Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ VW Caddy MK1 שלי

vip2000

פוסטים מומלצים

פורסם
:shock::shock::shock::twisted:8)8)8) ללא מילים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תודה למפרגנים

הפנס הצהוב ז"ל נאבד באיזה מחלף כנראה אבל יש עוד אחד שבקרוב יתפוס את מקומו של הקודם

העיניין של הגיטיאי זה טעם אישי ואני מסכים איתך לגבי העיניין אבל מה לעשות שלי זה בא טוב בעין כמו שאר הדברים המוזרים שקראו לרכב לאחרונה סטיקרים ועוד ... כל אחד והטעם האישי שלו אני שמח לקבל ביקורות זה מעודד אותי ללכת נגד הזרם :wink:

אני מתייחס בהודעה שלי לפנס הצהוב.

יש לי אחד על רכב מסויים אם אתה רוצה תבוא ותיקח .

אחרי שיפוץ כזה מגיע לך מתנה אפילו אם זה רק פנס צהוב.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני מתייחס בהודעה שלי לפנס הצהוב.

יש לי אחד על רכב מסויים אם אתה רוצה תבוא ותיקח .

אחרי שיפוץ כזה מגיע לך מתנה אפילו אם זה רק פנס צהוב.

נכון להיום יש לי עוד אחד ואני שם אותו רק במקרים מיוחדים בשביל לא לאבד אותו שוב ...

תודה רבה על המתנה, אני אקפוץ מהזדמנות !

(אגב אנחנו די שכנים לצורך העיניין לפני כשבוע ראיתי אותך מוביל באצילות ואספה אספנות אדומה)

פורסם
נכון להיום יש לי עוד אחד ואני שם אותו רק במקרים מיוחדים בשביל לא לאבד אותו שוב ...

תודה רבה על המתנה, אני אקפוץ מהזדמנות !

(אגב אנחנו די שכנים לצורך העיניין לפני כשבוע ראיתי אותך מוביל באצילות ואספה אספנות אדומה)

נכון אני גם רואה את הרכב שלך באיזור מידיי פעם.

הפנס הצהוב יושב על האלקמינו הלבנה אם אתה מעוניין דבר איתי בטל' 054-3367833 אבישי.

הרכב צריך לצאת לפחחות וצבע אני מקווה שהשבוע אז תגיע תפרק ותתחדש.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המון זמן ללא עידכון

אז ככה הסופש הזה אספתי את כל החלקים הרצויים על מנת לשפר את ההתנהגות הפורנט שלי בקאדי

זה כלל:

אנטירול (שלא מגיע בקאדי בכלל רק בדגמי גיטיאי והקבריולט דגם מפואר)

תושבות של האנטירול

גומיות חדשות שהוזמנו מחו"ל

וחיזוק שילדה הנקרא K. פריט קשה מאוד להשיגו (בביקור האחרון בגרמניה פירקתי אותו מאיזו קבריולט בפירוקייה והבאתי אותו איתי במזוודה)

להלן התמונות:

fdc1be4e.jpg

8d6e52a3.jpg

8712468b.jpg

5dea2956.jpg

94f0067b.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...