Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בתהליכי רכישה ושוקל ללכת על אחת שצורחת קולות של דיזל קשים ביותר. ההנעה של הרכב כל כך רועשת שזה עשה לי צפצופים באוזניים לאיזה עשר דקות..

הבנתי שהחלפת וריאטור זה סיפור שיכול להגיע גם לכמה אלפים. האם זה בגלל שצריך לפתוח מנוע? איפה בדיוק יושב הויראטור? כי עד כמה שאני מבין מתזמן שסתומים אמור להיות בבפנוכו של המנוע ואם זה ככה אז מן הסתם זה סיפור מאוד יקר כי זה לעולם לא מסתיים רק בהחלפה עצמה ותמיד המוסכניק יגיד לך שכבר עדיף לך לעשות אוברול ובאמת כבר כדאי אם המנוע פתוח לא?

תודה מראש.

פורסם

הסיפור הוא בדיוק כמו באלפא 147/156 וזה בדיוק אותו הוריאטור.

הוריאטור עצמו לא זול, וגם העבודה לא זולה ולכן בדר"כ מחליפים את הוריאטור באותה הזדמנות שמחליפים רצועת טיימינג.

אם הוא רק מרעיש, אין טעם למהר להחליפו. חכה להזדמנות הבאה.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

מה קשור לפתוח מנוע ומה הקשר לאוברול??:shock: :shock:

וריאטור היום אפשר להשיג ב1400 ש''ח אצל סודאי חלפים ולמי שקצת יותר יודע עם מי לדבר אפשר גם בחצי מחיר.

ההחלפה עצמה עולה בסביבות 500 ש''ח ורצוי על הדרך לעשות טיימינג, וריאטור גמור לא יגרום לנזק למנוע, תפקידו בגדול הוא לתזמן את הזרמת השמן, וגם וריאטור חדש שעבר 5000 קילומטר יתחיל להרעיש.

קח נשימה עמוקה ותתאפס, שום דבר לא קרה.

ואם היית עושה חיפוש אתה כן היית מוצא מידע.

ובשביל לקבל ייעוץ הכי טוב אז הייתי מציע לך להתחבר לפורום פיאט.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...