Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת באונו 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי אתמול מאילת אחרי שנסענו 4 אנשים וציוד באוטו+מזגן.

הרכב אחרי החלפת ממיר קטליטי לחדש וכיוון פרונט, לשימחתי הרכב נסע מצויין וצרך 1:16

כמה חברים הרימו גבה על נסיעה כזו ארוכה ברכב ישן, אבל זה מוכיח שתחזוקה ראוייה והרכב יסע לנצח

חג שמח

פורסם

באיזה שעה חזרת? גם אני חזרתי אתמול מאילת.

גם אצלי 4 אנשים + מזוודות + מזגן.

אצלי הצריכה הייתה 1:14, סה"כ.

ו- 1:16 סביב ה-100 קמ"ש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין שום סיבה בעולם שרכב שמתוחחזק כראוי לא ישמש נסיעה לאילת וחזרה.

כל העיניין הוא לשמור על רמת אחזקה מתאימה לרכב.

לתת דגש על מערכת הקירור ומערכת השימון.

ירון מאיר

פורסם

מה ההתפלאות להגיע עם אונו לאילת .

אם האוטו מתוחזק כראוי , אין שום סיבה שהוא לא יגיע .

ובכול מקרה אונו זה לא קונטסה 900 :lol:

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

כמה חברים הרימו גבה על נסיעה כזו ארוכה ברכב ישן, אבל זה מוכיח שתחזוקה ראוייה והרכב יסע לנצח

חג שמח

כנ"ל כאן.

איי שם ב2007 נסענו אני ו2 חברים לאילת,ואז הייתה לי הפולו 98 עם מנוע 1000סמ"ק.

כל מי ששמע היה "חבל שתסע,האוטו יתחמם לך,תצטרך גרר,תיהרס לך החופשה,אתה לא תגיע בנסיעה רצופה",ושאר פנינים מלאות חוכמה. (500ק"מ כל צד,אגב)

מיותר לציין שנסיעה (או : טיסה :twisted::-D) הלוך וחזור היו תענוג :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

"טיסה" זה עניין יחסי.

גם אני חושב שנסיעה לאילת לא צריכה להוות בעיה, חוץ מהעניין של עליות ים המלח,

שם בפירוש רכב ישן עם 1,000 סמ"ק יעכב את התנועה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

למשקיען נסענו 460 ק"מ דרך כביש 6 עד חיפה

היו קטעים בכביש 6 שסעתי ,140 ומהירות מינימום של 60 בעליות למצפה רמון בסה"כ מהירות ממוצעת 110 קמ"ש

יש לך GTI?

לגבי שמן יש קצת נזילות אני דואג למלא אחת לחודשיים את החסר, לגבי נוזל קירור ניקיתי את המערכת והחלפתי צינורות לפני 3 שנים ושמתי מים ירוקים של פרסטון, מאז לא חסר מים והרכב לא מתחמם.

ראוי לציין כי נהגי הדרום בחלק הזה של הארץ עוקפים ללא חשבון באחד הכבישים המסוכנים לדעתי, פס לבן זה בגדר המלצה.

סעו בזהירות:-P

פורסם

כן.

בעיה כשאין כמעט תחנות שמוכרות אוקטן 98.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

גם חזרתי אתמול באיביזה שנת 95 שלי מאילת, שזו כבר פעם שניה השנה, הכל היה מצויין.

חוץ מהעובדה שהמזגן לא מתפקד, אבל נסענו בשעות היותר קרירות, כדי שזה לא יפריע :smile:

ובעליות מים המלח לכיוון ירושלים למשל, הרכב כן מתאמץ ויותר מסתם נסיעה עירונית לדעתי, כך שלא הייתי אומר שזה כל כך קל לרכב ישן לנסוע הלוך חזור לאילת.

פורסם

היית יכול לעבור דרך תל אביב אני בטוח שיש שם הרבה תחנות שמוכרות אוקטן 98, שווה את הסיבוב.

גם אני נסעתי בשעות קרירות יותר, אבל הרוח מבחוץ הייתה בילתי אפשרית אז אחרי 10 דקות העדפנו מזגן.

פורסם
לא מבין על מה ההתרגשות, נסיעה יום יומית ועירונית יותר תובענית מאשר נסיעה רצופה ושלווה לאילת.

כל פעם עולה שאלה כזו וכל פעם התשובות חוזרות על עצמן... לך תשכנע את מר ישראלי שנסיעה ממושכת על טורים נמוכים, הילוך אחרון ומהירות קבועה זה הדבר הכי בריא לאוטו שלו, הרבה יותר מלהתניע 3-4 פעמים בשעתיים, ברקס- קלאץ'- ראשון- שני :|

הסיבה שאנשים עדיין חוששים מהעניין היא שבלב ת"א אם האוטו נתקע אז מעיפים אותו לצד וגוררים ו/או ממשיכים בתחבורה ציבורית. בדרך לאילת זה קצת יותר קשה.

לכל הנוסעים לאילת- סעו בזהירות וסעו דרך מצפה :twisted:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אף פעם לא הבנתי מה יש לעשות באילת שאי אפשר לעשות בת"א? למה שאני אסע כ- 500 ק"מ (עד סוף העולם) לכל כיוון כדי לגלות מחירים מופקעים?

לעיניין האונו, אני לא הייתי נוסע איתה לאילת - נסעתי עד ירושלים וזה היה מספיק.

פורסם

אונו זה עוד נורמלי, נסה ליסוע עם חיפושית לאילת..:lol: [האוטו יגיע כמו חדש, הנהג יאושפז בבית חולים.]

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...