Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חנות טובה שאפשר לסמוך עליה, כי אני מחפש דג נא ואין לי כוונה להתפשר על טריות (ובטח שלא על שמירה לא נכונה של הדג).

אם אתם מכירים חנות טובה כזאת באזור השרון או דרום ת"א, אנא רשמו כאן.

תודה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תודה על הלינק, אבל, הדגים שאני מחפש כרגע הם סלמון וטונה אדומה, משמע לא מגודלים בבריכות ולכן אין אותם בחנות הזאת.

פורסם
תודה על הלינק, אבל, הדגים שאני מחפש כרגע הם סלמון וטונה אדומה, משמע לא מגודלים בבריכות ולכן אין אותם בחנות הזאת.

אני כל שבוע קונה בחוות דגים כפר אז"ר.

תמיד יש לו סלמון טרי שמגיע בקונטיינרים ישירות מנורובגיה בטיסה - דגים מעולים.

כמו כן, יש טונה - גם אדומה וגם לבנה.

תתקשר מחר ב 8 בבוקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תודה.

צריך להתקשר לפני כדי לוודא שיש במלאי או שתמיד יש?

לגבי טונה תתקשר - ביום שישי לא היה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברחוב הכובשים בת"א, נדמה לי שקוראים להם כל-דג, ונדמה לי שזה בפינת הרב-קוק.

הם מספקים דגים למסעדות/סושיות הכי נחשבות בת"א.

אנחנו קונים אצלהם כבר 5 שנים, בדיוק את הדגים שאתה מחפש, לא נפלנו אפילו פעם אחת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא סיפרתי לך את הקטע הכי טוב. באחת הפעמים שהיינו שם, חונה בחוץ מרצדס שחורה, נכנסים פנימה שני יפנים צעירים ומאחוריהם יפני מבוגר יותר. המוכר מעביר חתיכה קטנה מהחלק הכי טוב של הטונה (טורו) לאחד היפנים הצעירים, והוא בתורו מעביר ליםפני המבוגר, שטועם ומניד קלות את הראש לאות חיוב. אם הם קונים שם - גם לי זה טוב :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

:wink:

מוזר, הרגע עברתי ברחוב הכובשים ולא ראיתי שום רמז לחנות דגים, יכול להיות שהסניף נסגר או שהורידו את השלט של החנות?

• תוכן חדש...