Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 שבועות? למה לוקח להכין רכב חדש כל כך הרבה זמן???

נגיד שלשלם את המיסים לוקח יומיים (כי לא שולחים כל יום מישהו לשם), במקביל אפשר לעשות את ההתקנות, רחיצה וזהו. יום-יומיים (נגיד שלושה) - אבל 14 ימי עסקים - שזה שלושה שבועות בזמן של בני אנוש?

Fazer

(בעל בעיה מאובחנת בדחיית סיפוקים :lol:)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה רכב?

גם לי אמרו בזמנו על האיביזה 14 ימי עסקים ובפועל קיבלתי אחרי 4..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

היבואן לוקח טווח ביטחון.

שביתה, התקנה שהתעקבה, מובילית שלא הגיעה וכו'.

בפועל אם הרכב שהוזמן נמצא בארץ הוא יסופק לפני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קפוץ לשרשור של מזמיני האלטו, אח"כ תתלונן על זמני אספקה.:-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן - מקרה האלטו זה בדיוק מה שאמרתי לאמא שלי כשהיא תהתה למה לוקח לרכב כל כך הרבה זמן להגיע :lol:

מדובר על יונדאי i20, והרכב בהחלט נמצא בארץ - אני יודע שהם לוקחים מרווחי ביטחון, אבל ראבאק, סחבק רוצה כבר לראות את האוטו החדש (אפילו שהוא של אמא שלי, עזרתי לה לקנות אותו, ואני סקרן).

פורסם

עזוב, לי יונדאי עשו הפוך עם רכב עבודה. הבטיחו לי תוך שבוע ולקח להם שבועיים וחצי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נפטרתי ממנה מזמן ומאז לא מתקרב ליונדאי עד שיוכיחו שיפור ברכבים.

ובקישור שהבאת אני מעביר את הזמן עד שאחליט סופית למה אני מחליף את המגאן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פעם יחידה שיצא לי לראות רכב לפני מסירה, היה כאשר אחי קנה אודי A4T אי שם ב1999. אשכרה קבלנו מפתח, נכנסנו לבונדת וישבנו באוטו ישר אחרי שהביוא אותה מהאונייה. אחרי שבוע קבלנו אותה רשמית.

באוטו האחרון, כאשר התקשרו אלי ביום רביעי שאני אבוא לקחת, אמרתי שאין לי זמן ואולי אני אקפוץ ביום ראשון.

אחרי שביקשו מאוד יפה אמרתי שאני אשתדל לעבור ביום שישי אחרי הסופר. וכך היה. אפילו לא בדקתי. רשמנו בטופס מסירה "נמסר בגשם בלי בדיקה" ויצאתי לכוון הירקן.

פורסם

תגיד עוד תודה שהרכב בארץ! ולכן לוקח 3 שבועות.

אם היית רוצה צבע שאין במלאי אכלת אותה (3-4 חודשים).

ל-GTI MK5\6 חלק מהאנשים חיכו 7 חודשים :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

טפו טפו טפו, חמסה חמסה, מלח מים מלח מים, שום בצל.

נראה לי שמאז שהזמנו את האוטו, התרבו כאן שרשורי ה"שמשה שבורה בבונדד" וה"רכב נפגע באשדוד בהעברה".

:shock:

• תוכן חדש...