Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחי קנה מערכת לרכב הכל חוץ מסאב עכשיו יש לי חבר שמוכר רוקפורד p1 במחיר של 250 שקל כולל תיבה לא חדש כמובן אבל אני יודע שהוא במצב לא רע והשני הוא יותר יקר זה סאב של boss 2300 וואט עם גולגולת כזאת פאנטום קוראים לזה נראה לי במחיר של חדש 800 שקל מה עדיף ?

תודה רבה חזי

פורסם
אם התקציב באזור ה800 עדיף לו כבר לקחת את ההרץ ES300.

זה קצת פזיז ההצעה הזאת גיל,צריך להתאים סאב לסטאפ שלו ואם יש לו רמקולים של פיוניר אחורה וקדימה ומגבר פשוט,איך הES300 יכנס לפה הוא יהיה נטע זר (במיוחד בעניין המגבר לדוגמא V15 לא יוציא ממנו לא איכות ולא עוצמה וזה יהיה עוול לסאב הזה),צריך להתאים את האיכות.

ראשית תגיד לנו מה התקציב,ומה כוללת המערת כך נוכל להתאים אותך.

בכל מיקרה הייתי הולך על P1 ולא על ה"פאנטום" הזה..:roll:

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אתה מציע לו P1 שזה אחד הסאבים היותר עלובים שיש ואתה רושם לגיל שההצעה שלו לא במקום?

באמת...

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ערב טוב

אני מסכים ומחזק את glansfor בכל מילה ומילה

אני אפילו אחזור על כך

בלי לדעת איזה סטאפ יש לך ואיזה מגבר אמור להפעיל את הסאב אי אפשר לתת תשובה אמיתית ורלוונטית

אבל ... אם ההחלטה היא P1 או בוס אז בהחלט שה P1 עדיף

וזאת למרות ש sagiarye הגדיר את הסאב כעלוב ואני יכול להסכים איתו אבל עדיין הוא טוב יותר מהבוס למינהם

דרור

פורסם

glansfor - ממתי כמה רכיבים זבל "מחייבים" שכל הסטאפ יהיה זבל בהתאם?!

מה שאתה בעצם אומר במילים אחרות (קצת הקצנתי את זה), זה "הרמקולים שלך גרועים, אז עדיף שתיקח גם סאב גרוע"

זה נשמע לך הגיוני?

כל עוד יש הזדמנות לשדרג למוצר איכותי יותר, אז למה לא לעשות את זה? למה לבזבז את הכסף סתם על משהו גרוע?

מה, אם יש לו רמקולים של פיוניר, אז סאבים איכותיים יהפכו להיות גרועים? :shock:

או שאם יש לו מגבר גרוע, הוא "ינצל" סאב גרוע יותר טוב מאשר סאב איכותי יותר?

מה גם שתמיד כדאי להשקיע קצת על דברים איכותיים לעתיד, מאשר להישאר תקוע תמיד באותה נקודה...

אז עכשיו הוא קנה סאב נחמד, עוד חודש מגבר יותר טוב וכו' וכו'.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אתה מסכים איתי שעם מגבר V15 לדוגמא הוא לא יקבל את התוצאות שהES מסוגל לתת נכון,נכון.

לשאלה השנהי שלכם,אם מערכת רמקולים פיוניכס לדוגמא הES ישמע טוב אבל לא מישתלב עם איכות שהוא ראוי לה בכלל המערכת,לכן עדיף שיקח סאב עממי לא חייב גם פיוניר אבל P1 הוא סאב נחמד ביותר מנסיון של חבר.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

דרור ,

מסכים לגבי האי בהירות בקשר לרכיבים

אבל רוקפורד P1 זאת המלצה גרועה לסאב, המידריינג' שלי יותר חזק ממנו.

לפותח השרשור , ציין בבקשה את הרכיבים שיש לך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
אתה מסכים איתי שעם מגבר V15 לדוגמא הוא לא יקבל את התוצאות שהES מסוגל לתת נכון,נכון.

לשאלה השנהי שלכם,אם מערכת רמקולים פיוניכס לדוגמא הES ישמע טוב אבל לא מישתלב עם איכות שהוא ראוי לה בכלל המערכת,לכן עדיף שיקח סאב עממי לא חייב גם פיוניר אבל P1 הוא סאב נחמד ביותר מנסיון של חבר.

