Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול להשיג(רצוי מקום שממנו אפשר להוריד) לפחות אחד מהדיסקים

1) Autosound 2000 - My Disk

2) Sheffield/Coustic SetUp and Test Disk

3) IASCA Setup & Test CD

או דיסק אחר לכיוון המערכת?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

הבעיה שאני לא יודע את השמות של הטראקים בדיסקים האלו.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אם מישהו יוכל להסביר על הדיסקים לכיוון המערכת ?מה הם נותנים ואיך הכיוון מתבצע בפועל על המערכת באוטו?

תודה

אההה וכמובן איפה קונים?

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

תרשום בחיפוש שם לדוגמא IASCA וזה כבר ימצא לך לבד את השירים

אולי אפילו יהיה רשום את הסדר שלהם.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

הדיסקים האלה לא יעזרו לבן אדם שלא מתכוון לשחק עם מיקום הרמקולים, לפחות לא בהרבה. יש לך למשל אנשים שמדברים והם אומרים לך מאיפה אתה אמור לשמוע את הקול שלהם, ולפי זה לכוון את הרמקולים. אם הרמקולים שלך נמצאים במיקום האורגינלי (לצערי כמו במקרה שלי) הדיסקים האלה לא יעזרו לך בהרבה.

פורסם

יש לי הרבה דיסקים של כיוון כולל את ה My Disc. הם נועדו להרבה מטרות ביניהם כיוון Crossover Slopes ומציאת Soundstage נכון.

אם יש לך קרוס חיצוני ו/או אקולייזר ו/או אתה מוכן לשחק עםפ מיקומי רמקולים יש בהם תועלת אם לא אז לא.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...