Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

היום בצהריים חזרתי עם הרכב מהלימודים, אכלתי אוכל של שישי של אמא ויצאתי החוצה לרכב

מנסה להניע ו...כלום

יש חשמל, סטרטר, אבל אין כלום

החשד שלי במפלג הוא בגלל שבשבוע שעבר הוחלפו פלאגים אז אולי הוחזר לא כמו שצריך או ששבק חיים

ניסיתי לפרק את המפלג לאחר שקצת קראתי על זה שאם הוא מלוכלך הוא לא מתפקד, ואז הרחתי ריח מוזר שמתי לב שאחד החלקים פשוט התפוצץ, אני מאמין שכבר לפני שנגעתי, אני לא יודע מה החלק בדיוק זה נראה לי כמו איזה מגבר למתח שיוצא מהמצבר ואז מתחבר למפלג, צילמתי...

אשמח אם תוכלו לומר ממה זה נובע ואיך פותרים והאם את החלק הפגום אני יכול להחליף בעצמי

תודה

פורסם

שלום רב !

החלק בתמונה הוא סליל ההצתה, יחד עם מודול ההצתה ולא המפלג !

בתמונה חוט ההצתה הראשי, אינו מולבש על הכניסה הראשית לסליל ההצתה !

אם אני אניח ,שלא אתה הוצאת את חוט ההצתה הראשי מסליל ההצתה למפלג, הכנסת החוט הראשי שמגיע מאמצע מכסה המפלג, יגרום להתנעת המנוע, ולפתרון הבעייה , ללא כל השקעה כספית מצידך.

מומלץ גם לבחליף בהזדמנות הראשונה את חוטי הההצתה, שאומנם נראים כחדשים, אך איכותם מוטלת בספק, לפי התמונה, חוטי ההצתה הם מתוצרת ביתן ספארק, וידועים בתור חוטי הצתה זולים, בעלי התגדות גבוהה, שיכולים

לגרום לזיוף, ולשריפת מודול הצתה.

חזור לפורום לעדכן בנושא.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי צביקה, תודה על המידע

נראה לי שמה שאמרת שעלול לקרות בגלל סוג חוטי ההצתה כבר קרה, בגלל זה ניתקתי את חוט ההצתה הראשי כי ראיתי שכולו התפוצץ שם, שים לב לתמונה רואים שם שזה כזה התפוצץ.

אז ברגע שראיתי את זה ניתקתי הכל מזה

פורסם

תקלה ידועה בכל הSX, גם אצלי לפני שבועיים זה פשוט התקלקל, האוטו היה נכבה פתאום ולא רוצה להדלק וכו', החלפתי את החלק והכל חזר לקדמותו.

פורסם

מצפה לי הוצאה גבוהה? חלק יקר? האם כדאי להחליף חוטי הצתה? אם כן לאיזה סוג

יש סיבה שזה קרה?

דבר נוסף, קרה מצב שפתאום נגמר לי המצבר באופן פתאומי, כאילו התרוקן והייתי צריך כבלים, האם זה הגורם לכך?

האם אני יכול לעשות את זה לבד?

דרך אגב, זה קרה גם אצל חבר שלי עם sx אחרת

פורסם

שלום רב !

קימות אצלך שתי תופעות, שעל פניו לא קשורות אחת לשניה.

קימות אצלך כנראה בעיית טעינה, שקשורה לאלטרנטור, שלא טוען את המצבר, ואו מצבר בעייתי שגוסס וזקוק להחלפה.

בשתי המקרים אתה זקוק לחשמלאי שיבדוק לך טעינה ,קיבול מצבר, וזליגת זרם.

המקרה השני מומלץ שתחליף חוטי הצתה, איכוותיים מתוצרת בירו או בוש.

במידה וסליל ההצתה והמודול לא תקינים, צפה להוצאה משוערכת של כ1000 שקלים, לא כולל מצבר או אלטרנטור.

אני מניח שאתה זקוק לגרירת הרכב לחשמלאי, אלא אם אתה מנוי על חברת גרירה, וזאץת הוצאנ נוספת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי צביקה, שוב תודה על התשובות!

1.לגבי האלטרנטור בדקו לי לא מזמן ואמרו שיש טעינה, גם בד"כ אין לי בעיות, זה ממש פעם ב..

