Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן יתר = כשלון בטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי מיצובישי לנסר 1992 (מ 1991) עשתה כמעט 300,000 ק"מ, אצלי כבר 5.5 שנים ללא טיפולי מנוע.

כשניסיתי לעבור טסט, נכשלתי על עשן יתר.

המוסכניק שלי הוסיף חומר כלשהו לשמן, ולמחרת ניגשתי שוב ושוב נכשלתי בטסט.

המוסכניק אמר שצריך לחכות שהחומר יעבוד, ואז לגשת שוב.

1. מה זה החומר הזה?

2. האם צודק המוסכניק, או שהוא חיפף אותי בערב החג?

3. במידה וחומר הפלא לא יעבוד, מה ניתן לעשות, וכמה זה יעלה?

תודה לעונים!

פורסם

1. תוסף "דבש" לשמן המנוע אשר אמור להפחית את פליטת העשן הנראית לעין.

2. התוסף לא פותר את הבעיה, הוא רק מעלים אותה אל מתחת לשטיח -> הרכב ימשיך לשרוף שמן.

3. פתרון מלא - שיפוץ/החלפת מנוע.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

וכמה יעלה תענוג כזה?

החלפת מנוע זה למנוע חדש, או משופץ? ואם משופץ, מי מבטיח לי שהוא לא ישרוף שמן כמו קודמו?

תודה!

פורסם

שלום רב !

אין מנוע חדש.

ואין מנוע משופץ.

יש מנוע משומש מפירוק מקומי, לא מומלץ.

ויש מיבוא(קשה להשיג, ולא משתלם כלכלית, עולה על ערך הרכב).

מה שמומלץ לעשות, זה ניסיון בהחלפת גומיות שסתומים, מעבר לשמן מינרלי איכותי בצמיגות 20/50 מתוצרת ליקווי מולי למשל במיכל בצבע כחול, ולהתפלל.

ברוב המקרים זה מצליח, אךאני לא ערב למנוע, שהוא בעל קילומטרז כפול מרכב שלי זהה, לנסר 93.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שאלת השאלות: איזה צבע עשן יוצא מהאגזוז ?

אם צבע שחור- הבעיה בכלל לא קשורה למנוע,אלא נמצאת בקרבורטור שאינו מכוון/תקול /צ'וק אוטומטי תפוס.

אם מדובר על עשן לבן,שיוצא מהמנוע כאשר הרכב חם ולא רק בהתנעה קרה והרכב אוכל הרבה שמן

אז לא בטוח שגומיות שסתומים יספיקו,(אולי בתור התחלה). יותר הגיוני, שיש לבצע חצי אוברול (רינגים) שיכלול גם החלפת טבעות בוכנה ועל הדרך כבר ישפצו את ראש המנוע קומפלט כולל יישור ומילוי,ליטוש שסתומים ושאר ירקות.

אני לא הייתי נוגע במקל עם מנוע מפירוק מקומי (וצר לי לומר זאת מניסיון כי אכלתי אותה עם רכבי הקודם-אחרי שנה וחצי שהמנוע עבד בסדר -מנוע מפירוק,שנפתח ועבר שיפוץ ,נדפקו כוסיות שסתומים ושופץ שוב ראש מנוע).

על הדרך, כבר מומלץ להחליף טיימינג,משאבת מים מותחן/נים ומחזירי שמן.(את כל השלושה: עליון,תחתון ובין המנוע לגיר).

עלות של דבר כזה יכולה להגיע גם לאיזור ה 4-5 K והשאלה היא,האם אתה רוצה להחזיק ברכב הרבה זמן ולהשקיע או למכור אותו AS IS ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...