Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי התקנה של רדיו ברכב , לא מצאתי מינוס לרדיו החדש ,לקחתי מאחד הכבלים שבאחת הצמות באיזור שמאחורי הרדיו .בהתחלה הרדיו נדלק עם הפעלת האורות של הרכב . ניתקתי את החיבור , וחיברתי למינוס אחר , במינוס הזה לא היתה בעיה והרדיו פעל טוב.

בדיקת המינוס התבצעה עם רב מודד, שהייתי שם בצד אחד על + ומחפש את הכבל שסוגר את המעגל ונותן לי את מתח המצבר.

בנסיעה בלילה אני מגלה שאין לי אור בלוח השעונים, ואין לי אור חניה בצד של הנהג מאחור.

מה יכולה להיות הבעיה ?

ברצוני לציין ,שפירקתי את המינוס שחיברתי וזה לא תרם לכלום , הבעיה נשארה.

בדקתי כל הפיוזים ברכב , אלה שבתוך הרכב ואלה שבתא המנוע.וכולם נמצאו תקינים.

בכבוד רב

שוקי.

HONDA CIVIC LS

פורסם

אין אני יכול לאתר קצר בחוטים אם בכלל יש ?

בדקתי את האור החנייה והוא תקין לא שרוף , רק לא מגיע אליו חשמל .

HONDA CIVIC LS

פורסם

רק אתה יודע מה קיצרת שם.

קח בחשבון שברכבים ישנים כאלו עבודה לא זהירה על צמות החיווט עלולה להסתיים בתוצאה שתיארת ואף גרוע מזה.

עד כאן "הטפות המוסר":-D

ראשית בדוק פיוזים. אלמנטרי, אבל כדאי להזכיר.

שנית, בעזרת אותו רב מודד בדוק את הקו המדובר מבחינת רציפות של שני הקטבים וגם שקיים מתח במקומות שונים על הקו לפי סדר-נורה תיבת הפיוזים,מפסק אורות וכו'.

הייתי מתחיל מהמקום בו בוצע הניתוק.

כבר כתבת שהנורה לא מקבלת מתח, אז חצי עבודה עשית. מה שנשאר לך לגלות בעצם זה היכן הנתק.

ועוד שאלה שקצת לא נעים לי לשאול-האם כשחיפשת קו "להתעלק" עליו עשית זאת ע"י דקירת הבידודים של הכבלים עם השפיץ של הפרובים?

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא דקרתי את הכבלים , פשוט היה מין פלאג שלא מחובר לשום מקום. ומהיצאות שלו עשיתי את הבדיקות של הרציפות.

הפיוזים נבדקו בעזרת הצופר של הרב מודד, ואת הפיוזים הגדולים הוצאתי ובדקתי אחד אחד. כולם תקינים.

מה עליי לעשות עכשיו ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

קטע מוזר. אין ספק.

נראה שלא יהיה מנוס מלפרק את לוח השעונים ולבדוק האם הנורות שם שרופות.

אם כן, הרי שגרמת לקצר. החלף נורות בלוח השעונים והעבר קווים חדשים לנורות החניה.

אם לא, הרי שיש קצר מקומי במקום בו "התעסקת". נסה לסדר ולהפריד את כל החוטים באזור הזה של הצמה עד שתמצא את האשם.

זו עבודה של הרבה סבלנות, ואם אתה מתמצא כמו שנראה לי, עדיף לך לעשות אותה לבד מאחר וחשמלאי עלול לגבותעבורה הרבה כסף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה רבה לך.

אני אבדוק את זה , נחליף ונראה אם זה מסתדר .

מכיוון שזה לא הרכב שלי , ואף פעם לא פירקתי את לוח השעונים , האם יש לך מושג איך ניגשים לעבודה הזו .

אני יכול לנסות לבד, אבל זה בטח יארך יותר זמן מאשר שיודעים מה עושים.

HONDA CIVIC LS

פורסם

אל תפרק שום דבר .יש לך פיוז שרוף בבית הפיוזים ליד המצבר .יש שני פיוזים אחד לפנסים ימניים ואחד לפנסים שמליאים ותאורת שעונים .

פורסם
אל תפרק שום דבר .יש לך פיוז שרוף בבית הפיוזים ליד המצבר .יש שני פיוזים אחד לפנסים ימניים ואחד לפנסים שמליאים ותאורת שעונים .

עדכון קטן.

כבר פירקתי הכל ,בדקתי נורות בלוח שעונים , נמצאו תקינות , אז החלטתי לחזור על בדיקת פיוזים בצורה ויזואלית , אחרי הבדיקה גילתי את הפיוז השרוף 10A החלפתי אותו והכל חזר לקודמו.

למדתי לפחות איך מפרקים לוח שעונים במיצובישי ,הדבר מהנה יותר מאשר בצרפתיה שלא , שאיפה שנוגעים לה תמיד נשבר משהו.

תודה לכולם על העזרה.

DSC00011.jpg

DSC00012.jpg

DSC00013.jpg

DSC00014.jpg

DSC00015.jpg

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...