ג'ינו.

תגדיר "ראוי"...

אז מה שאתה אומר, זה ששילוב של V15 עם סאב קליפורניה בום 10K RMS יניב תוצאות כאלה שירדו לו דמעות מרוב אושר וסיפוק, אבל V15 בשילוב עם ה-ES יהיה גועל נפש?

(שלא תבין לא נכון, אני לא מנסה חלילה להעליב או לעקוץ בצורה מגעילה. אני בכוונה מקצין את הכל כדי להעביר את הנקודה שלי)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אוקיי מקבל בברכה את הביקושרת אבל תבין מה שאני חושב,שבמקום לרכוש ES למערכת בסיסית מינוס יהיה צעד לא הגיוני וללא תועלת (לא דווקא לגבי הסאב).

עדיף שישקיע בחלקים אחרים במערכת בעודו חושב על כיוון המערכת לשו ולאחר מכן יתלבט לגבי סאב כדי שהLEVEL של המערכת יהי בערך באותו הרמה.כי גם אם תביא לV15 סאב XLS מדהים,לא תוציא ממנו את האיכויות שלו ועוצמה וכולי,לכן מה הטעם לרכוש אותו? זה כמו לקנות פרארי עם מנוע של אונו.

מה שאני אומר שהוא יפרט על המערכת שלו ותקציב.

מקווה שהעברתי לך את הנקודה ידידי.

בהבנה וחיבה,ג'ינו.

פורסם

sagiarye אני יודע ומסכים שזה סאב גרוע ועלוב

אבל כמו שאנחנו מבינים אין לנו שום מושג מה יש לבן אדם ברכב ואיך זה מותקן

מה שאנחנו יודעים זה שאין לו סאב ויש לו הזדמנות לרכוש בסכום מגוחך של 250 ש"ח סאב כולל תיבה

או סאב באמת עלוב העלובים הבוס

בנתונים האלו אין לי אלא להמליץ לקחת את ה P1

וזאת למרות שאני (אפילו יותר מכל אחד אחר) אמור כביכול להמליץ על משהו אחר לחלוטין (ורובכם יודעים על איזה כיוון של מותג מדובר)

דרור

פורסם
אוקיי מקבל בברכה את הביקושרת אבל תבין מה שאני חושב,שבמקום לרכוש ES למערכת בסיסית מינוס יהיה צעד לא הגיוני וללא תועלת (לא דווקא לגבי הסאב).

עדיף שישקיע בחלקים אחרים במערכת בעודו חושב על כיוון המערכת לשו ולאחר מכן יתלבט לגבי סאב כדי שהLEVEL של המערכת יהי בערך באותו הרמה.כי גם אם תביא לV15 סאב XLS מדהים,לא תוציא ממנו את האיכויות שלו ועוצמה וכולי,לכן מה הטעם לרכוש אותו? זה כמו לקנות פרארי עם מנוע של אונו.

מה שאני אומר שהוא יפרט על המערכת שלו ותקציב.

מקווה שהעברתי לך את הנקודה ידידי.

בהבנה וחיבה,ג'ינו.

אכן העברת :)

עם השיקול של להשקיע את הכסף בשידרוגים אחרים יותר משמעותיים אני בהחלט מסכים.

פשוט הדרך שאמרת את הדברים מקודם היה "as is" כזה...

אם הכיוון והקו מחשבה הוא לשדרג ולהשתדרג בעתיד, אכן כדאי להתחיל בדברים הבסיסיים יותר (יחידת ראש / הגברה)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

יש לו שני רמקולים אחוריים של פיוניר וקדמיים סרווין וגה קומפוננטים מגבר של jbl לא זוכר דגמים של הכל ומונובלוק של lightning audio זה נחמד והשאלה היא כמה שווה הסאב הפאנטום הזה מישהו התנסה איתו אולי הוא טוב כולם אומרים עדיף p1 בלי שבכלל שמעתם אותו ביוטיוב נראה כאילו מתלהבים ממנו אני כנראה מחר בבוקר קונה את אחד מהסאבים

תודה

חזי

• תוכן חדש...