Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 1600 סוחב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

ניסיתי לחבר היום שלושה מושבי בטיחות במגאן ובקורולה. נכנס? כן. נכנס ואפשר לקשור ילדים? לא.

האם סניק 1600 סוחב? מדובר על עוד 250 קילו פח עם אותו המנוע. אני לא צריך טורבו, רק שלא יהיה יותר עגלה מהפוקוס ושיהיה סביר בצריכת דלק.

מישהו אמר לי שבסניק יש 5 מחשבי ניהול ולכן צריך לקחת בחשבון שאם באוטו רגיל מחשב ניהול זה כמה אלפיות, אז בסניק יש הזדמנות להעשיר את המוסך בחמישה מקרים כאלה בכל רגע נתון. הכצעקתה?

פורסם

סניק 1600 שוקלת כ-1355ק"ג, זה הרבה יחסית למנוע בנפח כזה, לאומת הדגם סדאן ששוקל כ-1200ק"ג, כלומר כ-150 ק"ג יותר.

אם זה דגם 16V יש לו כ-105~110 סוסים, לאומת הדגם 8V שיש לו 90 סוסים.

קיים גם דגם עם מנוע 2000סמ"ק לסניק בעל קרוב ל-140 סוסים בדגם 16V.

לפי הפרוספקט הדגם 16V 1600 מאיץ תוך 13.8 שניות 0 ל-100. ראוי לציין שלרוב הפרוספקטים אופטימייפ עד מאוד (לאוקטביה 1600 למשל כותבים גם 13.8 כאשר לפי נתוני יצרן רשמיים זה בסביבות 15).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש בפינה השמאלית של הדף לשונית "חיפוש".

רק לפני שבוע היה שרשור על זה, ויש עוד כמה אחרים.

מנסיון אישי - ממליץ על הסניק. אף פעם לא היתה בעיה עם מחשב כזה או אחר. אם לכל חיישן קוראים מחשב - אז בכל רכב מהשנים האחרונות יהיו כמה מחשבים. חוצמזה, אני נוהג לפי הכביש והחשק שלי, לא לפי דף נתונים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הסניק אחלה אוטו אם הוא טופל היטב .

עדיף מנוע האלפים לפעמים הוא יצרוך פחות דלק מאשר ה1600 כי מנוע שמתאמץ גם צורך יותר דלק וגם נהרס מהר יותר .

בכל זאת זה לא אוטו חדש נעלמים כמה סוסים בדרך מהמנוע

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

לאדון "רוכב בודד"

אף פעם לא היתה תקלה?!? חיפוש קצר בפורום הזה ובגוגל בפרט על רנו סניק יניב לך עשרות רבות של תלנות, תקלות וסיפורים של אנשים שנכוו כווית דרגה 3 מהרנו סניק!!

אולי לך לא היו בעיות מסוג זה אבל הקביעה שלך קצת בעייתית.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
לאדון "רוכב בודד"

אף פעם לא היתה תקלה?!? חיפוש קצר בפורום הזה ובגוגל בפרט על רנו סניק יניב לך עשרות רבות של תלנות, תקלות וסיפורים של אנשים שנכוו כווית דרגה 3 מהרנו סניק!!

אולי לך לא היו בעיות מסוג זה אבל הקביעה שלך קצת בעייתית.

ועוד חיפוש יניב לך הרבה שבחים וסיפוק של בעלי הרכב.

הבט : בכל רכב יש יותר או פחות תקלות. אין רכבים גרועים ולא אמינים בצורה בולטת (טוב, חוץ משברולט...) יש רכבים לא מתוחזקים ולא מטופלים. בקטע הזה הסניק/מגאן מגיעות לטיפול כל 30,000 ויש בזה אמירה של אמינות שאצלי הוכחה נכונה.

אם תקרא טוב - כתבתי "אף פעם לא היתה בעיה עם מחשב כזה או אחר." להדגיש מחשב או שלא צריך? וזו היתה השאלה של פותח השרשור.

תקלות מזדמנות היו אצלי מעט ולעיתים רחוקות. 8 שנים ושני דגמים מספיק בשבילך?

אם הייתי חי לפי שמועות, לא היו לי אלפא ולא ZX ולא סניק - שמכולן נהניתי והחזקתי שנים רבות.

ומילה על צריכת דלק (שכבר יש על זה מספיק שרשורים): בנסיעות בינעירוניות רגועות יחסית הסניק 1.6 עושה 13-17 קמ לליטר. אין לי הרבה נסיעות בעיר, כך שאיני יודע מה הצריכה שם.

טוב משמעותית מיונדאי ופוקוס למיניהן שנהגתי עליהן למרחקים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...