Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלטתי לשים מערכת אזעקה ברכב.

עד עכשיו מאוד התלהבתי מהביפר לרכב, האיכותיים שבהם, אבל כמה אנשים אמרו לי שזה שטויות ולא כדאי להשקיע סתם יותר כסף.

יש לי ברכב חלונות חשמל (אני רוצה שהאזעקה תרים אותם) ונעילה מרכזית.

אשמח לקבל המלצה למערכת אזעקה, במיוחד עם ביפר ואיכותית בתקציב לא ממש יקר

ואם לא , אז מערכת אזעקה מומלצת אפילו ללא ביפר.

אני מאיזור המרכז אז אשמח לקבל גם מתקין במחירים הוגנים

תודה רבה לכם קארספורום

פורסם

תשמע לי היו כמה אזעקות ביבפר ומהניסיון שלי הביפר הכי טובה זה של חברת "מולטי לוק" רב בריח אזעקה מאוד אמינה ואיכותית וזה בכלל לא שטויות מי שאמר לך שזה שטויות הוא מדבר שטויות זה חשוב מאוד ברכב וזה מאוד עוזר ומרתיע מפריצות בגלל שאתה רואה אצלך גם במסך עם נוגעים ברכב של וזה מצפצף. האזעקת ביפר היום עולה בסביבות 700 800 ש"ח עם התקנה.לגבי חלונות שעולים אתה צריך מנגנון שנקרא "מרים ששמשות" עם אין לך ברכב אז אתה צריך להוסיף זה בערך עוד 200 ש"ח ועם אין לך נעילה מרכזית ברכב זה עוד תוספת של 250 ש"ח פחות או יותר בכל אופן ביפר תקנה רק של "מולטי לוק" וזה מניסיון אזעקה מדהימה

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

מועבר לפורום הייעודי.

מומלץ שתתחיל בחיפוש בעזרת מנוע החיפוש של הפורום.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...