Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח צעיר?

shahafr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער שאני מתעלק על השרשור, אבל נאמר לפניי משהו שלא יכולתי להתאפק, האם באמת לא קיים סעיף כזה בביטוח של "נהג חדש", ותנאי של נהג צעיר (מתחת לגיל 24) יכול לשמש גם נהגים חדשים, אם כן אז למה זה חקוק לכולם בתודעה שזה שתי סעיפים שונים?

אין שום סעיף בביטוח לא לנהג ולא לחדש ולא ליחיד ולא ל70+.

הסעיפים היחידים זה רכב לימוד, ביטחון, מונית וכאלה. תסתכל בפוליסת ביטוח שיש לך באוטו\של ההורים.

ההבדל היחידי הוא מחיר.

בגלל זה השוטרים לא יכולים לעשות כלום.

פורסם

אתה לא חייב לקבל את הרישיון דרך המורה...

אני שעשיתי טסט מחדש לאחר פסילה הלכתי בעצמי למשרד הרישוי וקיבלתי את הרישיון יום למחרת.. אגב לא רצו לי להביא לי אותו בהתחלה אמרו תבוא מחר... לאחר ויכוח קטן הדפיסו לי במקום. (את הנייר)

פורסם
אין שום סעיף בביטוח לא לנהג ולא לחדש ולא ליחיד ולא ל70+.

הסעיפים היחידים זה רכב לימוד, ביטחון, מונית וכאלה. תסתכל בפוליסת ביטוח שיש לך באוטו\של ההורים.

ההבדל היחידי הוא מחיר.

בגלל זה השוטרים לא יכולים לעשות כלום.

טעות בידך. בדקתי כעת את תעודת ביטוח החובה שלי ומופיע בה (בנסבפח שבתחתית התעודה) סעיף בו נכתב: גיל הנהג הצעיר ביותר הנוהג ברכב בדרך קבע: תאריך הלידה 1.1.1960. ז"א שהביטוח אינו תקף לנהג שגילו פחות מ-50 שנה (יש איזו ששהיא הסתייגות לגבי "נוהג בדרך קבע" אבל לך תוכיל שבנו של בעל הרכב, שהוא נהג חדש, אינו נוהג דרך קבע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז למה בפירוש הסוכן אומר שבשביל ביטוח חובה התוספת היא 1000+ אם נהג חדש ירצה לנהוג ברכב, ועוד 1700 שח תוספת לביטוח הקיים בשביל נהג חדש במקיף?

פורסם

יש חברות בהן מקובל ביטוח "לכל נהג" אשר כולל חדש, צעיר, וחדש שהוא גם צעיר. יש חברות שמפרידות את ההגדרות, יש תוספת לנהג צעיר ותוספת נוספת לנהג שהו גם צעיר וגם חדש. אני מניח שהתוספת שהוצעה לך אינה לשנה שלמה אלא עד סיום תקופת הביטוח הנוכחית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...