Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,אני חדש בשכונה.יש לי כאמור הונדה קופה ידנית שנת 96.עשיתי איתה מעל 300 אלף להערכתי מאחר ושעון שווק חיים אחרי 200 אלף.היתה לי בעיית התחממות במשך תקופה ארוכה,כמה שנים..המנוע היה מתחמם פעם בחודשיים בערך, אם הרכב היה עומד בפקק או רמזור.ניקיתי רדיאטור החלפתי טרמוסטט כמה פעמים וזה עזר למשך תקופה.עד לפני חצי שנה שכבר זה היה בלתי נסבל ולא ידעתי מה לעשות,הציעו לי להחליף יוניט מאוורר וזה עזר! ועכשיו שוב זה חזר,אני מתחיל נסיעה הכל בסדר, המאוורר נכנס לעבודה אבל רק פעם אחת! לאחר מכן החום עולה וכפי שראיתי היום, הרמתי מכסה והמנוע לאט לאט מטפס לחום גבוה והמאוורר לא נכנס לעבודה.השאלה היא האם זה הגיוני שהיוניט שוב הלך/מזייף אחרי חצי שנה בלבד? והשאלה השניה האם ישנה עוד יחידה ששולטת על בקרת החום? אין לי מושג מאיפה להתחיל, אולי ראש מנוע/רדיאטור סתום/תרמוסטט תקוע/משאבת מים לא תקינה? תודה רבה לכל המשיבים, פשוט חייב עזרה עיצה כשלהי למחר בבוקר.

• תוכן חדש...