Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי גטס GLS משנת ייצור 2005. 90000 ק"מ. במהלך השנה אני סובל מבעיה בגיר.

סימפטומים:

1. לאחר התנעה (אוטו קר) הגיר נשאר בהילוך ראשון ולא עובר- הדרך לשחרר היא לעלות לסל"ד גבוה(מעל 5000)לזמן מאוד קצר ואז הגיר משתחרר.

2. מידי פעם מתחיל מהילוך שלישי ונשאר בו - מהמוסך נמסר לי שזהו מצב מתוכנת שנועד להגן על הגיר - כיבוי והדלקה של האוטו משחרר לפעמים ממצב זה. מנוחה של לילה גם כן מוציאה את הגיר ממצב זה.

3. בדקתי שמן גיר (כמות ואיכות) והכל תקין. פעם לאחר שהילוכים לא עברו גררתי את האוטו למוסך. למחרת כשבאתי והנעתי האוטו נסע כרגיל והגיר היה משוחרר. במוסך היתחברו עם בקר למחשב ואמרו שצריך להחליף את הגיר.

4. משהו נוסף - תחושה שלי היא שכאשר האוטו חונה בעליה הבעיה מחריפה (לא בדוק) - יתכן שזה קשור?

5. האוטו מטופל בזמן ונוסע כ- 7500 ק"מ בשנה כבר שנתיים. טיפולים נעשו בעבר וגם אצלנו תמיד בזמן.

האם יש רעיונות?

פורסם

לפי התיאור שלך, הבעייה היא חשמלית ולא מכנית בתוך הגיר.

הכיוון שלי זה מחולל פעימות שיושב על הגיר.

צירפתי קישור לתמונה של החלק:

http://www.hyundaishop.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=59&category_id=43&option=com_virtuemart&Itemid=53

תגיד, חיברו את הרכב למחשב וניסו לאתר את התקלה?

פורסם

היי ליאור,

תודה על התשובה. אני אבדוק כיוון זה ואעדכן.

לשאלתך - כן, כשהגעתי למוסך בבוקר שלאחר הגרירה התחברו למחשב ואמרו שהבעיה היא הגיר. אני זוכר משהוא עם קוד 3 אבל זה היה לפני יותר מחודש ויתכן שהמספר שאני זוכר לא נכון.

שוב, תודה ושבוע טוב

• תוכן חדש...