Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא חדש מהכופסה עם אחריות . אני קניתי אותו מכוון שהבנתי שהאיכות שלו טובה מאוד וגם עוצמתית .ואנשים שקנו אותו לא היתאכזבו וסתם תחושת בטן מה יש לי להפסיד אני ישמע ניראה איך יהיה מקסימום מחליפים אני לא מאמין שקומפוננט בסכום כזה יכול להכזב בנאדם שלא שמע בקושי 2 סטים בחיים שלו לא משנה באיזה מוזיקה לא ככה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Matanel אתה מאוד מחמיא לי אם אתה עוקב אחרי ההודעות שלי.

אבל אם היית עוקב אחריהן וקורא גם בין השורות היית מבין שאמרתי ש 95% מהמגברים לשוק הרכב בכוונה מעוותים את הסאונד לצורך הדגשת תדרים ואינם מגברי Power שטוחים ושקופים , לכן כל מה שאמרתי הוא על גדר הלא רלוונטיות וסתם שיתפתי את דעתי כי מה שאמרתי הוא כן נכון ( וזאת לא תאוריה אלה עובדות , אם אתה אוהב להתווכח עליהם אז תתווכח גם על זה שאחד ועוד אחד לא שווה שתיים , אני אגיד לך שוב - מגבר כוח שעובד באותו אחוז עיוות על אותו הווליום בטווח הנוח שלו , זאת אומרת לא עובד על 100% אלה עובד באזור הנוח שלו ישמע בדיוק אותו דבר כמו כל מגבר אחר במידה ולא לוקחים בחשבון את חלק הקדם מגבר ) וזה הדבר היחיד שמבדיל בין מגברים , עיוותים מכוונים של היוצרים שלהם בשביל הדגשות כאלה או אחרות ולהפריד את המגבר הנ"ל מהשאר בשביל שימכר טוב יותר.

מגברי רכב הם מגברים טהורים + קדם מגברים שעושים מניפולציות לאות הנכנס , מגברי Integrated לכל דבר.

בשביל זה יש לך יחידת ראש עם מעבדים כאלה ואחרים שבתוכם יושבים הממירים דיגיטאל לאנלוג שהופכים את האות לסאונד , כמה טוב הם עושים זאת תלוי ב DAC הנ"ל , תאמין לי שהמגבר עושה את זה פחות טוב אלה אם כן אתה רוצה לשלם עשרות אלפי שקלים על אותם מגברי אודיופילים , זאת דרך אחת ... דרך שניה זאת לחסוך עשרות אלפי שקלים ולקנות או לבנות מגבר POWER טהור ( כמובן שייעודיים כאלה יקרים מאוד ונחשבים למאוד בוטיק כי מה לעשות ששוק הסאונד לרכב מורכב מאנשים צעירים לרוב בלי הרבה ידע שאפשר לעשות עליהם הרבה כסף ) שלא עושה כלום לאות עם הספק בריא וליאנרי ( לדוגמא קיט של HYPAX כזה או אחר מורכב מרכיבי הגברה יותר טובים מכל מגבר לרכב שהומצא איי פעם כנראה ועולה רבע ממנו ) ופשוט לת ליחידת ראש לעשות את מה שהיא עושה הכי טוב - להמיר , כי זה כמו שבבית אתה לא קונה מגבר INTEGRATED ומחבר לו בנוסף PRE .

אין לי צורך בניסיון מעשי בשטח עם ציוד כזה או אחר כי כל מה שאמרתי זה ציוד סאונד 101 בסיסי , אני לא פיזיקאי , אתה זה שחושב שבתוך המגבר האיטלקי שלך יושבת מקהלת אופרה וגמד קסום שעושה פלאים לסאונד.

שמעת אנסנים ודברים שלא שמעת על מגבר אחר ? סה"כ שמעת הדגשת תדרי מיד במגבר X שלא קיים במגבר Y , אתה יכול לעשות זאת גם לבד עם ציוד מתאים , אין צורך להיות Drama queen הגברה זה עסק פשוט.

מאוד אהבתי את הציטוט האחרון שלך , שמראה בדיוק את הבעיה ... בדיוק.

