Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי נוזל קירור מקורי של יונדאי, על האריזה כתוב שעד 16 מעלוס מינוס לערבב ביחס של 30:70, ערבבתי כך ואפילו קצת יותר חומר. לאחר כמה חודשים הנוזל הירוק הפך לשחור, האם זה נורמלי או שהוא לא עושה את העבודה?

נוזל קודם שהיה לי של פרסטון מוכן נשאר ירוק.

פורסם
לדעתי זה לא תקין ועדיף שתחזור לפרסטון שהוא מעולה ונשאר ירוק

חדל קשקשת :-)

לפותח האשכול,

הנוזל המקורי שינה את צבעו מהסיבה הפשוטה שנשאר נוזל קירור יישן במערכת הקירור ולכן ערבוב של שני נוזלי קירור שונים גורם לשינוי צבע הנוזל הקיים במערכת הקירור.

פיתרון

1. רוקן את כול תכולת מערכת הקירור מהנוזל היישן ולאחר מכן שטוף את הרדיאטור+מיכל עיבוי עם מי ברז.

2. מלא אך ורק נוזל קירור מקורי לפי הנחיות הייצרן ולא פרסטון ועמיתיו.

איזה כייף לי :)

פורסם

נוזל קירור שמשנה את צבעו רק לאחר כמה חודשים של עבודה מעיד על משהו אחר ולא ערבוב נוזלים.

יתכן שהמערכת קירור שלך הייתה מאוד מוזנחת והמון משקעים הצטברו בהרבה מקומות, הנוזל הקירור החדש אולי פשוט אסף משקעים אלו לאחר זמן של עבודה.

אם אין תופעות של התחממות הייתי מציע לך לבצע שטיפות מערכת קירור עם מים.

פשוט רוקן את המערכת ומלא מי ברז רגילים. לאחר כמה שעות של עבודה בצע ריקון ומילוי נוסף וחזור על התהליך עד שהמים נשארים צלולים במערכת ואז בצע ריקון מערכת נוסף ומילוי נוזל קירור מקורי או תחליפי איכותי.

פורסם

ייתכן מאוד שנוזל הקירור החליף את צבעו לאחר מספר חודשים מהסיבה הפשוטה, ייתכן שהוסיפו במהלך החודשים הללו נוזל קירור בזמן תדלוק הרכב בתחנת דלק לשם השלמת חוסר בנוזל קירור.

גם אם קיימים במערכת הקירור משקעים ולכלכוך שגורמים לצבע נוזל הקירור לשנות את צבעו הדבר עלול לקרות בזמן יחסית קצר של מספר ימים.

איזה כייף לי :)

פורסם

נדיר מאוד שנוזל קירור ישחיר בגלל פריצה של אטם ראש מנוע,

בקיצור לא רלוונטי למקרה.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

ראשית, סליחה מכם שלא התייחסתי, חשבתי שהשרשור כבר אבד במחשכי הפורום.

הנוזל הקודם היה של פרסטון ולא השחיר.

החלפתי את הנוזל בעקבות החלפת רדיאטור חימום (חדש של hcc) כך שרוב המים הירוקים הקודמים יצאו מהמערכת.

הרכב לא מתחמם ולא מאבד מים או שמן, אין סימני "טחינה" על המדיד ופקק מילוי השמן.

לא הוכנס למערכת הקירור שום נוזל אחר (אני מטפל ברכב כולל החלפת רדיאטור חימום).

בכל זאת ע"פ המלצתכם אבצע שטיפה למערכת הקירור,

אך שאלה קטנה עם מה לערבב את נוזל הקירור- מי ברז, מים מסוננים או מים מזוקקים.

פורסם

הייתה לאבא שלי את הבעיה הזאת מזמן בפונטו, אמרו לי כי היתערבבו שני נוזליי קירור, הוא רוקן את הנוזל קירור שלו ושטף את הרדיאטור והכול היה בסדר.

• תוכן חדש...