Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לקנות רכב וההתלבטות קשה מאוד בין

1. מאזדה 3 SPIRIT שנת 2004

2.סובארו B4 שנת 2004 מנוע 2000סמ''ק

3.הונדה אקורד שנת 2003 מנוע 2000סמ''ק

איזה רכב לדעתיכם יותר יפה, מי יותר זריז בפתיחה 0-ל100 ,צריכת דלק, אמינות ,והכרעה למה דווקא בחרתם תרכב הספציפי מבין ה-3

*אשמח לקבל בכיף כל מידע או הערה בנושא תודה לכולם!

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

תשמע קודם כל המאזדה 3 היא בסגמנט שונה מהסובארו וההונדה, זוהי משפחתית והסובארו וההונדה נחשבות למכוניות מנהלים יוקרתיות.

אם אתה מחפש אוטו עם קצת פלפל, אמין ודומה לכולם ומהיר לך על המאזדה 3 2.0.

בין האקורד לסובארו, הייתי הולך על האקורד אם היית שואל אותי כי אני משוחד בכל אופן ונשאר עם מה שעובד וכן מה לעשות אני הונדהוליק.

אמין מפנק ותמיד יפה.

שלושת הרכבים יתנו נתון דומה בהאצה מ0-100 ה3 קצת יותר מהירה עקב המשקל המופחת בהשוואה לרכבי המנהלים הכבדים.

למרות שהאקורד לדעתי מהירה וזריזה בפני עצמה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לי יש ניסיון רק עם ההונדה אקורד, אז זאת דעתי לא מניסיון:

לדעתי הכי יפה, עיניין של טעם אישי אבל אם אתה מוכן להשקיע תוספות אז ההונדה אחריה הסובארו ובסוף המאזדה שלדעתי די רגילה... אם אתה לא מתכוון להשקיע אז הסובארו לדעתי נראית יותר ספוטיבית...

0-100: כנראה שהמאזדה שילוב של משקל נמוך ומנוע חזק. לפי נתוני יצרן- 9.9 שנ'...

אמינות שלושתם עם עדיפות קלה לסובארו.

צריכת דלק: ההונדה הכי חסכונית, אחריה המאזדה ובסוף הסובארו הצמאה בסביבות 1/7!

בחירה שלי- ה-B4, מחיר רכישה נמוך משמעותית מההונדה, מאובזרת, נוחה מאוד, משמועות יציבה מאוד, מהנה לנהיגה , מנוע חזק, מערכת הנעה 4X4, החיסרון הבולט הוא צריכת הדלק.

אם תרצה יותר מידע על ההונדה, אשמח לעזור יש לי יותר ניסיון איתה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

ראשית יש לבחון לעומק את המתמודדות , לפי מה שרשמת אני לא מבין איך אתה מעז להשוות רכב כמו מאזדה 3 לשתי האחרות הן לא נמצאות באותה הקטגוריה אם כבר אז במקום ה 3 השווה בבקשה למאזדה 6 מכיוון שזוהי הקטגוריה של המשפחתיות הגדולות ומשפחתית רגילה לא יכולה להתמודד , אך בכל מקרה אני אפרט .