אתה לא אמור לרכוש מגבר על נתונים יבשים כי אתה לא אמור לסמוך על היוצר לתת ביקורת ולבדוק את המוצר של עצמו בצורה נייטרלית , אתה יכול לבדוק לבד ועל סמך זה לרכוש , כן ... על סמך אותם נתונים שאומרים הכל , כי האוזן שלך כמו האוזן של רוב האנשים בעולם שהם לא מתעסקים עם סאונד 20 שנה ולא מפיקים באולפני הקלטות , לא יודעת מה היא שומעת , זאת אומרת שמה שיהיה לך נשמע טוב לי ישמע רע או להפך.

כמובן שאותם נתונים שכל מגבר מגיע איתם לא יראו לך את כל המידע לחלוטין , כי תאמין לי שנתונים כמו Damping factor הם לא רלוונטיים לכלום.

הציטוט האחרון שלך והאנשים שתומכים זאת פשוט מעודדים את הקהילה לעשות את הטעות של להקשיב עם האוזניים שלהם , ככה מוכרים פיוניר קיקר וכל שאר הזוועות שכל אדם שלישי בממוצא יגיד שהם נשמעים פצצה.

בקיצור ככה עושים כסף , השלייה וניצול של חוסר ידע.

מה יקרא אם אני אגיד לך שסט של Seas lotus לרכב עם כל האקזוטיקה שלו וכמה טוב שהוא נשמע נמדד בצורה זוועתית בשטח ? אלמנטים שעולים שליש ממנו עושים עבודה טובה יותר , מה תגיד ? המדע משקר ?

כמובן שאם תקנה את האלמנט הספציפי הזה שעולה שליש בכל זאת ישמע רע יותר מה SEAS , כי הסט הזה כמו רבים ואחרים מנצלים את חוסר הידע של אנשים כמוך ופשוט מדגישים תדרים כאלה או אחרים כדי שתשמע הבדלים בווליום ולכן הבאס ישמע לך בעצם נמוך יותר ותשמע "אנסינים שלא שמעת על אלמנטים אחרים " , אבל עם קצת ידע ורצון וכיוונים האלמנט שעולה שליש ממנו ובעצם נמדד טוב יותר יגיע לתוצאות טובות יותר , ואם לא אז כנראה שבאמת אחד ועוד אחד שווה שלוש.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אז נגיד והמגבר לפי דברייך מגיש תדרים X Y בווליום מסוים, נו אז? כל עוד הוא עושה זאת לטעמי ,אין בזה שום פסול.

זה טעות לשמוע לפי האוזניים שלנו? הרי בשביל מי אני מקדיש כל כך הרבה זמן וכסף אם לא בשביל האוזניים שלי? כל עוד לי זה נשמע טוב- אתה יכול להגיד עד מחרותיים שזה נשמע גרוע.

הבנה של מה שאתה שומע זה תכונה נרכשת, גם לי בהתחלה היה פיוניר 6*9 וחשבתי שזה וואו, עד שלאט לאט התקדמתי והתנסיתי יותר ויותר.

שפכת פה פסקה שלמה של מידע ומושגים מפוצצים באנגלית שאני מניח שקראת באיזשהו מקום ברשת, אבל איך אתה יכול להיות כל כך בטוח ונחרץ עפ"י תיאוריה בלבד, ללא פרקטיקה?

הדעות שלך מעניינות (למרות שאני לא מסכים איתן), אז בוא ותוכיח אותן- אם אתה אומר שבשליש מחיר אתה בונה X מחבר אותו ל Y עם סט רמקולים Z וזה ישמע יותר טוב ממערכת בוטיק איטלקית בסכום 5 ספרות, אז יאללה לך על זה, תעשה דברים גם בפועל במקום להקיא מאמרים עם "בסיס מדעי" מהרשת. אם תצליח, אני מוכר את כל הציוד שלי ומשלם לך על הרכבה של מערכת כמו בשורה למעלה.

מחשבה נוספת בנשוא הזה: באירופה יש המון אנשים שמתעסקים באודיו לרכב בצורה חולנית, והתחביב מפותח שם בצורה בלתי רגילה, כולל תחרויות מסוג EMMA ואחרות. איך תסביר שאנשים שם עם ידע מטורף שבוודאות יכולים להרכיב כל מה שרשמת למעלה עדיין מגיעים וזוכים בתחרויות לרוב עם ציוד HIGH END של יצרנים?

בקשר לSEAS LOTUS:

1. אתה שמעת אותו פעם? או שקראת ביקורות ברשת?

2.מזתומרת נמדד בצורה מזוויעה בשטח?

