Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום היקרים!

 

אמתול שחזרתי מהסינמה סיטי בראשל''צ עם חברים נסעתי כרגיל על איילון דרום מכיוון ראשון לכיוון אשדוד במשהו כמו 4 לפנות בוקר.

 

חייב לומר שהכביש היה נראה כמו יום כיפור וכאילו אני לבד בכביש לאורך כל הדרך חברים שלי אמרו לי שאין מצלמות לכל אורך הכביש למרות שאני בעיניים שלי ראיתי לפחות 5 שחלפתי על פניהם העדפתי לא להסתכן ולסוע 100~110 גג ולשמור על הרישיון שלי.

 

למרות שזה הרגיש לי די מפתה מאוד והיה מפתה כל אחד ללטף קצת יותר דוושת הגז ולשייט גם על 140 בכיף ללא מפריע בכביש 4 נתיבי גדול וריק, האם ישנם מצלמות פעילות בקטע הדרך שציינתי? או שהמצלמות שראיתי היו בעצם מצלמות דמה?

 

מצטער על הבורות פשוט אני לא מבין הכי גדול בכבישים ורוב הנסיעות שלי מאז שהוצאתי את הרישיון היו רק בעיר.

 

תודה מראש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

המצלמות שם לא פעילות לפי מה שאני יודע.

הדרך לזהות אם מצלמה פעילה או לא זה לפי העינית שלה

אם 2 החורים שחורים אז היא לא פעילה

אם אחת כסופה של הפלאש אז כנראה שהיא פעילה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
המצלמות שם לא פעילות לפי מה שאני יודע.

הדרך לזהות אם מצלמה פעילה או לא זה לפי העינית שלה

אם 2 החורים שחורים אז היא לא פעילה

אם אחת כסופה של הפלאש אז כנראה שהיא פעילה.

אני חושב שזה יהיה קצת מאוחר אם אני יתקרב מספיק לראות את העדשות שלה...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ברור אבל רק שתדע איך לבדוק.

ונכון לשבוע שעבר אין מצלמות פעילות, אבל בכל מקרה אני ממליץ לך לפני מצלמה להאט, לך תדע מתי יחליטו להפעיל אותם

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מה הטווח צילום של מצלמה? וזה קצת בעייתי להאט לפני מצלמה כי אני רואה אותה רק שאני בערך 20 מטר~30 מטר ממנה אם בכלל הם בשולי הדרך לפעמים מוסתרות קצת בצמחייה שיוצאת מהשוליים או בחושך די קשה לראות אותם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

איילון דרום מתחבר לכביש 4 במחלף חולות, בקצה הדרומי של ראשון-לציון ולא מגיע לאשדוד. המצלמות שאתה מדבר עליהן נמצאות על כביש 4, ולא על איילון דרום (שהוא כביש מס' 20).

 

רוב המצלמות הקבועות הישנות (מולטנובות) לא פעילות כרגע. אם נושא המצלמות הקבועות מעניין אותך, אתה מוזמן להריץ חיפוש כי הנושא נטחן עד דק בפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפניי כ-6 שנים צולמתי ע"י המצלמה שנמצאת בדיוק ביציאה מהמחלף של איילון לכביש 4.

גם ראיתי פלאש חזק במראות (היה אמצע הלילה) וגם שילמתי 1000 שקל.

היה לי שכן שעובד במשטרת התנוע שאמר לי שהמצלמות האלו פועלות חלקן ופעולתן מתחלפת, לדוגמא: אם יש 10 מצלמות אז שבוע אחד מצלמה מס'1 עובדת ושאר המצלמות לא, ושבוע אחר מס'2 עובדת וכך הלאה.

פורסם

אי אפשר לדעת כי הם מפעילים מצלמות מפעם לפעם.

 

למשל : המצלמה בכביש 4 לאחר מחלף משה דיין בראשל"צ לכיוון צפון פתאום התחילה לעבוד בשבוע שעבר.

נסעתי מדרום לצפון והV1 שלי איתר והתריע מיידית. (למרבה ההפתעה)

 

הדרך היחידה לנסוע בביטחה מול מצלמות מולטנובה זה עם הגלאי המתאים.

 

לפני 3 שבועות נסעתי לאשדוד ולא קיבלתי אף התרעה אבל זה יכול להשתנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

×
×
  • תוכן חדש...