Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להערכתי, כמו בתוכניות מסע קודמות, היא אמורה להיות "מכונית העונש" למי שכלי הרכב שלו ישבוק חיים

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא לשכוח שלמרות שהם מטפלים במכוניות

בבסיסה התוכנית היא תוכנית בידור

ולכן אין לקחת אותם יותר מידי ברצינות, מכיוון שהם בעצמם לא לוקחים עצמם ברצינות

פורסם
למה שימשה האופל אסטרה? היא לא הוזכרה קודם.

אני לא בטוח שהיא הייתה רכב העונש.

הייתה גם (אם אני לא טועה!) BMW סדרה 3 באותו צבע עם גג נפתח.

יכול להיות שהם משתמשים בהן כעוד רכב צילום, בשביל צילומים שאי אפשר לעשות עם הג'יפים.

יכול להיות שמה שראיתי הייתה בעצם אותה אסטרה והתבלבלתי.

פורסם

יכול להיות שמה שראיתי הייתה בעצם אותה אסטרה והתבלבלתי.

יוסי,

מה שראית זו אכן האסטרה. היא היתה עם שלושת הרודסטארים בחניון התחתי של המלון.

ייתכן והיא שימשה גם למשימות צילום בתנועה, בהן הג'יפים היו גבוהים מדי ומכונית סגורה היתה מקשה על חופש התנועה של הצלם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתוך ויקיפדיה, תוך התבססות על מגזין טופ גיר של החודש שעבר.

Series 16 is expected to begin on 23 January 2011.[2] In October 2010, the presenters were seen filming together in Israel.[3] While filming for the third American Special, they were spotted in New York as well as on the Blue Ridge Parkway in North Carolina and at Virginia International Raceway outside of Danville, Virginia; May was driving a Ferrari 458 Italia, Clarkson a Mercedes-Benz SLS, and Hammond a Porsche 911 GT3 RS.[4][5] It was also announced by Clarkson at the Top Gear MPH Motor Show 2010, that there will be a Christmas Middle East special.
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

למי שתהה, הרכבים לא נשארו בארץ, אבל... (וזה אבל גדול) - חלקי החילוף - כן.

אני לא צוחק, אני רציני לגמרי, ההפקה הביאה הרבה מאוד חלקי חילוף מ-ק-ו-ר-י-י-ם וחדשים למיאטה, Z3, ולברקטה.

החלפים האלו נשארו בארץ (המכוניות לא, יש לי תיעוד שלהן עוזבות את הנמל, כולל דריפט באחת מהן :twisted:), ומוצעים למכירה.

אם מישהו באמת מעוניין, אני יכול לקשר אותו לאיש הקשר אשר מציע את החלפים במחיר מאוד אטרקטיבי...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ומה עם הפרק יש קישור אליו אולי?

פעמיים כי טוב בHD 720P...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...