3.תן שמות של אלמנטים בשליש מחיר שנשמעים טוב יותר מSEAS LOTUS

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

איך תסביר שאנשים שם עם ידע מטורף שבוודאות יכולים להרכיב כל מה שרשמת למעלה עדיין מגיעים וזוכים בתחרויות לרוב עם ציוד HIGH END של יצרנים?

חוקים שלא מאפשרים להשתמש בכל הגברה שאתה רוצה ומגבלות כאלה או אחרות.

והם לא יכולים בקלות להרכיב את כל מה שרשמתי , והאלה שכן , ואם החוקים מתירים זאת ... יעשו זאת.

אני זוכר איי פעם היה אדם שהיה מנצח כל הזמן בכל התחרויות הנ"ל עם אלמנטים 8 אינץ' של B&W לבית.

המגברים של סקוט בוולדה ברכב התחרויות שלו הם גי'ניסיסים משופרים מאוד שהדימיון שלהם למקוריים מיקרי ביותר.

ועוד ...

אם אני אתן לך שמות של אלמנטים טובים יותר מ SEAS LOTUS הרשימה לא תיגמר לעולם , זה לא דבר שקשה לעשות.

אני לא צריך ניסיון מעשי עם הרמקול הנ"ל בשביל לסמוך על המילה של מהנדס עם 20 שנה ניסיון שכל אדם שבונה רמקולים או מגברים שמע את שמו ושותף עם Madisound שמוכרים חלק מהקיטים שהוא יוצר , נמדד בצורה זוועתית .. מה לעשות ? לא להאמין ? אני נוטה להאמין אם המקור מהימן ואין לאדם נטייה לטובת או לרעת המוצר והוא נייטרלי.

תאמין לי שאם אני אומר משהו לא קראתי את זה באיזה פורום נידח מפי ילד בן 16 , ביבליוגרפיה זה חשוב.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

איזה קשקוש. זאת בדיוק דוגמא הפוכה למה שאתה מנסה להוביל עם התאוריות שלך כל העת האחרונה.

במיוחד ההזיה על ההבדלים בין מגברים.

הבחור שאתה מדבר עליו זה ארל זאוסמר(הבעלים של מילברט).

שאגב, השתמש במגברים שלו, שמוציאים רק 30 וואט RMS, לפי התאוריה שלך, כל מתחרה עם מגבר כפול בעוצמה היה מנצח אותו כי זה היה נשמע טוב יותר:roll:

דוגמא לרכיבים זולים ותוצאותיהם?

הסט הקדמי שלו היה זוג רמקולים של B&W מסדרת הנאוטילוס, וזוג סאבים 15 אינטש ה801.

רק הרמקולים הללו עלו אז(שנות ה90) 20000$.

כיום המחיר של הדברים הללו הוא כפול.

ארל השקיע למעלה מ30000 דולר במערכת שלו, והיא הייתה מורכבת מהרכיבים הכי יוקרתיים שהיו אז בשוק, כמו יחידת ראש שלמה של סוני XES ומגברי מנורות של מילברט.

אבל זאת לא הייתה הסיבה מדוע הוא זכה בכל התחרויות, כי אם היו מודדים רק נאמנות למקור הוא לא היה מככב.

רוב הניקוד הולך על הבמה והתמונה.

וכשיש לך סט 2 חלקים על הדש עם מעלית לטוויטר שניתנת לכיוון ע"י ציין לייזר, ושיש לך מתחת לדוושות וגם בצד של הנוסע זוג סאבים 15 אינטש, הבמה שיש ברכב היא בלתי תאמן, והתמונה היא מיטבית.

ולכן, זכה קרוב ל10 שנים בכל התחרויות שהשתתף בהם.

לקחת אותו כדוגמא למשהו, זאת בדיחה עצובה.

לנצח בתחרות לא צריך את הסט שנשמע הכי טוב מבחינת נאמנות למקור.

המון ניקוד הולך על המראה וההתקנה, ורוב הניקוד הולך על במה ותמונה, לכן השקעה במרכיבים הללו יכולה להניב הרבה גביעים, גם אם הסט לא בדיוק נאמן למקור.

גרפים ונתונים יבשים הם דברים מאוד חשובים, אבל הם לא העיקר, הם רק אמצעי בדרך לפרקטיקה.

הם יעזרו לך בחישובי נפחים, בחישוב טווח מומלץ פר אלמנט ,כיצד למקם את האלמנטים על מנת להתחשב בהענות וכו'.

