Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי את העיצוב החדש - לדעתי הרבה יותר יפה מהעיצוב ה"מרובע" משהו של הנוכחיות.

אני שמח לראות שהתעשייה תופסת כיוון למנועי טורבו גם ברכבים משפחתיים סולידיים + גירים רובוטיים כפולי מצמדים כנגד אוטומטי רגיל.

אני מתאר לעצמי שזה יקדם את הטכנולוגיה של המערכות הנוכחיות וישפר את מעמדם מול הלקוח עד שזאת תהיה אפשרות עדיפה ומבוקשת באופן ספציפי.

אדם מן היישוב מבין או אוטומט או ידני ללא שומדבר באמצע ומבחינתו אוטומט מסוג DSG זה אותו הדבר כמו האוטומט שהוא מכיר משנות ה80.

בסוכנות של צ'מפיון כבר יצא לי לשמוע את הסוכנים מתפתלים בהסברים ללקוחות:

סוכן: "זה אוטומט - רובוטי עם שני מצמדים"

לקוח:"מה רובוטי?!"

סוכן: "זה כמו גיר אוטומט - אתה נוסע רגיל אל תדאג פשוט חסכוני כמו גיר רגיל."

בשלב הזה הלקוח כבר נעשה ממש סקפטי ומקמץ את המצח בחשד שמנסים לעבוד עליו :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אהבתי את המשולשים הענקיים האלה בפגוש הקידמי, די מוזר שעיצוב כזה עבר בגירסה הרגילה ולא באיזה RS.

פורסם
ולשם הדיוק - המפעל הרוסי קיים כבר 40 שנה וייצר עד כה מספר מיליוני פורדים בעיקר עבור השוק הרוסי (הנוכחית מיוצרת שם בהצלחה רבה כבר כשנה). המפעל רק עובר התאמות לקראת תחילת הייצור של הפוקוס הבאה.

המפעל הגרמני יהיה הספק הבלעדי של פוקוסים עבור השוק המערב-האירופאי.

והייצור של הפוקוס החדשה יתחיל ב- 06/12/2010

הפוקוס הבאה כבר עלתה לאתר של פורד ארה"ב כולל מחירים ונתונים טכניים כמעט מלאים. הדגם הבסיסי והזול ביותר של הפוקוס החדשה ימכר בארה"ב עם מנוע 2000 סמ"ק תזמון שסתומים משתנה, 160 כ"ס, צמיגים "15 עם טאסת פלסטיק עם בקרת לחץ אוויר ו- תיבת הילוכים ידנית!. תיבה אוטומטית כפולת מצמדים עולה עוד 1000$. מה הסיכוי שלנו לקבל ידני בארץ.... ?

אתה בטוח לגבי 40 שנה?

לא זכור לי שנמכרו בשנות ה70 פורדים בברה"מ!!!!!!!!!

פורסם
אתה בטוח לגבי 40 שנה?

למה אתה אומר סתם?

בטח שהיה פורד בבריה"מ, היו גם שברולטים, מקדונלד'ס ואפילו בוקר אחד בשם uncle sam :-P

Bimmer

פורסם

ת'כלס, הרוסים בנו רכבי פורד עוד בשנות ה-30 (מודל-A), אבל במפעל אחר לגמרי. המפעל שליד סנט-פטרסבורג נפתח ב-2002. לפני מספר שנים היו דיבורים על פתיחת מפעל נוסף, אך לא זכור לי ששמעתי על כך שזה קרה בפועל (משבר עולמי, וכו'). יתכן וב-2011 הוא בכל זאת יפתח.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תמונות מדהימות, ניכר שהם משקיעים המון בספינת הדגל שלהם.

חסר להם שההגה החשמלי יהרוס את ההיגוי המעולה שקיים בפוקוס עד כה..

וכמובן רק נותר לקוות שבאדיבות דלק מוטורוס יגיעו אלינו הגירסאות הטובות.. (מנוע 2.0 + גיר רגיל כמובן)

פורסם
הדור הנוכחי של הפוקוס נראה טוב יותר.

