Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגברה פסיבית במקרה הנ"ל היא סוג של ברירת מחדל הברירה הטבעית היא לעבוד אקטיבי

יש לו קרוס 3WAY במכשיר ובאותו כסף בדיוק הוא עובד אקטיבי.

יותר מזה אם הוא לא רכש עדיין את הסט קומפוננט הוא יכול לרכוש אותו מראש אקטיבי ועוד לשדרג אותו

בהפרש החיסכון של הקרוס הפסיבי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

3.5 אלף זה רק לסאב ומונו ?

כן

ואודיו קינג עוד לא רכשתי את הסט, אבל אני לא ממש מבין בזה כמו שכבר אמרתי אני חדש מערכת ראשונה שהולכת להיות אצלי הרבה זמן.

והכי הרבה שאני יוסיף לרכב זה איטום בדלתות

אז נראה לי שאני ילך בכל זאת על מגבר 2 ערוצים ויחבר אותם עם קרוס :)

פורסם

זאת מערכת ראשונה שלו ואתם כבר רצים איתו לאקטיבי? הוא ציין שהוא לא יודע מה זה בכלל אז עדיף באמת שירד מהעניין הזה ויעבוד פסיבית.

תיקח מגבר 2 ערוצים בהספק גבוה , הסלסטרה FA2150X יעשה עבודה טובה מאוד על הסט בפסיבי.

לסאב תיקח מונובלוק קלאס D שעדיף על מגבר 2 ערוצים מגושר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מה הקשר לא מבין .?

אתה לא מבין ,בשביל זה יש מתקין שיסביר לך וגם את הפורום שיספק לך את כול התשובות

אתה מביא מידבאסים הייבירד אוביישן +טוויטרים MT23 ועובד אקטיבי

זה ישמע יותר טוב וזה יעלה יותר זול =אין התלבטות

פורסם

אוקי הבנתי אותך, ובקשר לסאב יש רעיונות, הצעות?

והסאב של מורל שהצעתם לי פה יותר מידי יקר בשבילי

ואודיו קינג אתה בטוח שFA475X יעשה את העבודה עם המידבאסים? כי ראיתי באתר שלהם שהם מוצהריים על 160RMS

או ששתיהם ביחד מספקים 160RMS?

תודה רבה לכולם שיהיה חג שמח

ד"א אם אני יעבוד אקטיבי זה יחסוך לי במקום ובחוטים לקרוסים

פורסם

בין ההצהרות של מורל למציאות יש הבדלים גדולים

אני מציע לך לא להתיחס אליהם אלא לניסיון של חברי הפורום

כול מי שעובד עם האלמנטים שלהם לאורך זמן יודע להגיד שיש הבדלים בין ההצהרות ובין המציאות

בנוסף לכול מדידה\נתון ישנו תקן מסויים והוא נימדד בתנאים מסויימים שלא בהכרח משקפים את המצב בשטח

בפועל FA475X יגביר מעולה את ההיבירד אוביישן +MT23 אקטיבי

אני גם חולק על הבחור מעליי שאמר שעדיף מונובלוק קלאס D על מגבר 2 ערוצים בגישור

הכול תלוי ברמת המגבר ו-FA2150X הוא מגבר מעולה למחירו

הסאב מורל אולטימו SC ניכנס לך בדיוק בתקציב +FA2150X

הסאב מגיע או עם סליל בודד של 4 אום או עם סליל בודד של 2 אום אני ממליץ על הדגם של ה-2 אום

אתה יכול להביא את ה-12 שירד יותר נמוך או את ה-10 שיהיה יותר מהיר ודינאמי

כולל תיבה מקורית תגיע ל -2050 שח המגבר FA2150X יעלה 1800 שח

ביחד הם ניכנסים בתקציב אם אתה מחשיב גם את החיסכון בקניה של סט אקטיבי

בנוסף אם תרכוש את כול האלמנטים במקום אחד אני מניח שתקבל גם הנחה נחמדה.

12

http://www.pompa.co.il/pl_product~ULTIMOSC~61~408.htm

10

http://www.pompa.co.il/pl_product~ULTIMOSC10~61~408.htm

בשורה התחתונה שילוב של

FA475X עם הייבירד אוביישן +MT23 אקטיבי

FA2150X על מורל אולטימו SC

הוא שילוב נהדר למחיר.

פורסם

גם אני הייתי ממליץ לעבוד אקטיבי, כי זה יתן לך הרבה יותר גמישות בכיוונים. אבל בכבלים אתה לא תחסוך, להפך.

פורסם

אוקי תודה רבה לכולם!

אני באמת ילך על מה שאודיו קינג הציע לי בהודעה מעלי, תודה רבה לך איש יקר.

