Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייתם עושים חריטה לאקסנט 96 1500?

zilbermm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מחירו של מנוע מפירוק או מייבוא יעלה לך בסביבות 6000 שקלים כולל עבודה.

לשיקולך

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע ממש מה לשקול.

גם למנוע מפירוק יש סיכוי להיות דפוק, לא?

מצד שני, האם חריטה מבטיחה לי אמינות למספר שנים או שזה גם סוג של הימור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה:

חריטה מבצעים כדי להכניס בוכנות גדולות יותר למנוע?

כך שבעצם משנים את נפח המנוע?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חריטה מבצעים בשביל להחליק וליישר את דפנות הצילינדר, ולהחזיר לו את הצורה העגולה. כלומר בשביל להעלים תוצאות של בלאי.

בעקבות פעולה זו קוטר הצילינדר עולה ומרכיבים בוכנות מעט גדולות יותר (אוברסייז). וכן, נפח המנוע גם כן עולה מעט.

ולא, לא צריך לעדכן את השינוי במשרד הרישוי, זה זניח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השווי של הרכב הזה (לדעתי) הרבה פחות מ10000 בכל אופן מכמה עסקאות ששמעתי עליהם לאחרונה.

תיקון - 10,000 מחירון, כנראה שאפשר להוריד 20-30% מזה, מה שבעצם מרחיק אותי יותר מהאופציה של למכור ולשדרג - להוסיף עוד 10-15K לרכישה, עוד כ-2,000 שתמיד מוציאים על טיפול ראשון, קצת פה קצת שם.

בגלל זה אני שואל אם יש טעם בכלל לעשות חריטה, האם זה לא בזבוז כסף לכשעצמו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיפה תביא בוכנות אובר סייז לרכב הזה. ואם המכונאי מתכוון רק לעשות אונינג ורינגים חבל על הכסף.

הבוכנות וחלקים יותר מדי עלות.

שים מנוע מפירוק לאור המחירים בשוק לרכב כזה לא מאמין שמנוע יעלה על 2500. ואם כן אז תמכור את האוטו שלך לפירוק אולי תקבל יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...