Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך ללא רישיון עסק מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטה חולה נכנסים??

אני חושב שקיבלת מושג כלשהו לגבי השאלה שלך.

אם לא קיבלת אז אני יגיד יותר ברור

לא נכנסים

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא רק שלא נכנסים, לא היה כואב לי לו היו יודעים עליו במשרד התחבורה.

אף לא אחד צריך לסכן את חייו בגלל שמישהו הקים מוסך בניגוד לחוק ובניגוד לתקנים מתחייבים ונדרשים.

יש מספיק חאפרים שהם מורשים כדין, אני לא רוצה לחשוב איך שם מתקנים רכבים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מוסך ללא רשיון עסק מעיד על כך שאין לו אישור להפעיל את המקום כמוסך ותו לא.

ייתכן ואין לו רשיון מפני שאין מקום לקליטת שמנים מסודר או לחילופין אין מערכת כיבוי או השד יודע מה.....

למכונאי חייב להיות תעודה של מכונאי מוסמך נקודה.

ההחלטה בידך

אני אישית מכיר מכונאים שבשביל לעבוד הם צריכים "לשים"סכום מאוד גדול של כסף רק בשביל אחזקת המקום ואין להם מספיק לקוחות בשביל ההחזר ותחילת הרווח.אני בודק כל מקרה לגופו

רונן :|:-P:-D

פורסם

יש לי מכונאי שמחזיק במוסך כזה. יש מקום לשני רכבים וליפט אחד. זה לא מוריד או גורע מן העובדה שהוא מאבחן תקלות בחסד ובן אדם הגון, שאני סומך עליו יותר ממוסך מורשה יבואן המפואר שאני לצערי נוסע אליו כדי לשמור על אחריות.

פורסם

מוסכים שכאלה אולי "טובים" בשל המחיר הנוח, אך במקרה תביעה כנגדם, כל שנותר לך הוא לדבר אל הקיר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא רק תביעה, מה לגבי תקלה שנוצרה בגלל עבודה לקויה (קורה בכל מוסך) וגורמת לתאונה? למשל חיזוק לא מספיק של אומי הגלגלים או בלמים שלא הורכבו נכון?

אני בספק אם חברת ביטוח תסכים לתת כיסוי לתאונה שכזאת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא מאממין שיש אנשים שעובדים במוסך ללא ביטוח

אבל מה הבעיה לשאול.........

ואם יש ביטוח אז מה זה אומר??????

לדעתי ורק לעניות דעתי יצריך להיוץ ביטוח לעסק ו ביטוח אישי של בעל המוסך או לחילופין מפעיל המוסך.

אם המכונאי לא טוען שיש אלא מראה שיש אז אני לא מביון מה הבעיה

אולי באמת מישהוא שמבין במשפט יכול להגיב כאן וכמובן אחד שמבין בביטוח?

פורסם

בפוליסות הביטוח שאני מכיר, קיים תנאי מקדמי שמתייחס לכך שבית העסק פועל ברישיון (בהנחה ונדרש רשיון).

חברת הביטוח מבטחת ואולי יש פוליסה, אבל פוליסה מרוקנת מתוכן. רק בקרות מקרה ביטוח, חברת הביטחח תיכנס לעובי הקורה ותבדוק אם התקיימו התנאים הנדרשים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...