Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה חניון אתה מדבר? רובם נעולים דווקא בגלל 'מפגשים' שכאלה, ובכל מקרה ההד שם לא יהיה נסבל לקבוצה של מעל 10 אנשים.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

את מספר ימי הגשם בקריית גת והדרום אפשר לספור על יד אחת. הסיכוי שדווקא ביום X בין השעות האלה והאלה ירד גשם זלעפות שלא יאפשר קיום מפגש נמוך למדי.

למיטב זכרוני שנה שעברה אף מפגש דרום לא נדחה או בוטל בגלל הגשם. אני מציע שכשנגיע לגשר ננסה לחצות אותו, בינתיים אין לזה כל טעם.

בנוגע לעל האש, גם במרכז וגם בדרום נראה שיש הענות חלשה משהו במפגשים האחרונים. אני מציע לבטל את נוהל על האש במפגשים כאלה. ברגע שרואים שיש מספיק חבר'ה רציניים ולא וירטואלים (וירטואלים = חברי פורום שאומרים שהם יגיעו ואף אחד לא מכיר אותם) אז ניתן להוסיף גם על האש, ברשימה מסודרת ולקיחת אחריות על מה שרושמים מעל גבי הפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יצא לי להגיע למפגש הזה, ולעוד כמה בעבר עקב העבודה.

בקשר למיקום אפשר לעשות כמו בימים הטובים של פעם שהמפגש היה בחנייה של מגה, ואם יורד ממש גשם אפשר לנסוע 2 דקות לתחנת דלק שליד יש שם מחסה :)

אגב מקווה להגיע למפגש הבא, אני צריך כיוונים דחוף

פורסם

בוקר טוב

לי אישית נושא ה "על האש" לא מעניין ואם כן פותחים מנגל או לא מבחינתי במידה ואני מגיע אני אביא מוצרים בהתאם

החשוב הוא המפגש והאנשים שמגיעים

אני בסך הכל פעם שניה מגיע ולמרות שבפעם הראשונה היו המון אנשים והיה ממש מעניין (והייתה גם נרגילה שזה ++ רציני) עדיין נהניתי מאוד גם משישי שעבר כשהגיעו מספר מאוד מצומצם של חברים

מה שאני רוצה לומר זה שהחברים שמגיעים למפגשים (לפחות אלו שפגשתי בשני המפגשים האחרונים) הם אנשים מאוד נחמדים שפשוט לי אישית כיף לבזבז זמן עם ח"ברה כאילו איכותיים אדיבים ומעניינים

למרות שאני בסך הכל די מבוגר ומעלה מאוד את ממוצע הגיל עדיין המפגש עם הח"ברה הטובים ובעלי העיניין בסאונד לרכב מעניין ושווה כל רגע

שבוע טוב

דרור

דרור

• תוכן חדש...