Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מפורסם ברוסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה רוסים הזויים, הכל פוזה..

כל הכבוד למי שרשם את התגובה האחרונה שם !

זה איגור.

אהבתי, איגור. :wink:

והבחור עוד עונה "תודה" על כל המחמאות על הרכב... הזוי.:shock:

כשלוקחים קרדיט לוקחים אותו עד הסוף, שלא נדבר על הגניבה של התמונות שיצאו מהעדשה שלך.

בכמה אתה מוכר אותה?8):lol:

חפש ביד 2, המחיר בשמיים ולא ניתן למיקוח, שלא תהייה מופתע :wink:.

פורסם
כשמכרתי את הגולף הקודמת שלי מישהו לקח טרמפ על התמונות שלי, ככה שהיתה מפורסמת במקביל הגולף שלי עם התמונות שלי ועוד גולף זהה גם עם התמונות שלי :D

התלוננתי לאתר יד 2 והתמונות ירדו תוך יום.

אוטו שלי מופיע כרגע ביד 2 וכבר פעמיים ביקשתי להוריד את התמונות. נראה לי שלא איכפת להם.

יש לך איזה קיצור דרך עוקף נציגות ראשוניות?

פורסם

לא ממש מפליא אותי, אלה ההשלכות כשמפרסמים תמונות של הרכב בפורום ציבורי כ"כ גדול כמו CF.

מאז שפירסמתי פה גלריה של הפאביה שלי בדיון רכב חדש, היא כבר הספיקה להופיע פעם אחת בYAD2. :|

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חפש ביד 2, המחיר בשמיים ולא ניתן למיקוח, שלא תהייה מופתע :wink:.

לא מפתיע המחיר הזה :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
לרוסים שבנינו תקראו את התגובות.

קראתי, ו?

תגובות סתמיות מהסוג שהמנהלים פה בפורום הכללי מוחקים בלי לחשוב פעמיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קראתי, ו?

תגובות סתמיות מהסוג שהמנהלים פה בפורום הכללי מוחקים בלי לחשוב פעמיים.

והחברים שם בפורום ממש דפקטים אם הם מאמינים להספק \ לחרטות שהבחור רשם בנתוניי הרכב.

( נתונים לא הגיוניים בעליל - שמע יכול להיות שזה פורום לאנשים שחיים בסרט ) שלא נדבר על לפרגן לבחור על השקרים שכתב :shock:.

פורסם
והחברים שם בפורום ממש דפקטים אם הם מאמינים להספק \ לחרטות שהבחור רשם בנתוניי הרכב.

( נתונים לא הגיוניים בעליל - שמע יכול להיות שזה פורום לאנשים שחיים בסרט ) שלא נדבר על לפרגן לבחור על השקרים שכתב :shock:.

זה לא מפרגן לך לשמוע שמהמנוע 2.3 שלך הוציאו 370 כ"ס? :-P

כמעט כמו שהופתעתי לראות שברישיון של הקסנטיה כתוב 210 כ"ס (כנראה שהם התכוונו לכח סלואופוק :roll: ) ממנוע 2 ליטר אטמוספרי 8 שסטומים.

קח דברים בפרופורציות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...