Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אני יעשה את כל הבדיקות שצריך,אבל קרה לי משהו מוזר דווקא עכשיו איך שאני יוצא מהעבודה הקלאצ ניהיה קשה מאד ומאד נקודתי :?

רק להזכיר לכם שכבל קלאצ החלפתי לפני חצי שנה ככה שזה לא יכול להיות הבעיה.

לדעתי זה או הקלאצ או המייסב,השאלה היא אם הקלאצ בסדר אולי אפשר להחליף את המייסב

ואם לא אז כמה עולה קאלצ ברמה טובה בוא נגיד שחזק יותר מהרגיל.

ולגבי שמן איזה חברה מומלצת לגיר של הראלי :?:

אני מקווה שתענו מהר כי הלך לי היום הרגל מהקלאצ הזה :x

כמו שאמרתי אחי זה בדיוק הסימנים של שהלכה הפלטה, אני אומר לך כבר עכשיו למרות שהחלפת לפני חצי שנה כבל, ייתכן והוא ייקרע לך עקב הלחץ שמופעל עליו...אז לפני שתסדר את זה תשתדל לא לעשות נסיעות רחוקות מהבית אתה לא יודע איפה הוא ייקרע לך..

Honda hornet 600

פורסם

אחים שלי אתם יכולים בבקשה להגיד לי איפה נמצא הבורג הזה בפיאט אונו מודל 95 כי אצלי הקלץ' גם קצר ולפעמים בלתי אפשרי להכניס לרוורס אלא אם כן מזיזים קצת את האוטו........יעני הגלגל שיניים לא מצליח להכנס עד שהוא מוצא את המקום שלו..........תודה מראש....

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

Named: "Bella" I

Year: 1995 I

פורסם
אחים שלי אתם יכולים בבקשה להגיד לי איפה נמצא הבורג הזה בפיאט אונו מודל 95 כי אצלי הקלץ' גם קצר ולפעמים בלתי אפשרי להכניס לרוורס אלא אם כן מזיזים קצת את האוטו........יעני הגלגל שיניים לא מצליח להכנס עד שהוא מוצא את המקום שלו..........תודה מראש....

אם תביא תמונה של המנוע אני יגיד לך במדוייק איפה זה ממקום,אני יכול רק להגיד לך סתכל בצד הימני למטה...

ואם אתה לא יודע איך עושים את זה אז אל תעשה כי סתם תהרוס לך יותר ת'כיוון, קפוץ למוסך ששם אתה מטפל באוטו אפילו לא בטוח שייקחו לך על זה כסף...

Honda hornet 600

פורסם

אני לא מבין למה מדברים פה על כיוונון של הכבל קלאץ' בכלל...

בראלי הכבל קלאץ' בא עם מנגון כיוונון אוטומטי...

סהר.

• תוכן חדש...