פנים הרכב אף פעם לא היה מוצלח בפוקוס, אבל התמונות האלה ממש מזעזעות. מאוד משתדלות - אבל לא מגיעות לשום מקום מעבר לוידאו של שנות ה- 80.

לגבי המנועים: לצערנו הרב אנו מכירים את התשובה. הרי לא משנה המראה, אם תישמרנה יכולות הניהוג, והיה מגיע איזה 1.6 טורבו לפה, גם אנחנו היינו שמחים לאחת. אבל היבואן מתעניין רק דבר אחד: למכור לליסינג. ושם באמת שלא צריך יותר מ- 1.6 קלוש ואיזה גיר עתיק. מצד שני, אולי ההצלחה של האוקטביה תזיז משהו שמה...

בוודאי שהפנים מכוער... הרי זאת לא יצירת האומנות המודרנית שפולקסווגן מתקינים ברכבים שלהם......

בלי קשר, אני גם מחכה בקוצר רוח.. אולי אוכל להחליף את שלי באיזה אחת חדשה ונוצצת בעוד כשנה:lol:, עברתי את כל הדורות וזה אחד הרכבים האהובים עלי. לי אין שום בעיה עם 105 או 125 כ"ס. זה מספיק לי לטוס בפקקים בין רמזור לרמזור בגוש דן או לקרוע את הכביש ב110 - 120 קמ"ש.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
לי אין שום בעיה עם 105 או 125 כ"ס. זה מספיק לי לטוס בפקקים בין רמזור לרמזור בגוש דן או לקרוע את הכביש ב110 - 120 קמ"ש.

זו הדרך שחשובה, לא לאן אתה מגיע (כולנו מגיעים ל- 110, כולנו נגיע לחיפה/ירושלים; השאלה היא עם כמה חיוכים). :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היום (שני) התחיל הייצור של הפורד פוקוס דור III במפעל הגרמני בסארלואיס. כמובן שזו סיבה לחגיגה במיוחד לאור העובדה שהמפעל הפך 500 עובדי קבלן לעובדי פורד קבועים. מספיק חשוב שגם "ראש-הממשלה" של סארלנד (המדינה, state, שבה נמצאת סארלואיס) יבוא כדי לזכות בהזדמנות לצילום.

המפעל ייצר את דגמי ה- 5, 4 דלתות והסטיישן של הפוקוס החדשה, עבור שווקי מערב אירופה בלבד. בהמשך ב 2012 יתווסף גם ייצור גירסת ה- ST.

במקביל המפעל האמריקאי במישיגן התחיל בקדם ייצור של בדיוק אותו דגם בגירסאות 4 ו- 5 דלתות עבור השוק האמריקאי.

כמה תמונות:

לא ברור לי מה יש פה ואין הסבר. אולי סוג של בדיקות:

689_manufacturing__lowres.jpg

ככה נראה הצד של הרכב לפני שהוא פוגש את רצפת הרכב, את צידו השני ואת שאר חלקי המרכב

688_manufacturing__lowres.jpg

מי הזמין כחול כהה ?

691_manufacturing__lowres.jpg

אני מקווה שכדי להחליף נורה מאחור לא צריך גם שני אנשים

693_manufacturing__lowres.jpg

השימשה הקדמית מגיעה

687_manufacturing__lowres.jpg

מילוי נוזלים או חיזוק ברגים ?

690_manufacturing__highres.jpg

צילום למזכרת: הפוקוס החדשה הסידרתית הראשונה שירדה מפס הייצור. משמאל פיטר מיולר רה"מ סארלנד ומימין ברנרד מאטאס יו"ר פורד. ברקע חלק מ- 6500 עובדי המפעל (שמקווים שלא יורידו להם את זמן הצילום מזמן ההפסקה...סתם).

695_manufacturing__lowres.jpg

.

נ.ב.: איזו פדיחה עם המפעל הרוסי. תודה על התיקון.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...