Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו קליאו b rte 2002 ידנית

היום במהלך נסיעתי על 100 קמ"ש פתאום שמעתי כמו הדף קטן והמנוע כבה , מד המהירות התחיל לרדת מ 100 ל0 כמובן תוך כדי חניתי בשוליים

בדקתי ואין שום נזילות וכלום כלום

הרכב מסרב להניע, יש סטרטר

הזמנתי גרר

מה יכולה להיות הבעיה ? רצועת טיימינג? כמה כסף יעלה לתקן ?

תודה מראש

פורסם

איך אפשר להעריך את הנזק דרך מסך מחשב?

אני מקווה שיש לך מוסך אמין ומקצועי, הוא ייתן את ההבחנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בסבירות די גבוהה חגורת טיימינג , במקרה כזה,חלאיסור לנסות להתניע, גרור למוסך, צפה לנזק רב, ותשלום בהתאם, שיעבור את ה 2000 נשקל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

"אין שום נזילות" לא אומר כלום...

היה לי מקרה דומה.

משאבת מים התפוצצה מד חום היה על 90 מעלות הנזק הוא די גדול היה.

מחזק את דברי צביקה, צפה לנזק לא קטן.

פורסם

אתמול השארתי את הרכב אצלל המגרש שקניתו ממנו את הרכב

היום התקשרתי אליהם לדעת מה קרה לרכב

לדברי המכונאי רצועת טיימינג הלכה ויש נזק למנוע

אני יפחד לנסוע על רכב כזה במידה והם יתקנו אותו

יש מצב טוטל לוסט?

מה עושים במצב כזה?

פורסם

אין הרבה מה לעשות, שיפוץ ראש מנוע והחלפת השסתומים שהתעקמו, הרכבת רצועת תזמון חדשה אז יהיה לך שקט להרבה שנים מהתקלה הזו ספציפית. אבל כמו שכבר כולנו יודעים רנו לא רואה מוסך אז לא יודע לומר לך ששבוע אחרי לא יצוץ משהו אחר.

פורסם
אתמול השארתי את הרכב אצלל המגרש שקניתו ממנו את הרכב

היום התקשרתי אליהם לדעת מה קרה לרכב

אתה יכול להרחיב בנושא המגרש?

מתי קנית את הרכב? האם קיבלת אחריות כלשהי? מהו סוג המגרש (טרייד אין של היבואן\חברת ליסינג\מגרש חוסרים רגיל?

האם בדקת, מתי (ואם בכלל) הוחלפה רצועת הטיימינג, כמה קילומטרים עבר הרכב?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה יכול להרחיב בנושא המגרש?

מתי קנית את הרכב? האם קיבלת אחריות כלשהי? מהו סוג המגרש (טרייד אין של היבואן\חברת ליסינג\מגרש חוסרים רגיל?

האם בדקת, מתי (ואם בכלל) הוחלפה רצועת הטיימינג, כמה קילומטרים עבר הרכב?

קניתי את הרכב ממגרש טרייד אין כלומר נמצאים שם רכבים שכבר חברות השכרה לא ממש מעוניינים ברכבים האלה אז הם שולחים את זה למגרש גם בן אדם פרטי שמגיע ורוצה לעשות טרייד אין על הרכב הישן זה גם הולך

חלק הרכבים טובים וחלק סבירים וחלק גמורים אבל איכשהו מחייאים אותם מחדש

קניתי את הרנו קליאו עשיתי לה בדיקה במכון היו כמה ליקויים לא רציינים, עוד באותו היום המגרש טרייד אין לקח את הרכב למוסך לסדר את התקלות שנמצאו

אחרי כמה שעות התקשרו ואמרו לי הרכב מוכן סידרו ובדקו הכול ואני יכול לנסוע עליו בראש שקט ,

לקחתי את הרכב נסעתי 3 חודשים עליו לפעמים נסיעות די ארוכות (250-300 ק"מ) פעם-פעמיים בשבוע

אחרי 3 חודשים קרתה התקלה שנקרע הטיימינג וכנראה יש נזק למנוע

קיבלתי אחריות 3 חודשים על גיר,שילדה ומנוע

הבעיה שהחברה לא רוצה לקחת אחריות על הרכב שהם מכרו לי הרי לטענתם ביום הקניה הרכב תקין מא ועד ת אבל זה לא כך

כנראה כול התיקונים "שעשו" זה קומבינות שהרכב יחזיק 3 חודשים (ככה אני חושב)

ורבתי איתם ומה לא עשיתי הם בשלהם שאני עשיתי את הנזק ואני צריך לשלם על זה

אני חושב שהרכב הזה גמור או לא אני לא יודע מה לחשוב

אני לא יודע מה לעשות עם הרכב הזה,

כסף לרכב טוב יותר אין לי,

כסף לתקן את הרכב הזה גם אין לי ,אם התקלות יהיו ימין ועל שמאל זה בכלל לא שווה לי לתקן

אני נמצא במבוי סתום

ביום מסירת הרכב הבטיחו לי שטיפלו ברכב מא' ועד ת' ואני יכול לנסוע בראש שקט

מצד שני יש לרכב הזה תקלות

לא יודע מה לעשות

מה הייתם מציעים לי האפשרות הכי טובה?