1. נתחיל במאזדה 3 המנוע 2.0 הוא בחירה מעולה מכיוון שהמנוע הזה חזק 150כ"ס ומומנט של 19.1 קג"מ על משקל הגוף של מאזדה 3 הוא הופך אותה לטיל שיוט קטן התיבה היא אוטומטית 4 הילוכים בעלת אופציה לתפעול ידני הרכב עצמו מגיע די מאובזר החל מחלון שמש חשמלי בגג, חישוקי סגסוגת בקוטר 17 אינ'ץ , מערכת בקרת יציבות ,הגה אלקטרו הידראולי חשמלי מגיב לסלד" מנוע , ריפודי קטיפה עם נגיעות עיצוב בכחול בדפנות , 6 כריות אוויר , ציפוי עור להגה ולידית הילוכים, מערכת שמע מקורית נשלטת מההגה (לא תומכת MP3) ככה זה היה ב- 2004 הרכב מגיע במבנה של 4 דלתות הקלאסי או במבנה ה -חמש דלתות (האהוב עליי) שים לב שלדגם ה-5 דל' ולא הרבה יודעים יש כיול מתלים ספורטיבי שונה מאשר באחות הסדאן , אחיזת הכביש היא מהגבוהות שבמשפחתיות וממש תענוג לנהוג בה מה גם שזו מאזדה כך שאין הפתעות בנושא האמינות ( יתרון נוסף ביקוש גבוהה יותר לדגם ה-2.0 בשוק המשומשות , לגבי המאזדה 6 היא בעלת מנוע 2.0 141 כ"ס עד לשנת 2006 147 כ"ס מאותה שנה בדגמים הראשונים התיבה הייתה בעלת ארבעה הילוכים וללא אופציה לתפעול ידני רק לגירסא הבכירה 2.3 של אותה שנה היה תפעול ידני בנוסף, מ- 2006 קיבלה גם תפעול ידני והילוך נוסף היה מתבקש דבר שטופל ב- 2006 מבחינת איבזור לא חסר בקרת שיוט בקרת יציבות רדיו דיסק נשלט מההגה הרכב יותר גדול ומרווח מהמאזדה 3 וגם תא המטען גדול ועדיף איכות הנסיעה גם היא מכוונת לצד הספורטיבי ( ברוח ה- ZOOM ZOOM ) והיא מתחרה ראויה לשתיים האחרות , אגב קיימת גירסאת 2.3 שחוץ מנפח גדול של המונע מוסיפה גם ריפודי עור , חשיוקים מוגדלים עם צמיגים בחתך נמוך גם 17 אינ'ץ אך הצמיג רחב יותר , כיסא נהג חשמלי , חלון גג פנסי קסנון , מתזים לפנסים .

2. הונדה אקורד לטעמי העיצוב שלה פושר במיוחד ליד המאזדות והסובארו קצת יותר סולידי עניין של טעם , הרכב הוא בעל מנוע 2.0 ליטרים 150 כ"ס אם אני זוכר נכון לא סגור על כך רוב הגירסאות שלה הם בדגם הפשוט והפחות מאובזר מה שאומר שהרכב מגיע עם שתי כריות אוויר בלבד בגירסאות המאובזרות יש יותר , רדיו דיסק מקורי חישוקי פלדה 15 אינ'ץ עם טאסות תיבה אוטומטית חמישה הילוכים ללא אפשרות לתפעול ידני בקרת אקלים ואין מערכת בקרת שיוט או שליטה ממהגה על הרדיו (אחד מהשניים הוא הנכון ) כמצופה מהונדה האמינות בשמיים איכות הנסיעה נוקשה יותר מאשר במאזדה 6 אני יודע שירמו גבה אבל אמת בדבריי הסחירות שלה טובה מאוד תא המטען שלה גדול והיא דיי מרווחת יתרון נוסף שביחס לשאר המתמודדות שציינת איכות החומרים מצויינת ועולה כמה מונים על שתי האחרות .

3. אחרונה חביבה היא הסובראו מנוע 2.0 137 כ"ס בדגמים הראשונים 151 ב2004 ומעלה 165 לקראת 2006 , התיבה היא אוטומטית 4 הילוכים עם אפשרות לתפעול ידני , מאובזרת בנדיבות יחסית רדיו דיסק כריות אוויר 6 במספר ברוב הדגמים יש אין שליטה על המערכת מההגה , מערכת ההנעה 4X4 אומנם גורמת לאחיזה משופרת אך יעילה יותר בכבישים רטובים ובכבישם שמכוסים שלג וקרח ומה לעשות שבארצנו לא התברכנו בכך , התשלום הוא בגין תצרוכת דלק גבוהה יותר אך לא ברמה של להיצמד לתחנות דלק איכות החומרים סבירה והאמינות היא של סובארו קלאסית תא המטען נדיב בנפח , הרכב מרווח כמו שאר מתחרותייו בקבוצה , נוחות הנסיעה טובה ביחס לשאר עניין של טעם . עכשיו ההחלטה היא שלך ...

• תוכן חדש...