אבל בין הנתונים לבין הפרקטיקה, יש עולם ומלואו, שלצערי DIFORCE פשוט לא מבין אותו.

לא צריך לשלם סכומי עתק בשביל רכיבים טובים, גם רמקולים ב20K$ או כפול או ריבוע של הסכום הזה, לפעמים מורכבים מרכיבים שעולים עשרות עד מאות דולרים פר אלמנט.

מה שחשוב ברמקולים זה התכנון של התיבה, התכנון של הקרוס ועוד.

ועל זה משלמים(בתוספת כמובן על המותג, שקיבל את המוניטין שלו מאיפשהו..)

ברכב אין לנו תיבה, ואנחנו למעשה תלויים בהמון משתנים שאין אותם בשום סביבה אחרת.

ולכן, נתונים לא רלוונטים, או יותר נכון לא עיקריים, כי מה שניתן לקבל בפועל, במסגרת מוגבלות אותה סביבה אקוסטית, הוא רחוק שנות אור ממה שאותו רכיב יועד לספק.

אבל את זה לא לומדים בקורס של טכנאי סאונד לאולפנים או כל מקצוע אחר.

גם לימודי הנדסה בהתמחות באקוסטיקה לא יוכלו ללמד אותך מה לדעת למה להקשיב בכלל ולדעת לקחת את התיאוריה וליישם אותה על הצד הטוב ביותר.

מבלי לזלזל באף אחד, אבל ללא נסיון משמעותי, תיאוריה נשארת כשמה כן היא "תיאוריה", ובתיאוריה כולנו יכולנו להיות אלו שמגלים את האטום, בפועל היה זה רק אחד, וזה כנראה לא אנחנו.

ולכן, לקבל תגובות כאלו או חוו"ד ותאוריות נחרצות לגבי רכיבים כאלו ואחרים ממי שמכיר אותם רק בתמונות, זה קצת הזוי, ולא בדיוק מתקבל על הדעת.

וכן, מי שלא ידע איך לכוון גיין לפני שנתיים, לא יכול לבוא ו"להרביץ" בכולם תורה.

כפי שגם בוגר בי"ס לרפואה שעונד את התואר דוקטור, אינו יכול לקום על יוצרו ולהתחיל לסתור מאמרים או מחקרים בתחומו.

under construction..

פורסם

אוקיי אז אולי טעיתי בדוגמא של הרכב של ארל , ניסיתי להדגיש נקודה .

אם לא מביאים ניקוד על נאמנות למקור זה עצוב מאוד כי זה הדבר הכי חשוב וזאת השאיפה של רוב האנשים שרוצים איכות.

וכן , תתפלא אבל בלימודי סאונד יש שיעורים שלמים שפשוט מקשיבים לקטעים נבחרים ולומדים מה לשמוע ... זה שיעור נפרד מכל השאר והוא לפחות בשנה הראשונה מהווה כ 75% מכל השיעורים , רק להקשיב.

ואני יודע כי אני לומד את זה.

אז , לטענתך ... הסאב קיקר הנ"ל טוב או לא ? אני בטוח שאתה יודע שאני יודע שאתה יודע את התשובה לזה.

אז על מה כל הוויכוח ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

DIFORCE, אין קשר בין הדברים.

לא כתבתי את דבריי על עניין הL7, אלא בהתייחסות לדבריך.

לגבי מה שכתבת על התחרויות.

נותנים ניקוד על נאמנות למקור.

אבל זה לא הפרמטר היחידי, ויש עוד המון פרמטרים אחרים.

ולכן, זה אפשרי לנצח תחרות SQ גם ללא סט שהוא הכי נכון בעולם מבחינת נאמנות למקור, והרכב של ארז זאוסמר הוא בדיוק ההוכחה לכך.

ודבר אחרון, זה לא משנה מה אתה לומד, את הדברים הללו לא מלמדים, או למעשה לא יכולים ללמד כי הם ידע שנרכש לאחר נסיון מעשי, ולא תיאורטי.

ולדוגמא נתתי לך את בוגרי בי"ס לרפואה, נכון, בסוף הלימודים הם מקבלים תואר ד"ר, אבל האם אתה יכול להגדיר אותם בעלי מקצוע בתחום הרפואה? ממש לא.

