Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רדיו דיסק לרכב שלי, עדיפות ליד שניה.

לפני כמה שנים טובות הייתי יותר בעניינים ויודע מה רץ ומומלץ בשוק, היום אני כבר כמה לאגים מאחור אני צריך את העזרה שלכם.

מה שאני מחפש זה ה-Alpine 9855 שהבנתי שנשאר מוכר וטוב.

האם יש דגמים מקבילים שלו של קלאריון, אקליפס וכו .. שאתם ממליצים והם עומדים בתקציב שלי אשמח לשמוע.

כמו כן איך הבחירה של האלפיין ? לא מיושנת מדי ?

תודה,

רועי.

פורסם

1000K ש"ח? וואוו.

התכוונת כנראה ל 1K ש"ח שכן K מציין אלף.

אלפיין 9855 בד"כ לא נמכר ב 1,000 אלא קצת יותר. הוא היה ועודנו אחד המכשירים הטובים יותר שניתן לרכוש לפני שמדברים על מכשירים בסכום 5 ספרתי.

מחליפו ה 9887 גם מכשיר טוב, כמו גם הפיוניר 880 והאקליפס 7200. את הקלריונים אני לא אוהב, למרות שסדרה 7XX נמכרת במחיר לא רע ומציעה די הרבה פיצ'רים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החלטתי שאני הולך על האלפיין.

עבור תמורה טובה אני מוכן להשקיע מעט יותר.

איך הדגם 9887 ?

הבנתי שהוא פחות מומלץ מה9855 יש לו בעיות/תופעות מיוחדות ?

הרי הוא מתקדם יותר מה9855.

תודה,

רועי.

פורסם

איתמר רשם לך כבר וגם אני לא מכיר אלפיין 9887 במחיר של אלף שקל. המכשירים הלאו נמכרים טיפה יותר, אבל אם יש לך הזדמנות לרכוש אחד כזה במחיר של אלף אז לך על זה. ה9887 מכשיר איכותי.

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...