Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי עם הרכב 200 ק'מ ובסוף שקמתי מהרכב הרגשתי כאבי גב חזקים מאוד לאיזה שעתיים ואז זה עבר לי. לא נוח לי במושב הזה ולא נוח לי בנסיעה הוא פשות לא תופס אותי כמו שצריך אני מרגיש משוחרר כזה. מה כידיי לעשות כיסא ספורט יעזור? אני רוצה כיסא לנסיעות הרוכות אורטופדי . מה לעשות זה ממש בילתי אפשרי ליסוע בכיסאות האלה.

הרכב הונדה סיוויק קופה שנת 96 .

פורסם

אולי המושב כבר איבד את צורתו המקורית מזמן?

גם שלדה יכולה להתעקם וגם פוגים מאבדים את צורתם.......

הייתי מחפש מושב מרכב חדש יותר שמתאים.

אם את ההולך על מושב ספורט - אז נראה לי חובה בשבילך מושב ריקליינר עם משאנת גב שניתן לשנות לה זווית.

מה הגובה שלך?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אולי המושב כבר איבד את צורתו המקורית מזמן?

גם שלדה יכולה להתעקם וגם פוגים מאבדים את צורתם.......

הייתי מחפש מושב מרכב חדש יותר שמתאים.

אם את ההולך על מושב ספורט - אז נראה לי חובה בשבילך מושב ריקליינר עם משאנת גב שניתן לשנות לה זווית.

מה הגובה שלך?

גובה שלי הוא 172. בקשר לשילדה אני לא יודע כל כך למה אתה מתכוון אבל עשיתי בדיקה והאוטו שלי נקי מתאונות . אני צריך מושב שיחבק אותי נוח ואורטופדי שאני לא יקום עם כאבי גב ולחצים לאחר נסיעה הרוכה .. בהונדות כמו שאתה יודע המושב זה כמו מיטה אתה שוכב בנהיגה :-)ממש לא מתאים לי. אני חייב להחליף לפחות את כיסא הנהג בכיסה נוח אורטופדי שיתאים לאוטו שלי שיהיה נוח לנסיעות הרוכות ממש נישבר לי הגב היום וזה פעם שניה שזה קורה לי .

פורסם

בחודש~חודשיים הראשונים שלי גם הרגשתי את מה שאתה מתאר, כי לא טרחתי לכוון את הכיסא כמו שצריך. רוב הצעירים עם ה"עונדות" נוהגים באמת במצב שכיבה עם הראש נוגע במושב האחורי - זה ממש לא דרך.

עצה שלי; תשתדל לכוון את המושב כמו שצריך כדי שבאמת תרגיש נוח. וזה לא בושה לנסוע בהונדה כשהראש שלך בחלון הנהג ולא באחורי !!

מה שהציל אותי, אגב, זה הכיוון לגובה. שלא שמתי לב שהוא קיים. פתר לי את כל הבעיה. יצא לי כבר לנסוע מקרית מוצקין עד תל אביב בלי אפילו כיווצוץ אחד בשרירים.

בהצלחה!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
גובה שלי הוא 172. בקשר לשילדה אני לא יודע כל כך למה אתה מתכוון אבל עשיתי בדיקה והאוטו שלי נקי מתאונות .

לדעתי הכווונה של קרוק הייתה לשלדת הכסא....

אני צריך מושב שיחבק אותי נוח...

מיכיוון שאתה נוסע הרבה באוטו הייתי מציע לא לקנות כיסא "חובק" מידיי כי זה ממש לא יקל לך על הנהיגה

פורסם

אז מה עושים ? מושב ספורט לא יעזור מה כן ? אולי להוציא מאיזה במוו מושב ולשים באוטו שלי ?

עם אני מכוון את המושב שיהיה זקוף זה פשות לא נוח אני מרגיש שאני יושב על אבן .

אני לא מתקוון לסוע מרחק עם הכיסא הזה שוב .

פורסם

כאבי גב יכולים להגרם מעוד הרבה סיבות אחרות ולא ישירות בכסא.

מה מצב המתלים שלך? איזה סוג ואיזה קפיצים מורכבים אצלך?

כוון מושב הוא חשוב ביותר, לא רק מבחינת הנוחות אלא מבחינת צורת הנהיגה והשליטה ברכב.

יש השלכות רבות על צורת הישיבה. צפה בסרטון הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=FX3QvLINLz8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

S2000

פורסם
חפש מושבים של האצבק משנתונים 99-00 המושבים הכי טובים שיצאו להונדה זה שנים!

אתה יודע שאני מאוד מעריך את עזרתך הידע שלך בנוגע להונדות, אבל בנוגע לכיסאות - אתה רציני!?

אני כבר תקופה מחפש חלופה אפשרית במחיר הגיוני לכיסאות של ההאצ'בק (99)...

הם פשוט מרגישים כמו "ערסל" כשאני עובר אליהם מהקורולה של אמא (2006) או מהדימקס של אבא (2009).

פורסם

כיסאות של קסנטיה מפירוק?קסרה?כל דבר צרפתי עם בניה של מתאמים ואתם מרגישים כמו מלכים

ואם אתם רוצים לקחת עוד צעד קטן קדימה אז אפילו כיסאות חשמליים עם כמה צמות קטנות שתבנו ואתם משדרגים את עצמכם מהמושבים היפנים שבנויים לאנשים בגובה של מטר וחצי

• תוכן חדש...