מורגש במיוחד על הכביש - יותר הרגשה טובה פסיכולוגית.

דווקא בגודשת פילטר פתוח ומערכת פליטה טובה תיתן יותר תוצאה.

וכמובן שאין צורך להסביר שכל התוספות הקוסמטיות - אין בהן שום דבר משמעותי חוץ מקוסמטיקה וכאן כבר היופי הוא בעיני המתבונן.

• תוכן חדש...