הם סה"כ בוגרי לימודי רפואה, את המעשי הם עושים תוך כדי עבודה, ולזה קוראים התמחות, וזה רק תוך כדי עבודה מעשית בשטח.

ואם תרצה הקבלה נוספת, או יותר נכון נקודת מבט נוספת.

אם אני לדוגמא ניגנתי על פסנתר במשך 10 שנים ואתה לא שמת ידיך על פסנתר מעולם, האם זה נכון להגיד שאני יודע הרבה יותר טוב ממך איך פסנתר אמור להשמע?

כי יש לי נסיון מעשי של 10 שנים יותר ממך.לא?

מצד שני, האם ניגנתי על כל הפסנתרים בעולם? כי אופי הצליל שלהם שונה שנות אור אחד מהשני.

under construction..

פורסם

בוקר טוב לכל המכובדים שרשמו מעליי

אני מעריך כל תגובה ותגובה שנרשמה בצירוף נתונים טכניים והשוואות

אין לי באופן אישי שום יכולת או רצון להתמודד עם נתונים כאלו ואחרים כפידבק למה שנרשם

אני מבקש לציין שאין לי את הנתונים המקבילים כי אותי אישית זה ממש לא מעניין ואני חושב שבאותה מידה זה לא צריך לעניין חובבי סאונד ברמות ההערצה האילו מה הרכיב איזה בוולדה אחד או מי שזה לא יהיה שניר כתב עליו

כן זה מעניין כנקודת פתיחה להתקדמות בהבנת הסאונד וזה נחמד כרפרנס או סתם כסקרנות של חובבי אותו תחביב

אבל מפה ועד להשתמש במעלליהם של אותם שמות של אנשים כמושא להערצה וכפוסקים סופיים (הרי כל חבר פורום שרוצה להדגיש ביצוע מסויים משתמש בשם של אחד מהחברה האילו באותו פרייז של "אם הוא עשה אז בטח שזה נכון") ישנה דרך ארוכה

אני לא יכול להסכים יותר עם מתנאל שסאונד והבנתו הם תכונות נרכשות

ואין דרך יותר נכונה מלהבין ולהתנסות ולקבל את מה שהאוזן אומרת ומשדרת לך

אף אחד לא יכול לפסוק אם רמקול זה או אחר טוב יותר או טוב פחות על סמך נתונים טכניים

כמו שאף אחד לא יכול לפסוק שעם בלונדיניות זה יותר כייף

כל אחד וטעמו וכל אחד ואוזנו

כן זה יהיה נכון לתת ייעוץ ולנסות להסביר הבדלים בין רמקול לרמקול תוך תיאור (לעיתים קצת מוזר ומלא בהשאלות לאדם שלא מהתחום) שמשתמש במילים שלכאורה לא מהתחום (עמוק,שטוח,רדוד,סכינאי,וכ"ו)

אבל זה התיאור הנכון שייתן רפרנס הרבה יותר מובן לשואל מאשר מה שאותו בוולדה או מי שזה לא יהיה הרכיב ברכב שלו

לסיום אומר לפותח השרשור (למרות שאני עלול להיתפס כחוטא בחוסר אובייקטיביות) עשית רכישה טובה מאוד

במידה ותגביר את הסט במגבר המתאים ותתקין אותו בצורה הנכונה אין לי שמץ של ספק בתוצאה שתתקבל

שים לב שמגבר נכון הוא מפתח להצלחה של הסט

וכן אני בהחלט מסכים עם מתנאל שמגבר טוב יותר מייצר סאונד טוב יותר

אין לי ספק בכך

דרור

פורסם
DIFORCE, אין קשר בין הדברים.

לא כתבתי את דבריי על עניין הL7, אלא בהתייחסות לדבריך.

לגבי מה שכתבת על התחרויות.

נותנים ניקוד על נאמנות למקור.

אבל זה לא הפרמטר היחידי, ויש עוד המון פרמטרים אחרים.

ולכן, זה אפשרי לנצח תחרות SQ גם ללא סט שהוא הכי נכון בעולם מבחינת נאמנות למקור, והרכב של ארז זאוסמר הוא בדיוק ההוכחה לכך.

ודבר אחרון, זה לא משנה מה אתה לומד, את הדברים הללו לא מלמדים, או למעשה לא יכולים ללמד כי הם ידע שנרכש לאחר נסיון מעשי, ולא תיאורטי.

