Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים

אני חושב לקנות סקודה רומסטר 2008 ליסינג ממגרש.

80.000 קמ. 62k במחירון היא 80.000

מצבה טוב הייתה בשימוש עלי ידי נהג יחיד (כך לפחות טוענים) איך אפשר לברר את זה מישהו יודע

נראה לי שאפשר להוריד עוד קצת אבל זה בערך הסיפר

אשמח לעזרה די דחופה

שנה טובה

פורסם

נשמע כמו קנייה טובה, בתנאי שהרכב באמת במצב טוב. קשה מאוד לברר אם הרכב היה בשימוש על ידי נהג יחיד, אבל בדוק את המצב של הפנים שלו וכן בקש לראות היסטוריית טיפולים מלאה. מומלץ לאחר הקנייה לקפוץ למוסך ולבדוק אם יש צורך ביישור קו כלשהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תבדוק עלויות ביטוח מקיף (עליות גבוהות עקב מנוע יקר).

מה? עקב מנוע יקר?

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. ובכמה המנוע של רומסטר (בנזין 1.6) יותר יקר מהמנוע של רנו מגאן\ C4\ קורולה?

הביטוחים לאוקטביה באמת יקרים (יחסית), במיוחד לטורבו דיזלים. אבל הסיבה היא אחרת - כמות הגניבות.

איני חושב שהביטוח לרומסטר צפוי להיות יותר יקר מכל רכב משפחתי אחר (אולי יותר זול מחלק הרכבים האחרים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...