Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהו רייסר 94. אוטומט.

קרה לי כמה פעמים שבזמן הנסיעה פתאום המנוע נכבה. נאלצתי לעצור ולהתניע מחדש.

היו כמה מקרים שלא יכולתי להתניע את האוטו מלכתחילה(לא היה אפילו צליל של התנעה) ורק אחרי כמה נסיונות האוטו התניע.

הייתי צריך לנסוע לשבועיים לחו"ל, אז במשך השבועיים האוטו לא נסע. כשחזרתי, אז הצלחתי להתניע את האוטו רק עם הכבלים.

אחרי יום-יומיים, לפתא הבעיה נפתרה. מאז, במשך שבועיים, הצלחתי להתניע ללא עזרה של הכבלים. אחרי השבועיים האלה, הבעיה שוב חזרה - אני יכול להתניע רק עם הכבלים.

בדקתי את האלטרנטור - המתח על המצבר הוא 14.3v כאשר האוטו מותנע

במצב קר, המתח על המצבר הוא 10.4v

1 - אמרו שיכול להיות שאחד מהתאים של המצבר "נדפק"(הרי יש 6 תאים). האם זה יכול להיות?

2 - אם הבעיה במצבר, אז איך זה יכול להיות שאותה הבעיה נעלמה ואחרי זה שוב חזרה? אז איפה הבעיה?

אשמח להערות והצעות

פורסם

מצבר מתרוקן אט אט כשהוא מסיים את חייו, ולא מפסיק בפעם אחת,

לכן הבעיות הלכו וחזרו שנית. ברגע שהמתח עליו כשהרכב מונע הוא 14.3V

זה אומר שהאלטרנטור תקין כיוון שהוא מטעין אותו.

ברגע שהרכב כבה והמתח במצבר יורד סביבות מתחת ל11V, סימן שהוא הלך.

קרה לי ברכב לפני כחודש, החלפתי מצבר.

תדאג לחברה טובה ואל תחסוך בכסף בעניין הזה, ובדוק את הנתונים של המצבר שלך

על מנת להתאים את המצבר החדש אל האוטו.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

אבל איך יכול להיות שלפני זה הוא לא הצליח להתניע לבד(רק עם הכבלים), אחרי זה במשך שבועיים הוא כן הצליח להתניע ללא כבלים ואחרי עוד הפעם הוא לא הצליח?

• תוכן חדש...