ולדוגמא נתתי לך את בוגרי בי"ס לרפואה, נכון, בסוף הלימודים הם מקבלים תואר ד"ר, אבל האם אתה יכול להגדיר אותם בעלי מקצוע בתחום הרפואה? ממש לא.

הם סה"כ בוגרי לימודי רפואה, את המעשי הם עושים תוך כדי עבודה, ולזה קוראים התמחות, וזה רק תוך כדי עבודה מעשית בשטח.

ואם תרצה הקבלה נוספת, או יותר נכון נקודת מבט נוספת.

אם אני לדוגמא ניגנתי על פסנתר במשך 10 שנים ואתה לא שמת ידיך על פסנתר מעולם, האם זה נכון להגיד שאני יודע הרבה יותר טוב ממך איך פסנתר אמור להשמע?

כי יש לי נסיון מעשי של 10 שנים יותר ממך.לא?

מצד שני, האם ניגנתי על כל הפסנתרים בעולם? כי אופי הצליל שלהם שונה שנות אור אחד מהשני.

האם זה נכון יותר לחבר לפסנתר הזה ציוד מדידה משוכלל שיגיד לי כל מה שאני צריך לדעת במקום לסמוך על האוזניים שלך אחרי הכל ? תודה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טוב,בהתיחס לשאלה העיקרית

דעתי בנושא:

1.אתה משאיר להתקנה 2000 שח

2.לדעתי מערכת SQL איכותית מתחילה דווקא מהקומפוננטים ,עם פחות דגש על הסאב בניגוד למערכת SPL

את הסט שלך הייתי מתקין כסט אחורי והייתי רוכש סט קדמי 3WAY מאותו דגם

עלות של באזור 3000 שח

http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_71

3.רוכש בעוד 2000 שח מגבר משומש\במצב חדש S45 TRU יש גם אודיסון LRX4.1K

או מגבר אחר באותו רמה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=336432

4.רוכש רדיודיסק יד שניה ב-1000 שח : קלריון 785\אלפיין 9887\אלפיין 9855

או חדש קלריון 775 או פיוניר 7250

5.אתה רוכש סאב ב-1000 שח ,משומש\חדש

חדש:

רוקפורד P3\סרווין ווגה VMAX\הרץ ES300

משומש:

חפש סאבים של JL או של AA {ארסנאל}

או רוקפורד אולד סקול יש גם אדיר שיבה יד 2 באתר, וכדומה.

6.אתה רוכש מגבר מונובלוק משומש\חדש ב-1000 שח, משומש :

סאן דאון 1000 \רוקפורד 1001 \

לחדש :רוקפורד 1.500

סרווין ווגה 500.1

לייטנינג אודיו 500.1

--------------------------------------------------------

סה"כ 10000 שח

פורסם

הגזמת 3 WAY אני לא צריך את זה שלי מספיק רק להביא מגבר +מונו בלוק+סאב +רדיו דיסק וזהו אני חושב. השאר להתקנה טובה

אני צריך רדיו דיסק שיש לו שלט +כניסות כל הכניסות אני משתמש בכל הכניסות ושיהיה אמין ונוח

פורסם

אני לא מבין דבר אחד

למה לרכוש מערכת ועוד בתקציב שכזה שכל מרכיביה משומשים

נכון זה זול יותר מחדש

אבל דחילק עד 10000 שקל למערכת זה סכום לא קטן שצריך לצמצם

חילוק סכום לדעתי האישית :

מגבר סטריאו - 2000

מגבר מונו - 2000

רדיו דיסק - 1500\1700

סאב 1500\2000

התקנה בסיסית + איטום דלתות - 2000

פורסם
אני לא מבין דבר אחד

למה לרכוש מערכת ועוד בתקציב שכזה שכל מרכיביה משומשים

נכון זה זול יותר מחדש

אבל דחילק עד 10000 שקל למערכת זה סכום לא קטן שצריך לצמצם

חילוק סכום לדעתי האישית :

מגבר סטריאו - 2000

מגבר מונו - 2000

רדיו דיסק - 1500\1700

סאב 1500\2000

התקנה בסיסית + איטום דלתות - 2000

החילוק שלך נכון רק ש10K זה כבר כלל תקומפוננט חח אז ברדיו דיסק אני יצתמצם או שאני יקנה יד שניה בכל מיקרה ההצעה שלך הכי טובה ומגברים אני חושב שעדיף לקנות יד שניה .

• תוכן חדש...