Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנו זוג + 2 פעוטות, גרים בעיר, נוסעים בעיקר בה. נוסעים מחוץ לעיר פעם-פעמיים בשבוע. אנו מחפשים רכב משפחתי אמין ובטיחותי. התקציב שלנו הוא 30,000 (עם אפשרות דחוקה להגדיל בכמה אלפים). אחת האפשרויות שמצאתי בתקציב זה הוא טויוטה קורולה מדגמי 98-99, ואני די "ננעלתי" על הרכב הזה.

רכב נוסף שראיתי בלוחות הוא סובארו אימפרזה, שאותו ניתן להשיג מדגמים חדשים קצת יותר (2001). מה עדיף?

נשמח לשמוע עוד רעיונות ותובנות לגבי משפחתיות בתקציב הנ"ל.

תודה רבה

פורסם

הנסיון האישי שלי - אני מחזיק (עדיין) בקורולה 1998, סה"כ הרכב אמין מאד, ופרט לשתי תקלות קטנות ומרגיזות שהשביתו את הרכב ללילה - תרמוסטט שנתקע ופקק רדיאטור ששחרר קיטור - כל הטיפולים היו שגרתיים או תקלות שגרה (מהסוג של צורך בהחלפת מצבר או כיוון המנוע בשל זיהום יתר בטסט). מבחינת מקום בספסל האחורי לא יהיה כל קושי להושיב בו את הפעוטות, למבוגרים קצת חסר מקום לרגליים בישיבה מאחור אבל גם בעיה זו אינה חמורה. החסרון היחיד הוא תא מטען קצת קטן אבל אני משווה אותו ליאנה של אשתי שמצטייןם בתא מטען מרווח במיוחד.

ד"א - אם אתה יכול לגייס את הסכום הנדרש לרכישת סוזוקי ליאנה 4 דלתות מוקדמת (2002-3) לדעתי יש לו יתרון מבחינת נוחות הישיבה והכנסת הילדים למושבים (הרכב גבוה מאד) וכן תא מטען הרבה יותר גדול (חשוב אם אתם נזקקים לעגלות או שיש תכנון לילד נוסף), אולם מבחינת ביצועים המכונית פחות זריזה (הקורולה בת ה-12 מציגה תאוצה הרבה יותר טובה מליאנה, אפילו חדשה).

מבחינת אמצעי בטיחות - למיטב זכרוני שתי המכוניות כוללות 2 כריות אויר ו-ABS, ציוד סטנדרטי סביב שנת 2000. שים לב שאין בהן אפשרות לביטול כרית האויר הימנית, ולכן אין להתקין מושב לילד ליד הנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על המידע, sperial.

ראיתי כמה ליאנה בתקציב הזה. האם הליאנה משתווה לקורולה מבחינת האמינות?

פורסם

לאבא שלי יש אחת הליאנות הראשונות בארץ ואין לו שום בעיות (עברה אתמול טסט של 9 שנים) - אבל הקילומטראז' שלו נמוך, וכן אני מכיר לא מעט אנשים שמרוצים מהרכב, כולל כאלה שנסעו בו מרחקים גדולים עם מטען גדול, אם כי איני יודע פרטים על תחזוקתו. בדגם הזה יש לוח מחוונים דיגטלי ממוזר שצריך להתרגל אליו.

לאשתי יש כעת ליאנה שניה בליסינג, הראשונה לא עשתה שום בעיות ובשניה היתה בעיה של צורך בהחלפה של דיסקיות הבלמים הקדמיים, אבל כאן גם נכנסה לתמונה חברת הליסינג שלא אישרה טיפול מלא בעיה למרות שהכב אחריות יבואן ואולי גם שימוש בדיסקיות חלופיות זולות, קרוב לודאי שאם היה מטופל על ידי בעלים פרטי הבעיה היתה נפתרת. הנסיון הזה הוא גם הסיבה שכעת אני מחליף את הרכב שלי לחדש ולא ליד שניה מליסינג, למרות ההוצאה היותר גדולה - אני לא סומך יותר על התחזוקה בליסינג (בלי קשר לטיב הנהיגה שהרכב חווה).

שביעות הרצון הכללית שלי מסוזוקי הביאה אותי לרכוש כעת SX4, אני מקוה לקבל אותו בימים הקרובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...