Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי EBAY

datsun280z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי המון ניסיון מול EBAY אולם נתקלתי בבעיה שטרם נתקלתי בה , אשמח לקבל את עזרתכם ..

זכיתי במכרז 1300$ על פריט מסוים וזאת לאחר שבדקתי כי למוכר יש פידבק גבוה והרבה פעילות , כתוב שאני צריך

לשלם תוך 48 שעות בעזרת PAY-PAL אבל המוכרת לא עונה למיילים שלי .

האם לשלם את הסכום לקראת תום מועד 48 השעות למרות שלא קיבלתי מענה למיילים שלי ?

מכיון שמדובר על סכום גבוה אני מאוד מאוד זהיר לפני אישור התשלום.

האם התשלום דרך PAY-PAL מבטח אותי ב 100% נגד עקיצה ?

האם צריך לשלם תוספת כסף ל PAY-PAL על מנת לקבל ביטוח לכסף שאני מעביר שאקבל את המוצר כמובטח ?

תודה .

פורסם
.

האם התשלום דרך PAY-PAL מבטח אותי ב 100% נגד עקיצה ?

הביטוח של paypal רחוק מלכסות אותך באופן מלא - הגנה על רכישת רכב זה רק בארה"ב, כתובות מחוץ לארה"ב הן לא מאומתות ולכן לא תמיד מכוסות, ובנוסף יש תהליך של dispute עם לוחות זמנים קשיחים שאם חורגים מהם אתה לא מכוסה .

לא הייתי מתרגש ממגבלת הזמן. המקסימום שיכול לקרות זה שהמוכרת תבטל את המכירה. אם לא מדובר בפריט סופר נדיר ובמחיר מציאה, לא הייתי מסתכן ומעביר כסף רק לאחר אימות המוכרת ע"י מייל ישיר בינך לבינה וסיכום ברור וכתוב.

דוגמא למקרה שקרה לי לפני כמה שנים.

נמרוד

פורסם

נמרוד , תודה על תשובתך העניינית.

קראתי את המקרה שקרה לך לפני מספר שנים , עצוב.:cry:

אני לא רוצה להגיע לשם ..

דרך אגב לא מדובר על רכישת רכב .

אשמח לקבל תגובות נוספות.

פורסם

אל תשלם בנתיים.

יכול להיות כתוב גם לשלם תוך שעתיים, אתה יכול לתרץ את זה בכך שרצית לדעת בדיוק את הtotal.

פקודת הsend me a total.

לי קורה שאני רוצה להזמין משהו שהמחשבון משלוח כותב שהמשלוח הוא 10$, אני שואל את המוכר כדי לוודא מחיר והוא אומר לי 7$.

אם זכיתי בפריט, אוכל לשלם רק 10$ ואצטרך להזין שורה של -3$ בעצמי. אז אני לוחץ send me a total ומחכה כמה שאני צריך עד שאני מקבל לPP פקודת תשלום חדשה ועדכנית.

לדעתי אין מה להלחץ.

משכנתא זה קל

פורסם

אל תדאג, המוכר צריך אותך לא פחות משאתה צריך אותו. שימתין בסבלנות.

חוץ מזה, לדעתי הוא לא ענה כי היה סוף שבוע. תן לו עד הערב במדינה שלו (אם הוא בארהב אז עוד 7 שעות מעכשיו לפחות).

אני מניח שהוא יענה. אל תשלם אם הוא לא עונה. אולי השתלטו לו על החשבון. לי זה קרה פעם.

מכרו משהו בשמי אין לי מושג איך.. זהירות זו יכולה להיות עקיצה !!!

• תוכן חדש...