פורסם

ביום מסירת הרכב הבטיחו לי שטיפלו ברכב מא' ועד ת' ואני יכול לנסוע בראש שקט

מצד שני יש לרכב הזה תקלות

לא יודע מה לעשות

מה הייתם מציעים לי האפשרות הכי טובה?

תשמע, אולי לא תאהב את מה שיש לי להגיד לך.

אבל קנית רכב ממגרש סוחרים (רכב שחברת השכרה לא רוצה להתעסק איתו),

כנראה לא בדקת, האם ומתי הוחלפה רצועת טיימינג ברכב , מתי נעשו טיפולים אחרים, סמכת על ההבטחות של הסוחרים, וזאת התוצאה.

אני לא בטוח שהרכב ימשיך כל הזמן להתקלקל - צריך לתקן את הנזק (הרי לא תזרוק רכב בן 8 לפח) ולהכנס לשגרת הטיפולים לפי המלצות היצרן, ולא להסתמך על ההבטחות כאלה או אחרות.

תאמין לי,נניח שהייתי קונה ממקום כזה (ואני לא), ולא היו נותנים לי ביד קבלות\תדפיס מהמוסך של הטיפולים, עוד ביום הקניה הייתי נכנס למוסך להחליף רצועת טיימינג,שמנים, פילטרים, בודק\מחליף בלמים ועוד..

כדי להקטין את ההוצאה על התיקון של הנזק שכבר נעשה, תרשום אולי מאיפה אתה, כדי שיוכלו להמליץ לך על מוסך אמין ולא יקר, שמתמחה ברכבים האלה (ולא דווקא מוסך מורשה יבואן).

פורסם
תשמע, אולי לא תאהב את מה שיש לי להגיד לך.

אבל קנית רכב ממגרש סוחרים (רכב שחברת השכרה לא רוצה להתעסק איתו),

כנראה לא בדקת, האם ומתי הוחלפה רצועת טיימינג ברכב , מתי נעשו טיפולים אחרים, סמכת על ההבטחות של הסוחרים, וזאת התוצאה.

אני לא בטוח שהרכב ימשיך כל הזמן להתקלקל - צריך לתקן את הנזק (הרי לא תזרוק רכב בן 8 לפח) ולהכנס לשגרת הטיפולים לפי המלצות היצרן, ולא להסתמך על ההבטחות כאלה או אחרות.

תאמין לי,נניח שהייתי קונה ממקום כזה (ואני לא), ולא היו נותנים לי ביד קבלות\תדפיס מהמוסך של הטיפולים, עוד ביום הקניה הייתי נכנס למוסך להחליף רצועת טיימינג,שמנים, פילטרים, בודק\מחליף בלמים ועוד..

כדי להקטין את ההוצאה על התיקון של הנזק שכבר נעשה, תרשום אולי מאיפה אתה, כדי שיוכלו להמליץ לך על מוסך אמין ולא יקר, שמתמחה ברכבים האלה (ולא דווקא מוסך מורשה יבואן).

אני גר בבאר שבע אשמח מאוד להמלצה על מוסך אמין וזול לקליאו שלי באזור מגוריי

הקטע שאחרי חודש מיום קניית הרכב לקחתי את הרכב למוסך גבע בתל אביב לאחר שהמליצו לי אנשים בפורומים

באמת אחלה חברה בדקו את כול הרכב + על הדרך טיפול 10000 + שמו משאבות בלמים חדשות + דיסקים וחריטה קדימה ואחורה

היישנות כבר היו גמורות ואמרו לי שהרכב הזה מצויין מלהבדיל ממכוניות אחרות שבאות ממגרשים לטיפול במוסך,

חבל שהם לא אמרו לי שצריך להחליף טיימינג

פורסם

בבאר שבע אני מכיר מוסך עמית:

http://musachamit.co.il/

קרוב משפחה מטפל ברכב שלו במוסך הזה.

פעם המוסך הזה היה מורשה יבואן, הוא יותר זול ממוסכי רשת רנו, אבל אי אפשר להגדיר אותו מוסך זול.

יש כאן בפורום מנהל מוסך אחר מב"ש שמתמחה ברכבי רנו, קוראים לו יוסי כהן:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=84485

, ואלה הפרטים של המוסך שלו:

"מוסך עטרה" שברח' הפועלים 21 עמק שרה ב"ש,

טל' 08-6232905 או 052-5613711.

ראיתי בכמה שרשורים, שהוא נקב במחירים סבירים למדי.

פורסם

"מוסך עטרה" בב"ש כבר לא קיים (חבל).

רצועת תזמון (טיימינג) לא ניתן לראות את מצבה במדויק במוסך ורק אם היא שחוקה מאוד ו/או יבשה ניתן לראות זאת.

כפי שכתבו קודמיי, בקניית רכב משומש צריך לברר מתי הוחלפה רצועת תזמון ואם אין מידע כזה אז להתיחס לרצועה כחייבת החלפה ולהחליפה עם יתר חלקי מע' התזמון (מיסבים, מותחנים וכו').

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...