Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי עידן טהר ואני עוסק בנגרות אומנותית.. אתם יכולים לבקר באתר שלי www.tahardesign.co.il

אני רוצה לקנות טויוטה קורולה 2008 עם גיר רובוטי (בגלל החסכון בדלק) ומדי פעם לגרור עגלה הנושאת רהיטים או לוחות עץ.

האם גרירה כזאת יכולה להזיק לרכב משמעותית או שרכב זה מספיק חזק ואמין כדי לעמוד בעומס זה.

אשמח לקבל תגובה ותשובה ותהנו מהאתר...

פורסם

שאל את עצמך את השאלה הבאה: בהנחה שהיית רוכש רכב זהה עם תיבת הילוכים ידנית, האם גם אז השאלה הזאת היתה מתעוררת?

תיבת הילוכים רובוטית זהה מבחינה מכאנית לתיבת הילוכים ידנית. ההבדל היחיד בין השתיים הוא שברובוטית קיים מנגנון אשר מפעיל את המצמד במקומך וכן גם מחליף פיזית את ההילוכים בתיבה. סה טו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שאל את עצמך את השאלה הבאה: בהנחה שהיית רוכש רכב זהה עם תיבת הילוכים ידנית, האם גם אז השאלה הזאת היתה מתעוררת?

תיבת הילוכים רובוטית זהה מבחינה מכאנית לתיבת הילוכים ידנית. ההבדל היחיד בין השתיים הוא שברובוטית קיים מנגנון אשר מפעיל את המצמד במקומך וכן גם מחליף פיזית את ההילוכים בתיבה. סה טו.

הוא שאל אם הרכב יעמוד בעומס או שזה יזיק לו. הוא לא שאל מה ההבדל בין תיבה רובוטית לידנית.

השאלה כלל אינה נוגעת למנוע. ראה מה שאל פותח השרשור ומה אתה ענית לו.

סתכל מה אתה ענית לו ומה אני, ותבדוק את עצמך שוב.

שלום שמי עידן טהר ואני עוסק בנגרות אומנותית.. אתם יכולים לבקר באתר שלי www.tahardesign.co.il

אני רוצה לקנות טויוטה קורולה 2008 עם גיר רובוטי (בגלל החסכון בדלק) ומדי פעם לגרור עגלה הנושאת רהיטים או לוחות עץ.

האם גרירה כזאת יכולה להזיק לרכב משמעותית או שרכב זה מספיק חזק ואמין כדי לעמוד בעומס זה.

אשמח לקבל תגובה ותשובה ותהנו מהאתר...

השאלה אם זה מזיק לאוטו ואם הוא מספיק חזק ואמין.

פורסם

נסה לעשות סיבוב על המכונית לפני הקנייה. התיבה לא מתאימה לכל אחד ועשויה בהחלט לעצבן באופן פעולתה.

בנוגע לנגרר - כל עוד מדובר בעגלה קלה יחסית ובמשקל לא יותר מדי גדול, לא צריכה להיות בעיה. נסה לא לגרור יותר מ-700 ק"ג במכונית כזו, כי זה עשוי לגרום לנזק במערכת ההנעה (לאו דווקא במנוע).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...