Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז בהמשך לשרשור שפתחתי מוקדם יותר ובהתאם להצעה של lanos רציתי לשאול את דעת הפורום לגבי רכישת מגבר\ים.

קיים אצלי CVR12, בעל 2 סלילים של 4 אום והתנגדות סופית של 2 אום. ברכב מותקן קומפוננט של חברת infinity, שאני לא מודע לדגם המדויק שלו.

אני חייל והתקציב שלי נמוך, תכננתי להשקיע כ-1500 ש"ח על זוג מגברים והתקנה, עם אופציה ליד שניה כמובן.

הוצע לי לשקול רכישה של מגבר אחד חזק (sundown 120.4 לדוגמא) שקיימת בו הפרדה בין הערוצים והוא יוכל להגביר את הסאב כראוי מבלי לפגוע באיכות השמיעה של הקומפוננט. הרעיון חורג מהתקציב אך אני מניח שיאפשר שדרוג של הרכיבים בעתיד ללא שדרוג המגבר, מה שיכול להיות בסיס הגיוני.

אני די אובד עצות, וכבר הרבה זמן מחפש מגברים שיוכלו להתאים ולא ממש יודע מה לבחור. אשמח לעזרה.:roll:

אם זה משנה, הרכב הוא פג'רו קינג 2001, ארוך. מותקן בו פאנל של BOSS, די גרוע אבל כרגע התקציב לא מאפשר שדרוג.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

תביט טוב בהודעות יד שניה - מישהו מוכר כאן מונובלוק של JBL GTO מסדרת הPOWER

תחטוף אותו!

את המגבר הנוכחי אם יש תמכור ותביא מגבר 2 ערוצים טוב

סאן דאון 125.2 יהיה ההמלצה הראשונה שלי במקרה הזה.

הנה הלינק למגבר - הוא מוכר אותו ב500 שקלים סה"כ שזה לדעתי מחיר טוב אם זה אכן מגבר מסדרות הPOWER של JBL (בעצם CROWN...)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344413

אפרופו - אם יתאים לך מגבר עם הספק קצת יותר קטן - מוצהר 60 מוציא בפועל 90 RMS - רומם מכור ביד שניה מגבר שבעבר היה שלי והוא מגבר במצב מעולה

קיקר ZX150.2

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=333681

אם זה מספיק טוב לסט קומפוננט שלך - גם כן רכישה טובה ומומלצת.

תיקח בחשבון שאני חוסך לך כאן קרוב למחצית מהתקציב שהצגת לשני המגברים - מי יודע, אולי תוכל לשדרג את הרדיו דיסק :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסתכלתי עליו אבל אני לא יודע את הדגם ואת הביצועים של המגבר, הוא יוכל להגביר 400RMS ב2 אום?

כנראה שמדובר בדגם 300.1, ואני בספק אם הCVR לא יזייף ברמות מטורפות עם הגברה כזו, מנסיון איתו אם הוא לא מקבל את כל ההספק הוא לא מתפקד כמו שצריך. מה דעתך?

בנוסף, מדובר במגבר שכנראה ידרוש שדרוג בעתיד במקרה של שדרוג הסאב. חשבתי לקחת צעד אחד קדימה ואולי לחסוך את כאב הראש בעתיד?

עריכה|

כמה פחות או יותר שווה המגבר של הקיקר?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

אתה לא יכול לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה - מגבר מהסוג שאתה מדבר עליו לא בתחום התקציב שלך.

אם אני לא טועה המגבר הזה מוצהר 300 וואט ב4 אוהם - ב6 אוהם זה קרוב ל600 וואט - אבל תבדוק היטב מול המוכר מה דגם המגבר המדוייק ואז אולי נוכל לברר לך את הנתונים המדוייקים שלו.

לגבי הקיקר - תשאל את רומם כמה הוא רוצה עליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלחתי לרומם(לא רומק?) ה"פ מכיוון שהוא לא פרסם את הסלולרי. לגבי הJBL מדובר בדגם GTO 300.1, הבנתי ממנו שלפי התעודת לידה הוא מספק 350RMS ב2 אוהם.

ככל הנראה הוא לא יספיק למכור לי את המגבר כי הוא טס לחו"ל והבטיח שישמור לי אותו לשבועיים הבאים במידה ולא אוכל לפגוש אותו השבוע. בינתיים אני חושב שאצטרך להסתפק בהגברה של הקומפוננט בלבד בתנאי שהקיקר יימכר במחיר הגיוני.

אם אני לא טועה המגבר הזה מוצהר 300 וואט ב4 אוהם - ב6 אוהם זה קרוב ל600 וואט

יכול להיות שהתכוונת ל2 אוהם ולא 6? כי משהו לא כ"כ מסתדר לי. :)

פורסם

המממ 350 ב2 אוהם זה קצת חלש באמת - טוף, תנסה עוד אופציות בקשר לזה.

וכן - רומם

ROMEK זה רק היוזר.

אל תדאג הוא גולש המון בפורום ויראה את ההודעה שלך...

(ציפור קטנה תלחש לו בSMS :) )

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה.

מה לגבי המגבר הזה?

מחיר שפוי והוא יספק אותי אם ההצהרות שלו אמיתיות. השאלה אם זו חברה מוכרת או איזה תוצר סיני שבפועל מוציא 200RMS?:evil:

• תוכן חדש...