בכל מקרה המצבר באחריות אז אני ינסה פשוט להחליף, המצבר הוא של CAT איכותי ויקר יחסית נרכש חודש 3 2009

2.לגבי החלק שנהרס, מודול ההצתה או הסליל, אני יגש לחנות לקנות\יחפש בפירוקייה וינסה להרכיב בעצמי, נראה די פשוט, יש המלצה לגבי סוג? האם כדאי תחליפי או שרק מקורי ולא כדאי להתעסק עם שום דבר אחר

3.לגבי חוטי ההצתה

הבנתי שהמקוי הם של BERU, בנוסף, לאחר חיפושים באינטרנט קראתי פוסט שלך בחיפוש אחר חוטי כאלו באיזור ב"ש, אני גר בב"ש.. אז הבנתי שלא ניתן לרכוש את החוטים בכל חנות נורמלית )-: חיפשתי בEBAY יש כל מיני חוטים של VW אבל אין לי מושג מה לבחור

יש דגם מסויים שאתה יכול להמליץ\מתאים לרכב שלי!? מנוע AFT

שוב המון תודה!!!

פורסם

כמו שכבר אמרו לך, אתה צריך כוהיל.

מפירוקיה זה יכול לעבוד אבל לך תידע כמה זמן, מניסיון שלי לא לקנות תחליפי אלא רק חדש מקורי/חברה איכותית כמו בירו, אצלי ברכב אחר מקבוצת VAG זה עלה לי 500 ש"ח.

כמו כן, אני בטוח שיש חנויות שאולי לא מחזיקות באופן שוטף את החלקים האלו אך הם יוכלו להזמין לך זאת.

* אם איני טועה, לפני מספר שבועות היה פירסום בפורום על אדם בשם "עמנואל"(אני לא בטוח), אני חושב שהוא משדרות והוא מחזיק את החלקים האלו באופן שוטף ובמחירים נוחים.

הוא שלח לחבר פורום את החלק לבית בעלות סימלית.

קובי

פורסם

היי תודה, הרגע חזרתי מהחנות וראיתי את ההודעה, קניתי את החלק, לא מקורי כי מקורי עולה אחרי הנחה 1200 ש"ח בצמפיון...

קניתי אחד של חברה גרמנית FEBI אני מקווה שזה בסדר...הBERU עלה 550 ולא היה להם..דווקא רציתי..

פורסם

פבי היא חברת חלפי OEM ידועה מגרמניה.

לא מזמן היא התמזגה עם בילשטיין.

החלק אמור לעלות משהו באזור ה350 ש"ח

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

קלעת בול, החלק עלה לי 350 ש"ח

הרכבתי, עובד, מאוד קל ופשוט, שמתי מן משחה טרמית שבאה יחד עם החלק והחזרתי הכל חזרה

יש רעש מהמפלג לדעתי זה בגלל החוטים שאמרו שהם זבל, ועולים 200 ש"ח, אני בחיפוש אחרי הberu נבדוק גם במורשה אולי זה לא כזה יקר שם

תודה אנשים יקרים!!!

פורסם

הרכבתי, עובד, מאוד קל ופשוט, שמתי מן משחה טרמית שבאה יחד עם החלק והחזרתי הכל חזרה

יש רעש מהמפלג לדעתי זה בגלל החוטים שאמרו שהם זבל, ועולים 200 ש"ח, אני בחיפוש אחרי הberu נבדוק גם במורשה אולי זה לא כזה יקר שם

תודה אנשים יקרים!!!

החלק לא אמור לעלות יקר, במכוניות המתקדמות יותר (איביזה חדשה יותר וכו') יש 4 כוהלים, אצלנו יש כוהל אחד, וגם הוא אחרי תקופה מסוימת דורש החלפה.

חוטי הצתה בריא להחליף - במידה והחוטים שלך על הפנים - כמו אצלי בערך.

פורסם

תודה אנשים יקרים!!!

רעש מהמפלג זה כנראה רעש של בריחת ניצוץ, מלווה בעבודה בלתי

סדירה של המנוע.

כול שנותר לבדוק הוא באמת לוודא שזאת בריחת ניצוץ,

ולבצע החלפה של חוטי ההצתה או פשוט להרכיב אותם כמו שצריך במידה והם תקינים.

• תוכן חדש...