Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפלתי על סוחר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא הצלחתי להבין איך סוחר רכב יכול להרוויח כסף מבלי לרמות אותך.

יסלחו לי סוחרי הרכב ההגונים, אבל כדי לקנות רכב בזול ולמכור ביוקר, אני לא רואה שום דרך הגיונית חוץ מלשקר, לתחמן ולרמות.

הדרך ההגיונית היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא אם מדובר ברכבי יוקרה שמיובאים ביבוא אישי מחו"ל ונמכרים בארץ במחיר נמוך מהיבואן - יד ראשונה עם 0 ק"מ.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

דנו על זה כבר בעבר. זה לא עובד.

חוץ מזה, אתר יד2 נותן לאנשים מספר טלפון ייחודי לכל מודעה, ככה נפתרה בעיית הסוחרים.

אפשר לנסות לטרטר אותו קצת. לנסות לקבוע פגישה לראות את הרכב, "אני סטודנט, אפשר לקבוע בטכניון" או " אני חייל מגיע ברכבת, נפגש בתחנה" הוא גם ככה נייד ומגיע לפגישות ברכב מחוץ למשרד שלו כדי להסוות את הפעילות, אז שיהיה עוד קצת נייד, ושיחכה לסטודנט או לחייל שלא יבואו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
עדיין לא הצלחתי להבין איך סוחר רכב יכול להרוויח כסף מבלי לרמות אותך.

יסלחו לי סוחרי הרכב ההגונים, אבל כדי לקנות רכב בזול ולמכור ביוקר, אני לא רואה שום דרך הגיונית חוץ מלשקר, לתחמן ולרמות.

הדרך ההגיונית היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא אם מדובר ברכבי יוקרה שמיובאים ביבוא אישי מחו"ל ונמכרים בארץ במחיר נמוך מהיבואן - יד ראשונה עם 0 ק"מ.

יש סוחרים שקונים כמויות רכבים מהיבואנים ומקבלים אותם במחיר מוזל, ואז הם לא מרמים ולא גונבים.

STI 2004

פורסם

אפשר להרוויח יופי ממסחר ברכב, גם בלי לרמות לחלוטין.

לא כולם מוכנים להתעסק עם קנייה ומכירה - לפעמים מגיע סוחר חביב לבחור לחוץ, נותן לו מחירון מינוס 8 אלף ש"ח, ומשם יש לו מרווח של 8000 ש"ח לשחק עליו.

גם אם תוריד לסוחר 5000 ש"ח, עדיין יישארו 3000 ש"ח בכיס. זה די הרבה לאדם רגיל.

אם הבחור עושה את זה 6-7 פעמים בחודש, הוא מרוויח יפה בלי לעבוד יותר מדי.

איך עוד מרוויחים מסחר ברכב? רכבים מעוקלים.

את הרכב הבאר שבעי הנ"ל רכש הסוחר במגרש עיקולים של ההוצאה לפועל - נסע איתו בכיף לרחיצת רכב, שם 2 קילו וקס על הדשבורד ועכשיו מנסה למכור. יש לו הרבה מרווח, תאמין לי.

פורסם
אפשר להרוויח יופי ממסחר ברכב, גם בלי לרמות לחלוטין.

לא כולם מוכנים להתעסק עם קנייה ומכירה - לפעמים מגיע סוחר חביב לבחור לחוץ, נותן לו מחירון מינוס 8 אלף ש"ח, ומשם יש לו מרווח של 8000 ש"ח לשחק עליו.

גם אם תוריד לסוחר 5000 ש"ח, עדיין יישארו 3000 ש"ח בכיס. זה די הרבה לאדם רגיל.

אם הבחור עושה את זה 6-7 פעמים בחודש, הוא מרוויח יפה בלי לעבוד יותר מדי.

את הרכב הבאר שבעי הנ"ל רכש הסוחר במגרש עיקולים של ההוצאה לפועל - נסע איתו בכיף לרחיצת רכב, שם 2 קילו וקס על הדשבורד ועכשיו מנסה למכור. יש לו הרבה מרווח, תאמין לי.

תכלס.

כמו בכל תעשיה, כנראה שקומץ (או שפה זה לא כזה קומץ) הורס לכל השאר.

פורסם

אתה מתכוון פה השאר הורס לקומץ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

קודם כל, תמשיך לחפש את האלמרה ואל תתייאש.

אני חיפשתי את האלמרה שלי קרוב לחצי שנה ואני מאוד נהנה ממנה (עד כמה שהיא משעממת:)).

שתי המלצות קטנות :

1. חפש רק פרטיות - הן קיימות. לא בכל פינה, אבל הן גם לא ממש מתחבאות.

2. שנת 2003 נחשבת השנה הכי פחות מוצלחת של האלמרה בארץ עם כל עניין הטיימינג. אתה מוזמן לעשות חיפוש באתר ולקרוא בהרחבה.

הייתי בקרסו טרייד-אין לפני יומיים ולא היו שם אלמרות לצערי...

במהלכיי חיפושי, הייתי בסוכנות בחיפה (כן, אני יודע, זהו לא מרכז הטרייד אין), לאחר שהובטח לי בסוכנות כי הרכב המוצע הוא בעל ספר טיפולים מלא.

אחרי נסיעה של שעה וחצי והגעה למקום, אין שום ספר טיפולים והרכב היה ממושכן. הרכב נראה פנטסטי, אבל היו כמה שקרים שהורידו אותי ממנו.

רמאות של מגרשי טרייד אין זה לא דבר נדיר, אבל הייתי בטוח שסוכנות מורשה, שמוכרת גם רכבים חדשים, לא תרמה אותי.

בקיצור, להיזהר מכולם זו כנראה העצה הכי טובה.

בהצלחה.

פורסם

תמונה שלו זה טוב

יותר טוב לזמנו לפגישה ולפגישה לזמן גם את המשטרה.

כל מעשיו זה פשע אחד גדול, ויש מספיק סעיפים בחוק כנגד אחד שכזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מאוד מקווה שאני לא מטעה, אבל שנת 2003 הייתה השנה היחידה עם רצועת טיימינג.

נ.ב

ההבדל בין שנת 2003 ל-2004 במחירון הוא לא גבוה ולכן אני ממליץ להרחיב את החיפוש.

פורסם

זה עוד במקרה ה"טוב"... המקרה הגרוע הוא כאשר הסוחר קונה משמאי או חברת ביטוח רכב שהוגדר כ"אובדן להלכה", משפץ בשטחים וקרוב לשם ומתחיל במרטון הרמאויות. אומנם בשירשור הנוכחי ההפקדה הלסוחר בוצע רק 3 ימים טרם התקרית, המקרה של רכב מעוקל נראה סביר יותר, אך לא אתפלא אם יש לאותו עבריין רכוש מהולל גם רכבים שאבדו להלכה.

מקרים כאלה נפוצים יותר ממה שחושבים. כך למשל אחת הטרנטות שהיו לי בעבר נפלה מות גיבורים ממכה מאחור. המקרה היה "אובדן להלכה" ברור כשמש כהקורות האחוריות קרסו ובצער רב נפרדנו אם אותה הטרנטה כידידים. ואז כעבור מספר שנים מה אני רואה?? הטרנטה ההיא, עם אותו מספר רישוי בלתי נשכח, חייה ובועטת, משופצת ומלוקקת, חונה בכניסה לפארק הדרום בת"א ובה משפחה חדרית שבא לבלות יום כיף.

• תוכן חדש...