Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף לרכב ליסינג עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחישוב הביטוח כללת גם את החובה? האמת היא שהצעות הביטוח שקיבלתי לא היו למזדה 3 אלא לסוזוקי SX4 שרכשתי לעצמי - עבור ביטוח לי ולאשתי (מעל גיל 50, תביעה אחת ב-3 השנים האחרונות) שילמתי פחות מ-1300 ש"ח חובה וכ-2500 ש"ח מקיף - סה"כ כ-3800 ש"ח. אילו הייתי מוסיף את הילדים ביטוח החובה היה עולה לכ-3800 ש"ח והמקיף ל-5000-6000 ש"ח, כלומר הייתי מגיע לעלות שנתית של 9000-10000 ש"ח. אם חברתך שילמה 6000 ש"ח תמורת המקיף הרי שזה תואם את ההצעות שאני קיבלתי (מכמה סוכנויות ביטוח). אם מדובר על שילוב של חובה +מקיף אשמח לדעת היכן היא מבוטחת, אולי בשנה הבאה אפנה לשם.

לגבי ה"טרייד אין במחיר מחירון" - לא ניסיתי אותו, כיון שמכרתי קורולה אשר הוגדרה כאן פעם כ"פק"מ", ואכן נמכרה במחיר קרוב למחיר המחירון תוך מספר שעות מהצמדת מודעה בחלון הרכב, בעוד שבסוכנות של טויוטה ה"מחירון" היה בערך 30% מתחת למחירון לוי יצחק, מה שכמובן פסל את הרעיון מלכתחילה.

והחשוב ביותר - דרך שכירת \רכישת הרכב צריכה להבחר לפי התאמה אישית - גם כלכלית אבל גם לפי צרכים ונוחיות אישית

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאשר זה יהיה רלוונטי אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואני אפנה אותך לסוכנת שלי, בחיים היא לא אכזבה אותי (גם כאשר היא הייתה צריכה להתמודד עם רכבי ספורט, נהגים חדשים ולאחרונה גם הצליחה לתת הצעה טובה יותר מביטוח דרך עובד אגד וביטוח לעובדי מדינה, היא גם לא אכזבה כאשר הייתי צריך שתפעיל לחץ על חברת ביטוח אחרת שתשלם על הנזק למרות שהנהג התנער מאחריות). רק בשביל לתת לך פורפורציות, בסוכנות של סקודה, ששם הם "מתמחים" בביטוח של רכבי הקונצרן קבלתי הצעה הכי זולה 10K ש"ח.

כשאני רושם מחיר של ביטוח זה הכל כולל הכל (חובה, מקיף, ביטוח שמשות, שירותי דרך ורכב חלופי) אין אצלי אופציות אחרות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...