ולבחור מעלי זה יחסוך לי במקום בקשר לכבלים אולי בכמה ס"מ

ועוד דבר, היכן אני יוכל למצוא מידבאסים של הייבריד כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי

פורסם

אצלי הFA2150X מחובר לIDMAX,ולא שמעתי שום בעיה על חוסר כח,או בעיות חשמל

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

היום כשנסעתי באוטו אז חשבתי לעצמי איך יכולים להיכנס רמקולים 6.5 מקדימה

כי הרמקולים מקדימה הם איפה שכל הכפתורים והגגה, הם לא בדלתות.

אבל, ראיתי שאפשר לעשות חורים בדלתות כי זה פלסטיק מוגבהה כזה כאילו רצו לשים שמה רמקול ובסוף וויתרו.

אני יעלה תמונה עוד כמה דקות :)

יהיה אפשר לחתוך את זה ולשים שמה רמקול?

IMG_0525.jpg

IMG_0527.jpg

פורסם

אני לא מסכים עם הנאמר.

הגברה אקטיבית היא לא פשוטה לרוב, דורשת ידע רב, מציבה את האלמנטים ברף סיכון גבוה יותר ולא תניב תוצאה טובה אלא אם כן אתה יודע בדיוק בדיוק מה אתה רוצה מהאלמנטים שלך וכמובן רצוי גם שתכיר אותם ברחל בתך הקטנה.

לא כל אחד יודע להגיע לנק' החיתוך הכי טובה בשבילו בשילוב עם הסלופ הכי טוב בשבילו בשילוב עם חלוקת העוצמה הכי טובה בשבילו. ולבנאדם שמצהיר שהוא הולך לבנות מערכת בצורת "שגר ושכח", הגברה פאסיבית היא הרבה יותר פשוטה ולרוב תניב תוצאה יותר טובה.

מתי כן לעבוד אקטיבי? כשיש לך כבר סט פאסיבי במשך זמן מסויים ומשהו בו מפריע לך, חלוקת העוצמה לא לטעמך, או שמיקום האלמנטים גוזר עליך נק' חיתוך טובה יותר, או שאתה רוצה לקבל ממנו סטייג'ינג אימג'ינג טוב יותר ועל כן אתה רוצה לשנות את נקודת החיתוך

עם הייבריד אוביישן מלא- אני הייתי הולך על הגברה פאסיבית חזקה מאשר על הגברה אקטיבית חלשה יותר. הסט ייהנה הרבה יותר מהכוח הנוסף מאשר כיוונים בזמן מועט.

בשילוב של אלמנטים כמו הייבריד ו MT23- פה כבר נכנסים לפינות אחרות מכיוון שההתנגדות של הטוויטר שונה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לפותח שרשור יש כמה אילוצים:

1. רכב קטן, חוסר מקום בתא מטען.

2. רכב לא חדש, לכן יש סיכוי במערכת חשמל (אלטרנטור ומצבר) לא יעילים כמו ברכב חדש.

מכאן נובע שהוא צריך סאב של 10 אינץ', ומגבר מומלץ קלאס D על מנת לחסוך בחשמל.

למרות זאת, אני היתי ממליץ על סאב לא חזק, כי גם כך רכב קטן יחסית ובשביל השתלבות הסאב במוזיקה לא צריך סאבים של 1000-800 RMS.

המלצה שלי זה סאבים של 10 אינץ' כמו SEAS, AA, IDMAX, PERLESS, MOREL, GENESIS , SS ואחרים דומים לכך עד 500 RMS. במיוחד היתי ממליץ להוסיף סאב של 150-300 RMS, כמו SEAS , GENESIS , PERLESS, SS

לגבי מגברים, אני חושב שתמיד לסאב עדיף מגבר מונו, כי הוא מיועד לזה. לכן ההמלצה שלי זה מגבר מונו קלאס D, כמו SUNDOWN AUDIO, CELESTRA, ועוד

לגבי התאמה בין סאב לבין מגבר. לפי דעתי כמה שיותר כוח למגבר כך יותר טוב. דהיינו עדיף מגבר של 1000-1500 RMS לסאב 150-300 RMS, למה? כי סאב ינוצל עד הסוף, יהיו פחות עיוותים, פחות יפלוט חום בימים האלו ובכלל...

בהצלחה

פורסם

הבנתי אותכם

אז הכי פשוט אני ילך על סאב קטן והגברה פאסיבית.

תודה רבה לכם, ד"א אתם ממליצים על משהו מיוחד?

סט קידמי יש לי נשאר הבאגז'(סאב ומונו).

ושוב חזרנו לנקודת התחלה :D

• תוכן חדש...